przyjaciel_koni Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Widziałam Parosku. Mam nadzieję, że jakiś rozsądny dom się odezwie ! To piękna sunia i bardzo domowa. Brakuje jej kontaktu z ludźmi... Nie powinna długo pozostawać poza mieszkaniem. Ja zawsze się boję, że to zniszczy wypracowane u psiaka nawyki. U Beki nie da rady zapewnić jej takiego miejsca... Quote
Zbójini Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 na owczarku wrzucili ogłoszenie o poszukiwaniu suki co prawda z Kielc ale jak dla mnie jak 2 krople wody Quote
Kana Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jeżeli pies pasuje to może być tak że została skradziona, albo "szczęśliwy" znalazca chciał ją rozmnożyć ale coś mu się nie udało. Rożnie bywa :shake: Quote
beka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 do tych ludzi została wysłana informacja ale nawet nie raczyli odpisać wiec to chyba nie ich psiak Quote
Guest monia3a Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Trzymam kciuki za odnalezienie właściciela. Piękna sunieczka :loveu: Quote
wanda szostek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 monia3a napisał(a):Trzymam kciuki za odnalezienie właściciela. Piękna sunieczka :loveu: Dołączam i tez trzymam. Jakie są plany? Mogę zrobić jej ogłoszenia, tylko potrzebne informacje. Quote
Guest monia3a Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Biedulka, trzeba zacząć ją ogłaszać, domki będą się biły o ślicznotkę :loveu: Co ze sterylizacją?? Quote
beka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ze wzgledu na moje osobiste zawirowania życiowe, sunia poczeka na dom w hoteliku u Gajowej. Ja muszę trochę więcej czasu poświecić rodzinie. A ciachnięta bedzie w Andzie , jak tylko brzuszek sie uspokoi.... Tęstnię za nią...:( Quote
*Gajowa* Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Lara nie strasz mnie :loveu: tylko cieczki nam brakuje :evil_lol:. Najładniej wyszedł portrecik suni... aha ona nie ma imienia :shake:. Czy macie propozycje ? Biegunka nadal się utrzymuje, jutro badamy kupala ;). Quote
beka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Moja piękna..... Ja nie czekam ze sterylka od tak sobie, tylko miałam nadzieje że własciciel jednak bedzie jje szukał, a po drugie przy takiej biegunce wet powiedził że jej nie wytnie. Najpierw brzusio trzeba wyleczyć, Lara możesz mi wysłacte fotki na maila, proszę? A jeśli chodzi o imie to mam wrażenie że reaguje na cos podobnego do Kora, Dora i ja mówiłam do niej Kora... Quote
paros Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ale piekne fotki :lol: Imię powinno mieć jedną lub maksymalnie dwie sylaby. Łatwo wtedy zawołać, wydac polecenie .... ;) A dlaczego na A?? Może Era albo może Venus? :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Parosku, a może Vena ???? Zwięźle i dla psiaka zrozumiale.... Piękna jest !!! Zobaczcie proszę wątek dot. psiaków z okolic Białegostoku - kryzys ja mało... Potrzebna pomoc... Pisałam tam.. Quote
jayo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ale ona cudna.... Jak to mozliwe, ze wlasciciel jej nie szuka ?????? Quote
kometa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 beka napisał(a):Moja piękna..... Ja nie czekam ze sterylka od tak sobie, tylko miałam nadzieje że własciciel jednak bedzie jje szukał, a.. skoro ja zgubil-to chyba lepiej by byla wysterylizowana...zwlaszcza ze czy w rekach starego czy nowego wlasciciela-moze byc idealna maszynka...a na dodatek-troska o jej zdrowie sklania do sterylki.. sunia boska:) Quote
beka Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 jayo napisał(a):Ale ona cudna.... Jak to mozliwe, ze wlasciciel jej nie szuka ?????? No właśnie :mad::mad: Quote
mru Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 rozglądałam się, nie ma plakatów za to ktoś szuka ONki w Głoskowie - czarnej... (jechałam autobusem, ale to na pewno nie TA ONka :( ) Quote
*Gajowa* Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Sunia reaguje na imię Kora, więc nie będziemy jej mącić w głowie. Quote
paros Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 *Gajowa* napisał(a):Sunia reaguje na imię Kora, więc nie będziemy jej mącić w głowie. Czyli będzie Kora :lol: Quote
*Gajowa* Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cały czas walczymy z biegunką - badanie kału wykazało obecność wąsogłówki. Kora dostaje Aniprazol przez trzy kolejne dni - dziś była ostatnia dawka. Quote
:: FiGa :: Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ojj sunia jest piękna, może trzeba zrobić jakieś ogłoszenia? Allegro? Quote
Recommended Posts