Torzysława Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Felki Ghandi i Jazz napisał(a):W czym problem, klikasz i masz. Zgłaszasz się normalnie na zawody na formularzu do którego jest link na str 1 tego topicu a na kwalifikacje MMŚ używając linku na stronie ALPI. Działają obydwa formularze. A no i rewelacja! dziękuję.. czyli zgłaszam się tu i tu.. Dzięki za wskazówki! ;) ahh i przepraszam, ale wykonałam jedno błędne zgłoszenie sugerujące, że moja suka jest psem.. przepraszam i proszę o skasowanie tego zgłoszenia. Ada Sawicka TOSIA/pies Quote
Bobek Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Dosyć istotna informacja! Proponujemy noclegi w Hotelu Jagienka,ul.Jagienki 12 jednak jest to niewielki hostel(30 miejsc) w którym śpią przyjezdni studenci więc korzystnie będzie dokonać rezerwacji z wyprzedzeniem! Hotel jest schludny ,położony w centrum miasta i co istotne można spać z psami. Pokoje są 2,3,4 osobowe -CENA 30 PLN od osoby. Tel. 085 664-21-61 Quote
tamer Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 O matko, chyba trzeba będzie się wybrać... Dostać baty od taaakiego kelpie, to będzie to :evil_lol: Edit: my już zgłoszone... :) Quote
Iza. Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Guciek napisał(a):Jak tam dotrzeć z PKP?:cool3: Trzeba wsiąść w mpk nr 10 :cool3: zawiezie pod same drzwi normalnie:eviltong: Quote
Guciek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Iza. napisał(a):Trzeba wsiąść w mpk nr 10 :cool3: zawiezie pod same drzwi normalnie:eviltong: Dziękować:loveu: Quote
Guciek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 plinka napisał(a):Gućku będziesz? Zapraszam :cool3: Myślę - Gofer baaaardzo dłuuuugo nie ćwiczył...:cool3: Quote
Bobek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 1.Tą ekipę będziecie mogli obejrzeć na "żywo" przy okazji zawodów - dzisiaj dopięliśmy ostatnie szczegóły występu:multi: glownafpc Quote
MakeBelieve Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 O, koledzy mojego brata ;] A kto bedzie??? Cala grupa czy czesc? Quote
yassue Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ahhh, Bobek będzie na CO popatrzeć :razz::loveu::razz: Chyba jakieś odświętne dresy na te zawody wynajdę :evil_lol: Quote
Bobek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Chyba jakieś odświętne dresy na te zawody wynajdę :evil_lol:Dresy nie, ale czapeczkę, przekręconą na bok, koniecznie! O, koledzy mojego brata ;] A kto bedzie??? Cala grupa czy czesc? Nie cała grupa ,ale będzie mój wujek i dziadek i ich koledzy też będą , przychódź ! :multi::multi::multi: Quote
MakeBelieve Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Oczywiscie ze przyjde ;] Tylko Was znalezc musze ;] Bobek, a jest ktos moze juz zapisany z Radosnego Psa? Quote
kuncewmr Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Tu masz liste zgloszonych zawodnikow. Listy startowe Ciagle przybywa :lol: Quote
zakla Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ooo tak! FPC skopali tylki memu Miszczowi i jego kumplom w Pile i wykopali ich na II miejsce, toc bardzo milo bedzie ich obejrzec na zywo:evil_lol: Bobek, zapytam raz jeszcze- czy ja, co lat 18 skonczylam w styczniu, na pewno moge brac udzial w kwalifikacjach? Quote
Bobek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Zakla, podane są zasady kwalifikacji MMŚ 2009(ogłoszone na stronie ZKWP,ALPI) nie powinno być wątpliwośći?:razz: ;) Zasady ustala podkomisja agility,.;) Na wszelki wypadek podaję jedną z obowiązujących zasad: - "przebiegi te będą rozgrywane osobno dla kategorii juniorów (15-18 lat ukończone w 2009r.)" Pozdrawiam :) Quote
imoto Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Przegapiłam termin zgłoszeń na kwalifikacje do MMŚ...:placz: (termin do 5.04, więc miałam nadzieję, że z 5 włącznie :-() Quote
Marlenuś91 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jak tak to i ja będę ;) Dzięki Iza za info ;) Quote
Bobek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Witam No tak, pomalutku zbliżamy się do zawodów. Prace idą pełną parą, Emmanuel jutro przyjeżdża do Polski :lol:. Kilka uwag organizacyjnych: 1. Samochody zostawiamy na parkingach przed obiektem 2. W sekretariacie każdy zawodnik dostanie"przydział" do sektora w, którym umieści psy. Sektory znajdują się w budynku hali. Staramy się, aby było wam wygodnie, jednak obiekt nie jest dostosowany do psów, co warto brać pod uwagę. ;);) 3. Do pobiegania, wyprowadzenia psów będzie służyło boczne boisko (zaraz za terenem na, którym budowane są korty tenisowe). Nie warto wyprowadzać psów poza teren obiektu, ponieważ , tam może być niespodzianką spotkanie ze Strażą Miejską.:mad: Na tym boisku umieszczone będą przeszkody do rozgrzewki. Ważną sprawą jest posprzątanie po swoich psach, będą tam przygotowane kubły i sprzęt do sprzątania :):multi: 4. Prosimy o informację na e-mail: alpi@piasta.pl - o tzw."trudnych dniach" suczek ;) Quote
Sable Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 I warto przypomnieć, że w Białymstoku psy muszą być trzymane na smyczy i mieć założony kaganiec. Tak na zaś, żeby spotkania ze Strażą Miejską nie należały do tych nieprzyjemnych :evil_lol: My kibicujemy jak zawsze! :multi: Quote
Mokka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Sable napisał(a):I warto przypomnieć, że w Białymstoku psy muszą być trzymane na smyczy i mieć założony kaganiec. Tak na zaś, żeby spotkania ze Strażą Miejską nie należały do tych nieprzyjemnych :evil_lol: To chyba będę musiała kanałami chodzić, bo jadę z 3 psami, a mam dla nich 1 kaganiec przechodni :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Mokka napisał(a):To chyba będę musiała kanałami chodzić, bo jadę z 3 psami, a mam dla nich 1 kaganiec przechodni :evil_lol: Wpakuj wszystkie do jednego :diabloti: Quote
Bobek Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Za około 1,5 godziny ekipa Francuska zawita w Białymstoku .:lol: Także dzisiaj gościmy ekipę wrocławską:lol: Quote
Recommended Posts