Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby nie to, że nie mam obecnie pracy to już bym się o nią strasznie starała!ech....może sunia nie znajdzie domku zanim ja znajdę pracę to bym miała szansę, ale wątpię jest piękna :loveu:

Posted

ziele77 napisał(a):
Gdyby nie to, że nie mam obecnie pracy to już bym się o nią strasznie starała!ech....może sunia nie znajdzie domku zanim ja znajdę pracę to bym miała szansę, ale wątpię jest piękna :loveu:

ależ jako bezrobotna jesteś idealnym kandydatem na adoptujacego:) jak znajdziesz pracę i osmielisz się pracować to możesz nie przejść przez sito adopcyjne:evil_lol: haha, taki zarcik:evil_lol:

Posted

Zbójini napisał(a):
ależ jako bezrobotna jesteś idealnym kandydatem na adoptujacego:) jak znajdziesz pracę i osmielisz się pracować to możesz nie przejść przez sito adopcyjne:evil_lol: haha, taki zarcik:evil_lol:

Całkiem bliski prawdy ;)

Posted

ziele77 napisał(a):

Jak widze interesujesz sie 2 suczkami. Wybierz ktoras, a najlepiej dwie.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Oby się wykluło coś dobrego. Sunia bardzo ładna. Domek proszę dobrze prześwietlić czy dostatecznie odpowiedni dla suni

Nie wiem czy cos wyjdzie z tego domu...
Ja nie wiem co sie dziej eprzecież to piękny pies.
Widać ze mna coś jest nie tak....pewnie mam za duże wymagania.

Posted

beka napisał(a):
Kora pojechała do domu :)

Ma swoich ludzi i psiaki do towarzystwa.
W piatek jade w odwiedziny :)

Wysyp domków:multi::multi::multi:
Maxiu w domku, Kora w domku:multi:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Rządzi Korka, na początku Megi te rządy bardzo mocno przeżywała...:mad: ale po ciężkich dwóch tygodniach tak się polubiły że chcą być jak najdłużej razem a Korka nawet nie chce przychodzić wieczorem do domu bo najchetniej wolałaby spać z Megi:lol: