Jump to content
Dogomania

Wałbrzych , psie przedszkole , zywienie i nie tylko!!!

Recommended Posts

Posted

Gratuluje i trzymam kciuki za powodzenie i rozwój szkółki.

ciekawi mnie tylko wyspecjalizowanie w rasach z gr IX i molosach. na czym ono polega dokladnie? jakie psy z jakich ras z tych grup zostały wyszkolone? bo szukam szkoleniowca wyscpecjalizowanego w molosach, w ogloszeniu jest napisane ze szkolenia z zakresu lekliwosci i nadpobudliwosci. chcialabym poznac szczegoly bo w polsce nie ma zadnego specjalisty godnego uwagi, a ogloszenie jest dosc konkretne.

Posted

mrowa23 napisał(a):
Gratuluje i trzymam kciuki za powodzenie i rozwój szkółki.

ciekawi mnie tylko wyspecjalizowanie w rasach z gr IX i molosach. na czym ono polega dokladnie? jakie psy z jakich ras z tych grup zostały wyszkolone? bo szukam szkoleniowca wyscpecjalizowanego w molosach, w ogloszeniu jest napisane ze szkolenia z zakresu lekliwosci i nadpobudliwosci. chcialabym poznac szczegoly bo w polsce nie ma zadnego specjalisty godnego uwagi, a ogloszenie jest dosc konkretne.

odp. na PW

pozdrawiamy

Posted

[quote name='mrowa23']nie dostalam zadnego PW, ale sadze ze odpowiedz zaciekawi nie tylko mnie ale i innych posiadaczy molosow wiec prosilabym o odpowiedz na watku

PW jest w skrzynce...:roll:

jeżeli ktokolwiek będzie miał jakieś pytania dotyczące konkretnych problemów to uzyska odpowiedz mailowo bądź telefonicznie gdyż każdy przypadek jest inny i rozpatrywany indywidualnie żeby móc zaproponować konkretną pomoc i nakreślić plan działania.
Do każdego przypadku podchodzimy indywidualnie bez stereotypów i uprzedzeń ;)

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kontaktu i dodaję adres mailowy a wkrótce dostępna również będzie strona internetowa ;)
Jako że właśnie załatwiane są formalności i nieczęsto bywamy na dogo ale postarmy sie na bieżąco odpowiadać na maile.

e-mail : cass.staff@gmail.com

Posted

ale ja nie pytam o szkolenie moich psow tylko o doswiadczenie szkoleniowca, chcilabym wiedziec czy ewentualne problemy moich psow gdyby sie pojawily to bylyby rozwizywane faktycznie przez czlowieka znajacego gr II i IX (tak sie sklada ze hoduje rasy z 2-owch gr.) czy tylko jest tak napisane.

dlatego pytram konkretnie jakie rasy z tych gr zostaly wyszkolone przez szkoleniowca. odpowiedz na to pytanie jest nie tylko dla mnie ale sadze, ze dla kazdego kto mysli realnie i powaznie o szkoleniu swoich pupili.

na PW tez nie dostalam odpowiedzi na to pytanie....:roll: