Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia została znaleziona błąkająca się po Gołkowie (koło Piaseczna).
Jest młoda, zadbana i mam nadzieję że znajdzie sie własciciel.
Póki co jest pod moja opieką..

Jeśli ktos na forum jest z tamtych okolic to prosze rozglądajcie sie za ogłoszeniami.

kontekt do mnie
606300853
bekka@vp.pl

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma tatuażu :(
nie miała też obroży ale mogła ja zgubić, ale ktoś zdjął...

Lara dziekuję.
Tak myśle że jak nikt się nie odezwie to trzeba bedzie ogłoszenia porozklejać ale dopiero w weekend, bo nie mam czasu...

Posted

Koperek napisał(a):
Patrząc z drugiej strony to moje po ogródku też w obrożach nie latają...:roll: A może ktoś zapomniał furtkę zamknąć, a drugi ktoś ją otworzył i dawaj dyla sunia zrobiła...?

wszystkie 4 moje psy chodzą w obrożach i adresówkach - bez względu gdzie są. Ogród, spacer wszystko jedno.
Juz raz ktos nie domkąt furki i 2 poszły na spacer. Dobrze że wróciły ale przynajmnij śpie spokojnie...

Koperek nawet sie nie przyznawaj do tego :angryy:

Posted

Patrząc z drugiej strony to moje po ogródku też w obrożach nie latają...:roll: A może ktoś zapomniał furtkę zamknąć, a drugi ktoś ją otworzył i dawaj dyla sunia zrobiła...?

Jest śliczna, odkarmiona, futro się błyszczy- myślę, że trza poczekać na opiekuna ;)

Posted

beka napisał(a):
wszystkie 4 moje psy chodzą w obrożach i adresówkach - bez względu gdzie są. Ogród, spacer wszystko jedno.
Juz raz ktos nie domkąt furki i 2 poszły na spacer. Dobrze że wróciły ale przynajmnij śpie spokojnie...

Koperek nawet sie nie przyznawaj do tego :angryy:

A właśnie, że się przyznam, bo prawie zawsze wychodzę z nimi, a jak nie wychodzę to wszystkie ich harce obserwuję przez drzwi tarasowe ;)

Zresztą żadne nie chce dawać dyla, bo nawet jak otworzę furtkę to stoją w środku i się gapią:evil_lol:

Posted

znalazłam takie ogłoszenie dot. Jazgarzewa
[font=tahoma][size=2][color=#22364f]Agnieszka Olek
W połowie stycznia zaginął owczarek niemiecki w okolicach Piaseczna (Jazgarzew, Gołków). Piesek jest czarny podpalany, około 6 lat, był bez obroży. Wabi się Max. Zdjęcie na stronie [url=http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=4536&sid=4bfbe272627e071b8c492773c63b338e]

Posted

Beka, nobyc moze to ogloszenie mi utkwilo w pamieci:roll: (tak na marginesie ten pies juz jest w domu), ale napisalam do p.Agnieszki moze cos wie, zna sunie.

Posted

Kora napisał(a):
Beka, nobyc moze to ogloszenie mi utkwilo w pamieci:roll: (tak na marginesie ten pies juz jest w domu), ale napisalam do p.Agnieszki moze cos wie, zna sunie.

Miałam zrobic to samo....
Dziekuje

Posted

Sunia w zasadzie od kiedy do mnie trafiła ma problemy żołądkowe.
Juz znam przyczynę:angryy:
Ci ludzie którzy ja znależli i przywieźli zostawili mi taki baton dla psów.
Pewnie ją tym karmili, tylko nie zdjeli tej folii w której to było.
Bidulka, teraz cierpi....