redcat Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='agaga21']piękna!!! jedna z piękniejszych suk jakie widziałam!!!!!!!! Dziekujemy :) Dodam, ze Saska podobnie jak Kaj jest psiakiem wyciagnietym ze schroniska. [quote name='doddy']Ola, Sasa młodnieje w oczach :) A jak ze zdrówkiem? Lepiej troszkę? Kasiu ona mlodnieje na sniegu :) Lato jest dla niej ciezkie, o wiele szybciej sie meczy, nie moze wychodzic na dlugie spacery bo najzwyczajniej traci zbyt duzo sil przez upaly. Zima jest jej ulubiona pora roku, od razu odżywa :) A zdrowko... W sumie bez zmian. Niedlugo bedziemy musieli powtorzyc badania krwi i usg nerek, ale na chwile obecna (tfu tfu) nie jest zle. Widze po Sasie, ze ma lepsze i gorsze dni, ale tych drugich jest ostatnio na szczescie o wiele mniej. Quote
doddy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak piszesz o Sasie, to jakbym czytała o Mambie. Ale i tak nasze babcie są najlepsze! :) Quote
redcat Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No pewnie, ze sa najlepsze! Czasem sobie przypominam jak sie wahalam nad adopcja Sasy, bo miala juz 6 lat... A teraz sobie nie wyobrazam, ze mialo by jej u nas nie byc :) Kasia a ile Mamba ma lat? Bo Sasa to juz 9 rok zaczela... Quote
doddy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mambie to różnie dają. Po kościach, narządach oceniają ją na podobny wiek do Saski. Quote
mru Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 zapraszam na wątek Pita, trochę w temacie ;) Pit to psiak po walkach, przez ponad miesiąc nie zauważał człowieka mimo codziennego z nim kontaktu ostatnio bardzo się otworzył, zaczyna się cieszyć do ludzi a nawet z nimi bawić... niestety jest okropnie nakręcony na psy... :( jedyny ratunek dla niego to Bogatynia - hotel gdzie zajmie się nim szkoleniowiec, który będzie mogl z Pitem pracowac codziennie! niestety to kosztuje... zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/176120-jest-SZANSA-dla-pitka-Igora-POTRZEBNE-deklaracje-brakuje-260-zA-deklaracji Pit pod koniec grudnia... Pit w połowie stycznia: Quote
redcat Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Dawno nas nie bylo, wiec wrzucam kilka dzisiejszych zdjec Kaja i jego towarzyszki Sasy :) Quote
agaga21 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 jak zwykle zdjęcia piękne! psiaki po prostu cudne! sasa robi takie miny jak moja paskuda - etna:evil_lol: sama zobacz http://img37.imageshack.us/img37/614/dsc0117i.jpg http://i44.tinypic.com/inc2tz.jpg Quote
pumcia02 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zapraszam wszystkich na wątek psiaka porzuconego w mieszkaniu. To ok 5 letni pies w typie amstaffa, który potrzebuje doświadczonego opiekuna. Bez Waszej pomocy, nie wiadomo ile będzie czekał... :( http://www.dogomania.pl/threads/180255-AMSTAFF-Nero-porzucony-w-MIESZKANIU-Potrzebne-ogA-oszenia Quote
redcat Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nasz kochany łobuziak na dzisiejszym spacerku: P.s. Niestety Straz Miejska zrobila sie bardzo czepialska w sprawie puszczania psow bez smyczy, wiec Kaj zostal uwiazany do drzewa :D Quote
andzia69 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 piękne te zdjęcia...ech...nie ma to jak dobry aparat i jeszcze umiejętność jego obsługi:) Quote
redcat Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kaj na szkoleniu :) Bardzo pojętny z niego uczeń :) IPO: PT: Quote
redcat Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A tak się chłopak prezentował na wczorajszym spacerku: Quote
agaga21 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 jak zwykle rewelacyjne zdjęcia! psisko najszczęśliwsze na świecie :lol: Quote
redcat Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ciesze się, że się fotki podobają ;) Dorzucam kolejne- nasze psy i ich głupie miny ;) Quote
agaga21 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 miny rzeczywiście niezłe :evil_lol: co jedna to mądrzejsza;) ja jestem cichą fanka twoich fotek redcat:oops: a sasy to ci zazdroszczę:oops::oops::loveu: a w ogóle to macie superowe tereny do spacerów! Quote
redcat Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 agaga cieszę się bardzo, że się fotki podobają ;) ale żeby aż fanką być? :D Tereny spacerowe faktycznie super... Na razie wynajmujemy tu mieszkanie, ale jak będziemy kupować coś swojego to napewno w pobliżu. Obecnie mieszkamy w bloku, gdzie wychodząc jednym wyjściem z osiedla mamy 8 minut spacerkiem do metra, a wychodząc drugim wyjściem 2 minuty na pola, a 5 minut do lasu. Ogromna frajda i dla nas i dla psów ;) A ten wąwozik z ostatnich zdjęć to nam wypłukało po tych silnych burzach... W najgłębszym miejscu jak stanę to jestem w głąb ziemi mniej więcej do obojczyków ;) P.s. A Sasy nie ma co zazdrościć- przecież też masz super łaciatkę Etnę :D Quote
redcat Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Hej wszystkim. Dawno nas tu nie było, a wiele się zmieniło... Oba nasze psiaki biegają razem za Tęczowym Mostem [*] Sasa odeszła w styczniu, Kaj na początku tego tygodnia :( [*] [*] [*] Quote
doddy Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 O mamo, Ola dopiero doczytałam o Kaju. Ogromnie mi przykro. Mam nadzieję, że się jakoś trzymacie Kochani. Dlaczego los nam to robi? Quote
agaga21 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 redcat napisał(a):Hej wszystkim. Dawno nas tu nie było, a wiele się zmieniło... Oba nasze psiaki biegają razem za Tęczowym Mostem Sasa odeszła w styczniu, Kaj na początku tego tygodnia :( współczuję bardzo :(:( Quote
redcat Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Tyle nieszczęść ile spotkało nas w tym roku powoduje, że mam przynajmniej nadzieję na lepsze jutro... Naprawdę od samego początku, już od stycznia działo się u nas coś niedobrego... I tak naprawdę w każdej sferze życia... Z dnia na dzień trafialiśmy na jakieś przeszkody, niemiłe niespodzianki... To było jak bieg przez płotki... Odejście obu psów to w tym wszystkim ciosy poniżej pasa :( Ale życie biegnie dalej, musimy się pozbierać i wierzyć, że będzie lepiej... A ja wierzę w to, że te nasze psiaki gdzieś tam na górze się spotkały i razem już niczego się nie boją [*] Quote
agaga21 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 jakaś zła passa :( mam nadzieję, że już się skończyła i teraz będzie u was już tylko lepiej. nie wyobrażam sobie bólu, jaki czujecie po stracie obu psiaków :( Quote
Recommended Posts