shagya Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Witam!! Mam mały dylemat, mianowicie mam szczeniora haszczaka i chcę zająć się hodowlą. Z racji że jeśli chodzi o psy, to jestem w tym początkująca, więc moje doświadczenie jest marne. Mam problem z jego uszami, jedno jest lekko oklapnięte u góry. Czy to będzie uznane za wadę?? Czy jest szansa, że uszko się wyprostuje?? Uszko wygląda tak: Quote
shagya Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Piesek ma 2 miesiące i ma rodowód. Konsultowałam się z hodowcą przed chwilą, zapewniał, że to uszko się wyprostuje więc jestem już uspokojona, bo mam do niego zaufanie. Co do waszych opini to chętnie je poznam, piszcie co wy o tym sądzicie!! Quote
siberianka13 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Witam! Mam pytanie: Ile ten szczeniak ma miesiecy i czy ma rodowód? Quote
HUSKYTEAM Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Shagya - Hodowca dobrze Ci mówi: uszko stanie (nie dotyczy uszkodzeń mechanicznych spowodowanych np. podczas tatuowania). Jeżeli chcesz, żeby wyprostowało się szybciej, podaj kilka razy żelatynę, najlepiej z gotowanych kurzych nóżek. Dodatkowo (pewnie Hodowca Ci powiedział, ale przypomnę), podawaj wapno, bo Twój hasior teraz rośnie bardzo bardzo szybko i go potrzebuje. Pozdrówka i witaj w gronie maniaków :-) Quote
Recommended Posts