jolek68 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 allegro też ma ;) Billy mix polski owczarek nizinny. PROSI O DOM (568836204) - Aukcje internetowe Allegro i nadal cisza :-( Quote
Kasiek Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 mam nowe zdjecia Billego, kto pomoze wstawic? Quote
jolek68 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 jak kto :mad: jestem przecież ;) ka_be13@wp.pl Quote
sloneczko76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Billy do gory hooop:multi::multi::multi: Quote
Onaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 no nie - psiak cudo jest - i co on w tym schronie robi ? gdzie ludzie mają oczy i serca że on nie ma jeszcze domu ! Quote
Onaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 obawiam się że jak on taki ładny jest teraz to po jakimś czasie w schronie i brzydszy się zrobi bo wiadomo w schronie nie ma warunków dla kudłaczy i może się zrobić wycofany skoro on taki łagodny jest, to schronisko może mu nie służyć - tak jak zresztą pisałyście że on nie nadaje się do schronu. a jakiś dt? Mam pytanka: - Czy piesek jest zaszczepiony, odrobaczony ? - Jak sobie radzi z innymi psami, i jak znosi wszelkie czynności co są przy nim robione ( chodzi mi o to czy jest łagodny, uległy, pozwala na wszystko z sobą robić, czy też nie ) ? - I czy wiadomo coś o jego stanie zdrowia ? trochę pytań, ale chcę mu zrobić jakieś ogłoszenia w internecie (przydałoby się też w gazecie) no i trochę info potrzebaby o nim :) a czy macie możliwość dać jego ogłoszenia do jakiś gazet lokalnych np. Dziennika Polskiego czy innych ?! I przepraszam że tak się wtrącam w Wasz wątek :oops: ale mam słabość do kudłaczy :) Quote
jolek68 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 na te pytania może odpowiedzieć Kasiek ;) ona jest bardziej w temacie na bieżąco ;) ja też kocham takie min kudłacze :loveu: ale nic więcej nie mogę pomóc :-( Quote
czarnula Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 o rany jaki on sliczny:loveu::loveu: Mam obiecujace zapytanie o Billego.. Pani miała juz pona, ma ogród, ale ma też kota i wnuków ktorzy czesto ja odwiedzaja:p.. czy mam ja skierować do Kasi? Quote
Onaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 dałam ogłoszenia Billiego na forum PON-ów i forum ***** może tam się ktoś nim zainteresuje Quote
Onaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 zastanawiałam się - czy gdyby był ktoś chętny z daleka to możliwy byłby transport pieska do nowego domu ? mam nadzieję że tak Quote
jolek68 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='czarnula']o rany jaki on sliczny:loveu::loveu: Mam obiecujace zapytanie o Billego.. Pani miała juz pona, ma ogród, ale ma też kota i wnuków ktorzy czesto ja odwiedzaja:p.. czy mam ja skierować do Kasi? tak kieruj do Kasi ;) a gdybyś miała z tym kłopoty to gunia też jest w temacie ;) Dogo07 nie wiem jak z transportem :shake: lepiej gdyby domek był bliżej to zawsze dziewczyny mogłyby pomóc ;) Quote
jolek68 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 czarnula i jak z tym zapytaniem :shake: Śliczności moje nadal bez domku :-( Quote
czarnula Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ja podałam namiary na Kasie i narazie cisza moze ona cos powie czy pani do niej napisała.. ja w załączniku dołączyłam jeszcze najnowsze zdjecia Billego wiec powinna sie odezwac zobaczymy.. Quote
jolek68 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 czyli musimy czekać na info od Kasi :shake: mam cichutką nadzieję że będą dobre ;) Quote
jolek68 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Billy :loveu: taki śliczny słodziak i nadal szuka domku :-( Quote
czarnula Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 mam złą wiadomosc:shake: Pani napisała do mnie: "Witam.Serdecznie dziękuję za przesłane zdjęcia.Piesek jest pięknym psem ale za dużym.Szukam takiego pieska tylko wysokością przed kolano.Jeszcze raz bardzo dziękuję.Pozdrawiam " A tak obiecujaco juz sie zrobiło i d..pa Jak macie podobnego psiaka tylko mniejszego to dawajcie przesle Pani zjecia.. Dzisiaj zrobie Billemu allegro z nowymi zdjeciami..Musi sie w koncu ktos odezwac.. Tak piekny psiak nie moze tkwic w schronie... Quote
gunia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Niestety Billy jest dość dużym i masywnym psem, ale za to jest niesłychanie spokojny i cichy. Czarnula, a ta Pani szuka psa czy suczki? Że kudłaty piesek ma być to się domyśliłam, ale maść i płeć obojętna? Bo może mogłabym pomóc. Quote
czarnula Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 wysłalam tej pani supełka z łodzi ale chyba juz znalazła innego psiaka z torunia tez kudłacza fajnego -widziałam:) ale daj jak ktos bedzie pisał to zaproponuje ..plec obojetna byle kudłacz:eviltong: Quote
jolek68 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='czarnula']mam złą wiadomosc:shake: Pani napisała do mnie: "Witam.Serdecznie dziękuję za przesłane zdjęcia.Piesek jest pięknym psem ale za dużym.Szukam takiego pieska tylko wysokością przed kolano.Jeszcze raz bardzo dziękuję.Pozdrawiam " A tak obiecujaco juz sie zrobiło i d..pa Jak macie podobnego psiaka tylko mniejszego to dawajcie przesle Pani zjecia.. Dzisiaj zrobie Billemu allegro z nowymi zdjeciami..Musi sie w koncu ktos odezwac.. Tak piekny psiak nie moze tkwic w schronie... no cóż, trudno się mówi :shake: może nowe allegro z lepszymi fotami coś więcej pomoże :p jak chcesz to prześlę Ci na @ więcej to wybierzesz co Ci lepiej pasuje ;) Quote
Onaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 gunia napisał(a):Niestety Billy jest dość dużym i masywnym psem, ale za to jest niesłychanie spokojny i cichy. Czarnula, a ta Pani szuka psa czy suczki? Że kudłaty piesek ma być to się domyśliłam, ale maść i płeć obojętna? Bo może mogłabym pomóc. ja myślałam że on jest wilekości PONa - taki średniawy ? Quote
Recommended Posts