Frotka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Nikt nie zagląda do Miśka :-(:shake:. A on już zaszczepiony, odpchlony, odrobaczony, wyposażony w książeczkę zdrowia i gotowy do adopcji. Quote
Frotka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Asior napisał(a):ja zaglądam, tylko mam mase wątków i nie ogarniam wszystkich :roll: Są szanse na zdjecia nowe???? Na razie nie ale to zdjęcie na którym siedzi z pyszczkiem do góry wydaje mi się bardzo dobre. Quote
bahlsa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 znalazłam wątek....... co z Misiem? przyjechał? jest w hotelu czy w schronisku? Quote
Asior Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 mam weści od Frotki, bo sama nie mozę się zalogować na dogo misiek jest w hotelu od lutego 2009r. i ciągle czeka na dom. Bardzo miły, spokojny pies. Quote
bahlsa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Asiorku, a może poprosisz Frotkę o nowe zdjęcia i aktualne info o nim: jaki jest, jak się zachowuje itp. - zrobiłabym mu ogloszenia. A jeszcze pytanie: psy przebywające w hotelu na Łużyckiej są jakoś ogłaszane? szuka im ktoś domu? Ciekawi mnie to dlatego, że będąc w schronisku mają szansę, że ktoś je wypatrzy, natomiast (tak mnie się przynajmniej wydaje) w hotelu są bez szans. Do hotelu przychodzą przecież tylko osoby, które chcą "przechować" psa na jakiś czas i na pewno nie w głowie im adopcje. Quote
Recommended Posts