Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obawiam się że jak on taki ładny jest teraz to po jakimś czasie w schronie i brzydszy się zrobi bo wiadomo w schronie nie ma warunków dla kudłaczy i może się zrobić wycofany skoro on taki łagodny jest, to schronisko może mu nie służyć - tak jak zresztą pisałyście że on nie nadaje się do schronu.

a jakiś dt?

Mam pytanka:
- Czy piesek jest zaszczepiony, odrobaczony ?
- Jak sobie radzi z innymi psami, i jak znosi wszelkie czynności co są przy nim robione ( chodzi mi o to czy jest łagodny, uległy, pozwala na wszystko z sobą robić, czy też nie ) ?
- I czy wiadomo coś o jego stanie zdrowia ?

trochę pytań, ale chcę mu zrobić jakieś ogłoszenia w internecie (przydałoby się też w gazecie) no i trochę info potrzebaby o nim :)

a czy macie możliwość dać jego ogłoszenia do jakiś gazet lokalnych np. Dziennika Polskiego czy innych ?!

I przepraszam że tak się wtrącam w Wasz wątek :oops: ale mam słabość do kudłaczy :)

Posted

na te pytania może odpowiedzieć Kasiek ;) ona jest bardziej w temacie na bieżąco ;)
ja też kocham takie min kudłacze :loveu: ale nic więcej nie mogę pomóc :-(

Posted

o rany jaki on sliczny:loveu::loveu:

Mam obiecujace zapytanie o Billego..
Pani miała juz pona, ma ogród, ale ma też kota i wnuków ktorzy czesto ja odwiedzaja:p..

czy mam ja skierować do Kasi?

Posted

[quote name='czarnula']o rany jaki on sliczny:loveu::loveu:

Mam obiecujace zapytanie o Billego..
Pani miała juz pona, ma ogród, ale ma też kota i wnuków ktorzy czesto ja odwiedzaja:p..

czy mam ja skierować do Kasi?
tak kieruj do Kasi ;) a gdybyś miała z tym kłopoty to gunia też jest w temacie ;)
Dogo07 nie wiem jak z transportem :shake: lepiej gdyby domek był bliżej to zawsze dziewczyny mogłyby pomóc ;)

Posted

ja podałam namiary na Kasie i narazie cisza moze ona cos powie czy pani do niej napisała.. ja w załączniku dołączyłam jeszcze najnowsze zdjecia Billego wiec powinna sie odezwac zobaczymy..

Posted

mam złą wiadomosc:shake:

Pani napisała do mnie:
"Witam.Serdecznie dziękuję za przesłane zdjęcia.Piesek jest pięknym psem ale za dużym.Szukam takiego pieska tylko wysokością przed kolano.Jeszcze raz bardzo dziękuję.Pozdrawiam "

A tak obiecujaco juz sie zrobiło i d..pa

Jak macie podobnego psiaka tylko mniejszego to dawajcie przesle Pani zjecia..

Dzisiaj zrobie Billemu allegro z nowymi zdjeciami..Musi sie w koncu ktos odezwac.. Tak piekny psiak nie moze tkwic w schronie...

Posted

Niestety Billy jest dość dużym i masywnym psem, ale za to jest niesłychanie spokojny i cichy.

Czarnula, a ta Pani szuka psa czy suczki? Że kudłaty piesek ma być to się domyśliłam, ale maść i płeć obojętna? Bo może mogłabym pomóc.

Posted

wysłalam tej pani supełka z łodzi ale chyba juz znalazła innego psiaka z torunia tez kudłacza fajnego -widziałam:)

ale daj jak ktos bedzie pisał to zaproponuje ..plec obojetna byle kudłacz:eviltong:

Posted

[quote name='czarnula']mam złą wiadomosc:shake:

Pani napisała do mnie:
"Witam.Serdecznie dziękuję za przesłane zdjęcia.Piesek jest pięknym psem ale za dużym.Szukam takiego pieska tylko wysokością przed kolano.Jeszcze raz bardzo dziękuję.Pozdrawiam "

A tak obiecujaco juz sie zrobiło i d..pa

Jak macie podobnego psiaka tylko mniejszego to dawajcie przesle Pani zjecia..

Dzisiaj zrobie Billemu allegro z nowymi zdjeciami..Musi sie w koncu ktos odezwac.. Tak piekny psiak nie moze tkwic w schronie...
no cóż, trudno się mówi :shake:
może nowe allegro z lepszymi fotami coś więcej pomoże :p jak chcesz to prześlę Ci na @ więcej to wybierzesz co Ci lepiej pasuje ;)

Posted

gunia napisał(a):
Niestety Billy jest dość dużym i masywnym psem, ale za to jest niesłychanie spokojny i cichy.

Czarnula, a ta Pani szuka psa czy suczki? Że kudłaty piesek ma być to się domyśliłam, ale maść i płeć obojętna? Bo może mogłabym pomóc.

ja myślałam że on jest wilekości PONa - taki średniawy ?