wanda szostek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 *Gajowa* napisał(a):Wczoraj wieczorem znalazłam ubranko posterylkowe w kawałkach :loveu:. Kora uznała, że pora go zdjąć już drugiego dnia po zabiegu :mad:. To i tak długo wytrzymała Quote
beka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 paros napisał(a):Kora czeka na domek :-( I doczekać się nie może :( Quote
ziele77 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Gdyby nie to, że nie mam obecnie pracy to już bym się o nią strasznie starała!ech....może sunia nie znajdzie domku zanim ja znajdę pracę to bym miała szansę, ale wątpię jest piękna :loveu: Quote
Zbójini Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ziele77 napisał(a):Gdyby nie to, że nie mam obecnie pracy to już bym się o nią strasznie starała!ech....może sunia nie znajdzie domku zanim ja znajdę pracę to bym miała szansę, ale wątpię jest piękna :loveu: ależ jako bezrobotna jesteś idealnym kandydatem na adoptujacego:) jak znajdziesz pracę i osmielisz się pracować to możesz nie przejść przez sito adopcyjne:evil_lol: haha, taki zarcik:evil_lol: Quote
beka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Zbójini napisał(a):ależ jako bezrobotna jesteś idealnym kandydatem na adoptujacego:) jak znajdziesz pracę i osmielisz się pracować to możesz nie przejść przez sito adopcyjne:evil_lol: haha, taki zarcik:evil_lol: Całkiem bliski prawdy ;) Quote
li1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ziele77 napisał(a):Gdyby nie to, że nie mam obecnie pracy to już bym się o nią strasznie starała!ech....może sunia nie znajdzie domku zanim ja znajdę pracę to bym miała szansę, ale wątpię jest piękna :loveu: Jak widze interesujesz sie 2 suczkami. Wybierz ktoras, a najlepiej dwie. Quote
Kana Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jak tam Korunia sie miewa? Może jakies nowe foty :loveu: Quote
*Gajowa* Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kora miewa się doskonale, szaleją razem z Zuzią przez parę godzin dziennie. Nowe fotki dopiero jak zjawi się któraś ciocia z aparatem . Quote
Zbójini Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jak już u Akorda naśmieciliśmy to u Kory też:diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f28/doberman-gdansk-dom-tymczasowy-na-cito-albo-schron-135360/#post12114898 Quote
wanda szostek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 beka napisał(a):No coś tam się powoli wykluwa.... Oby się wykluło coś dobrego. Sunia bardzo ładna. Domek proszę dobrze prześwietlić czy dostatecznie odpowiedni dla suni Quote
beka Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 wanda szostek napisał(a):Oby się wykluło coś dobrego. Sunia bardzo ładna. Domek proszę dobrze prześwietlić czy dostatecznie odpowiedni dla suni Nie wiem czy cos wyjdzie z tego domu... Ja nie wiem co sie dziej eprzecież to piękny pies. Widać ze mna coś jest nie tak....pewnie mam za duże wymagania. Quote
beka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Kora pojechała do domu :) Ma swoich ludzi i psiaki do towarzystwa. W piatek jade w odwiedziny :) Quote
Zbójini Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 beka napisał(a):Kora pojechała do domu :) Ma swoich ludzi i psiaki do towarzystwa. W piatek jade w odwiedziny :) Wysyp domków:multi::multi::multi: Maxiu w domku, Kora w domku:multi: Quote
beka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 U kory wszysko świetnie, rządzi wszystkimi psami, szcześliwie bezkrwawo :evil_lol: Quote
megii1 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Rządzi Korka, na początku Megi te rządy bardzo mocno przeżywała...:mad: ale po ciężkich dwóch tygodniach tak się polubiły że chcą być jak najdłużej razem a Korka nawet nie chce przychodzić wieczorem do domu bo najchetniej wolałaby spać z Megi:lol: Quote
Recommended Posts