Soema Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ale ona śliczna :) duuużo szczęścia i Misi i rodzinie :lol: Quote
necia25 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Suuuuuuuuuper się na Nią patrzy - jaka zadowolona, uśmiechnięta :loveu: a do tego jaka piękna "wyprana" :lol::evil_lol: sierść ma zjawiskową :lol: Quote
necia25 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ale słodkie te foteczki z Dzieciakami :loveu: Quote
truskawa144 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ile ma rąk do głaskania. Szczęściara:loveu: Piękne fotki! Quote
stokrotka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Będzie się z kim bawić, chodzić na spacerki i przytulać się. :eviltong: :evil_lol:. Quote
fizia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Nie mam ostatnio wieści o Misi, ale myślę, ze wszystko OK. Parę razy przejeżdzałam koło Jej Domu i miło mi się robiło, jak sobie pomyślałam, ze tam sobie może śpi szczęśliwa i kochana Quote
AgataKulik1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No pewnie, że szczęśliwa śpi spokojnie i czeka na swoją Pańcię aż wróci z pracy i popędzą obie na spacerek. Pomalutku, pomalutku pracują sobie na wiosenną linię, kondycję mają coraz lepszą i żyć bez siebie nie mogą. Czasami tylko długie oczekiwanie " ta mniejsza" rekompensuje sobie wywróceniem i splądrowaniem kosza na śmieci, ale ponieważ to już norma to wszyscy się do tego przyzwyczaili. Pracujemy wytrwale nad tym, żeby nie straszyć "mniejszych kolegów" zbytnim szczekaniem na spacerach i chyba coraz lepiej nam wychodzi, a tak poza tym to życie mija spokojnie i w pełnej zgodzie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Agata Quote
AgataKulik1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Witam nareszcie aktywowano moją rejestrację, więc może będę mogła częściej coś napisać i może bez tej "Pani" Agata wystarczy Quote
fizia Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Super!!! Witamy serdecznie!:loveu::multi: Quote
max burka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Misiu muszę cię zapoznać z moim Maxem mam nadzieję,że mu nic nie zrobisz bo jesteś super psinką.:lol: Quote
AgataKulik1 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Zapraszamy zapraszamy potrenujemy tolerancję małych ślicznych pieseczków pozdrawiamy małą śliczną psinkę i jej Pańcię Quote
AgataKulik1 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A pierwsze święta były wesołe po raz pierwszy na wspólnym spacerku zdjęliśmy smycz i czegoś takiego nigdy w życiu nie widzieliśmy i już pewnie nie zobaczymy całe szczęście tego świata to był nasz prześliczny szalejący pieseczek. Misia jest już naprawdę coraz grzeczniejsza na spacerkach, w domu też nie sprawia żadnych kłopotów ( tylko kosz na śmieci pozostanie już chyba na zawsze jej słabością) ale co tam częściej go opróżniamy i staramy się nie zapominać o tym. Pozdrawiamy wszystkich i postarmy się w najbliższym czasie pokazać jak dobrze ruch zrobił naszej psince na figurkę. Quote
fizia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 AgataKulik1 napisał(a):A pierwsze święta były wesołe po raz pierwszy na wspólnym spacerku zdjęliśmy smycz i czegoś takiego nigdy w życiu nie widzieliśmy i już pewnie nie zobaczymy całe szczęście tego świata to był nasz prześliczny szalejący pieseczek. Misia jest już naprawdę coraz grzeczniejsza na spacerkach, w domu też nie sprawia żadnych kłopotów ( tylko kosz na śmieci pozostanie już chyba na zawsze jej słabością) ale co tam częściej go opróżniamy i staramy się nie zapominać o tym. Pozdrawiamy wszystkich i postarmy się w najbliższym czasie pokazać jak dobrze ruch zrobił naszej psince na figurkę. Cudownie!! Serdecznie dziękujemy za super wieści :multi::loveu: Quote
fizia Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Mam nadzieję, że u Misi wszystko OK :) A tu ślicznotka na Facebooku [URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=107922215948243&set=a.107913555949109.13001.100001913967138[/URL] Quote
Jagienka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Niesamowita historia, aż serce rośnie! Ucałowania dla całej misiowej rodziny!!! Quote
wojtuś Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Pozdrowienia dla Misi i całej Rodziny:) Piekna Sunia:) Quote
Recommended Posts