Jump to content
Dogomania

Rico - teraz Kaj! redcat mówi, że już go nie odda :) Kaj ma DS!

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']piękna!!! jedna z piękniejszych suk jakie widziałam!!!!!!!!

Dziekujemy :) Dodam, ze Saska podobnie jak Kaj jest psiakiem wyciagnietym ze schroniska.

[quote name='doddy']Ola, Sasa młodnieje w oczach :)
A jak ze zdrówkiem? Lepiej troszkę?

Kasiu ona mlodnieje na sniegu :) Lato jest dla niej ciezkie, o wiele szybciej sie meczy, nie moze wychodzic na dlugie spacery bo najzwyczajniej traci zbyt duzo sil przez upaly. Zima jest jej ulubiona pora roku, od razu odżywa :)

A zdrowko... W sumie bez zmian. Niedlugo bedziemy musieli powtorzyc badania krwi i usg nerek, ale na chwile obecna (tfu tfu) nie jest zle. Widze po Sasie, ze ma lepsze i gorsze dni, ale tych drugich jest ostatnio na szczescie o wiele mniej.

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pewnie, ze sa najlepsze!
Czasem sobie przypominam jak sie wahalam nad adopcja Sasy, bo miala juz 6 lat... A teraz sobie nie wyobrazam, ze mialo by jej u nas nie byc :)

Kasia a ile Mamba ma lat? Bo Sasa to juz 9 rok zaczela...

Posted

zapraszam na wątek Pita, trochę w temacie ;)

Pit to psiak po walkach, przez ponad miesiąc nie zauważał człowieka mimo codziennego z nim kontaktu
ostatnio bardzo się otworzył, zaczyna się cieszyć do ludzi a nawet z nimi bawić...

niestety jest okropnie nakręcony na psy... :( jedyny ratunek dla niego to Bogatynia - hotel gdzie zajmie się nim szkoleniowiec, który będzie mogl z Pitem pracowac codziennie!

niestety to kosztuje... zapraszam!

http://www.dogomania.pl/threads/176120-jest-SZANSA-dla-pitka-Igora-POTRZEBNE-deklaracje-brakuje-260-zA-deklaracji

Pit pod koniec grudnia...

Pit w połowie stycznia:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nasz kochany łobuziak na dzisiejszym spacerku:

P.s. Niestety Straz Miejska zrobila sie bardzo czepialska w sprawie puszczania psow bez smyczy, wiec Kaj zostal uwiazany do drzewa :D

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

miny rzeczywiście niezłe :evil_lol: co jedna to mądrzejsza;)
ja jestem cichą fanka twoich fotek redcat:oops: a sasy to ci zazdroszczę:oops::oops::loveu:
a w ogóle to macie superowe tereny do spacerów!

Posted

agaga cieszę się bardzo, że się fotki podobają ;) ale żeby aż fanką być? :D
Tereny spacerowe faktycznie super... Na razie wynajmujemy tu mieszkanie, ale jak będziemy kupować coś swojego to napewno w pobliżu. Obecnie mieszkamy w bloku, gdzie wychodząc jednym wyjściem z osiedla mamy 8 minut spacerkiem do metra, a wychodząc drugim wyjściem 2 minuty na pola, a 5 minut do lasu. Ogromna frajda i dla nas i dla psów ;) A ten wąwozik z ostatnich zdjęć to nam wypłukało po tych silnych burzach... W najgłębszym miejscu jak stanę to jestem w głąb ziemi mniej więcej do obojczyków ;)

P.s. A Sasy nie ma co zazdrościć- przecież też masz super łaciatkę Etnę :D

• 1 year later...
Posted

Hej wszystkim. Dawno nas tu nie było, a wiele się zmieniło... Oba nasze psiaki biegają razem za Tęczowym Mostem
[*]
Sasa odeszła w styczniu, Kaj na początku tego tygodnia :(
[*]
[*]
[*]

Posted

redcat napisał(a):
Hej wszystkim. Dawno nas tu nie było, a wiele się zmieniło... Oba nasze psiaki biegają razem za Tęczowym Mostem

• Sasa odeszła w styczniu, Kaj na początku tego tygodnia :(

• współczuję bardzo :(:(

Posted

Tyle nieszczęść ile spotkało nas w tym roku powoduje, że mam przynajmniej nadzieję na lepsze jutro... Naprawdę od samego początku, już od stycznia działo się u nas coś niedobrego... I tak naprawdę w każdej sferze życia... Z dnia na dzień trafialiśmy na jakieś przeszkody, niemiłe niespodzianki... To było jak bieg przez płotki... Odejście obu psów to w tym wszystkim ciosy poniżej pasa :( Ale życie biegnie dalej, musimy się pozbierać i wierzyć, że będzie lepiej... A ja wierzę w to, że te nasze psiaki gdzieś tam na górze się spotkały i razem już niczego się nie boją
    [*]

Posted

jakaś zła passa :( mam nadzieję, że już się skończyła i teraz będzie u was już tylko lepiej. nie wyobrażam sobie bólu, jaki czujecie po stracie obu psiaków :(