Jump to content
Dogomania

Halowe Zawody Agility w Białymstoku pt"Miasto Przyjaciół - Marzenie" 18-19.04.2009

Recommended Posts

Posted

Felki Ghandi i Jazz napisał(a):
W czym problem, klikasz i masz. Zgłaszasz się normalnie na zawody na formularzu do którego jest link na str 1 tego topicu a na kwalifikacje MMŚ używając linku na stronie ALPI.
Działają obydwa formularze.

A no i rewelacja! dziękuję.. czyli zgłaszam się tu i tu..
Dzięki za wskazówki!
;)

ahh i przepraszam, ale wykonałam jedno błędne zgłoszenie sugerujące, że moja suka jest psem.. przepraszam i proszę o skasowanie tego zgłoszenia.
Ada Sawicka TOSIA/pies

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dosyć istotna informacja!

Proponujemy noclegi w Hotelu Jagienka,ul.Jagienki 12 jednak jest to niewielki hostel(30 miejsc) w którym śpią przyjezdni studenci więc korzystnie będzie dokonać rezerwacji z wyprzedzeniem!

Hotel jest schludny ,położony w centrum miasta i co istotne można spać z psami.
Pokoje są 2,3,4 osobowe -CENA 30 PLN od osoby.
Tel. 085 664-21-61

Posted

Chyba jakieś odświętne dresy na te zawody wynajdę :evil_lol:
Dresy nie, ale czapeczkę, przekręconą na bok, koniecznie!
O, koledzy mojego brata ;] A kto bedzie??? Cala grupa czy czesc?
Nie cała grupa ,ale będzie mój wujek i dziadek i ich koledzy też będą , przychódź ! :multi::multi::multi:

Posted

Ooo tak! FPC skopali tylki memu Miszczowi i jego kumplom w Pile i wykopali ich na II miejsce, toc bardzo milo bedzie ich obejrzec na zywo:evil_lol:

Bobek, zapytam raz jeszcze- czy ja, co lat 18 skonczylam w styczniu, na pewno moge brac udzial w kwalifikacjach?

Posted

Zakla, podane są zasady kwalifikacji MMŚ 2009(ogłoszone na stronie ZKWP,ALPI) nie powinno być wątpliwośći?:razz: ;)
Zasady ustala podkomisja agility,.;)
Na wszelki wypadek podaję jedną z obowiązujących zasad:

- "przebiegi te będą rozgrywane osobno dla kategorii juniorów (15-18 lat ukończone w 2009r.)"

Pozdrawiam
:)

• 3 weeks later...
Posted

Witam
No tak, pomalutku zbliżamy się do zawodów. Prace idą pełną parą, Emmanuel jutro przyjeżdża do Polski :lol:.
Kilka uwag organizacyjnych:
1. Samochody zostawiamy na parkingach przed obiektem
2. W sekretariacie każdy zawodnik dostanie"przydział" do sektora w, którym umieści psy. Sektory znajdują się w budynku hali. Staramy się, aby było wam wygodnie, jednak obiekt nie jest dostosowany do psów, co warto brać pod uwagę. ;);)
3. Do pobiegania, wyprowadzenia psów będzie służyło boczne boisko (zaraz za terenem na, którym budowane są korty tenisowe). Nie warto wyprowadzać psów poza teren obiektu, ponieważ , tam może być niespodzianką spotkanie ze Strażą Miejską.:mad: Na tym boisku umieszczone będą przeszkody do rozgrzewki. Ważną sprawą jest posprzątanie po swoich psach, będą tam przygotowane kubły i sprzęt do sprzątania :):multi:
4. Prosimy o informację na e-mail: alpi@piasta.pl - o tzw."trudnych dniach" suczek ;)

Posted

I warto przypomnieć, że w Białymstoku psy muszą być trzymane na smyczy i mieć założony kaganiec.
Tak na zaś, żeby spotkania ze Strażą Miejską nie należały do tych nieprzyjemnych :evil_lol:

My kibicujemy jak zawsze! :multi:

Posted

Sable napisał(a):
I warto przypomnieć, że w Białymstoku psy muszą być trzymane na smyczy i mieć założony kaganiec.
Tak na zaś, żeby spotkania ze Strażą Miejską nie należały do tych nieprzyjemnych :evil_lol:

To chyba będę musiała kanałami chodzić, bo jadę z 3 psami, a mam dla nich 1 kaganiec przechodni :evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
To chyba będę musiała kanałami chodzić, bo jadę z 3 psami, a mam dla nich 1 kaganiec przechodni :evil_lol:

Wpakuj wszystkie do jednego :diabloti: