jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 13 lutego 2009 przywieziono do naszego schroniska tego pięknego pieska. Został znaleziony w Białobrzegach gdy biegał z jednej strony ulicy na drugą, przystawał i wył do drogi.... Może się zgubił? A może tam ktoś go wyrzucił..:( Przejeżdżający tamtędy ludzie wzięli go do samochodu i przywieźli do nas. Podczas drogi piesek był bardzo grzeczny. Położył się z tyłu, popłakiwał i lizał ich po ręku... Teraz trafił za kraty schroniskowego boksu. Ni e ma pojęcia gdzie jest i dlaczego. Z tej bezsilności i ze strachu szczeka i skomle, błaga o zainteresowanie. Ten pies nie może zostać w schronisku, psychicznie nie da rady. Boimy się o niego dlatego bardzo was prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla Billy'ego! ImageShack - Image Hosting :: bill1c.jpg Kontakt: Kasia: 662-149-045 kasia@psy-warszawa.pl Quote
Kasiek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dla zainteresowanych Billy znajduje sie w boksach kwarantanny. Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Józefowie ul. Strużańska 15 Józefów 05-119 Legionowo (Billy to tylko imie nadane przeze mnie) Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Psina cudo ;) i śliczne imię też ma ;) Trzeba szybko znaleźć domek dla kudłacza Quote
BasiaD Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Billy piesku wracaj na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
gunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Hej Cioteczki:) Psiak jest nawet ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciach. Jest łagodny i siedzi w tej chwili na kwarantannie. Patrzyłam na info o zagubionych psiakach, bo myślę, że się zgubił, a nie go ktoś wyrzucił ale nic nie widziałam. Będę sukcesywnie sprawdzać. Quote
jolek68 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 gunia, cześć skarbie :loveu: a powiedz kiedy w schronie będziesz??? Może cyknęłabyś foto cudakowi takie bez krat(na banerek)...Będziesz mi tu potrzebna bo ja znowu szpital muszę odwiedzić :crazyeye:(dawno tam nie byłam :evil_lol:) Quote
jolek68 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Billy to młody psiak i bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi ;) nie może jednak długo zostać w schronie :shake: to nie miejsce dla niego :-( Quote
beka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A może on po prostu szedł sobie do domu.. i ktos zrobił mu niedźwiedzią przysługę... Warto by było troche ogłoszeń umieścic w Białobrzegach Quote
jolek68 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 osobiście wątpię by komuś zaginął :-( tak zachowują się raczej porzucone psy(czekają tam gdzie ostatni raz widziały właściciele), druga rzecz jest tak ładny że ktoś już by się odezwał :shake: Zobaczymy... Jedno jest pewne nie może tam długo zostać :-( Quote
jolek68 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Billy to pies , który nie może zostać w schronie, może jest szansa na szybkie zabranie go z tego miejsca :shake: chorobka, tak mnie rączki bolą a oni mi banerki wyciachali :angryy: Quote
Kasiek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Poprosze ososbe ktora go znalazła zeby wywiesila pare ogloszen w okolicy. Quote
jolek68 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Myślę że jak komuś zginął to zgłoszą się do najbliższego schroniska czyli do Józefowa :shake: Quote
jolek68 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 słodziak Billy nadal szuka domku :-( Quote
Kasiek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ososba ktora go znalzala mowi ze zostal wyrzucony kolo petli autobusowej w Bialobrzegach i tam na tej ulicy od paru dni latał... cos nie sadze zeby właściciel sie znalazł...:( Quote
jolek68 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Kasiek napisał(a):Ososba ktora go znalzala mowi ze zostal wyrzucony kolo petli autobusowej w Bialobrzegach i tam na tej ulicy od paru dni latał... cos nie sadze zeby właściciel sie znalazł...:( Czyli nie ma sensu szukać właściciela :mad: tylko szybko domek :-( Quote
rita60 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witaj sliczny terierku o smutnych oczkach i biegnij na gore,zeby cie ktos pokochal. Quote
jolek68 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 tak myślałam że terrierek ale jaki :shake: cudny prawda ;) wstawiłam go też na terriery w potrzebie ;) Quote
jolek68 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 może i owczarek nizinny :shake: ale i tak cudo Quote
Recommended Posts