Jump to content
Dogomania

BURKA/MISIA ma wspaniały Dom w Krakowie!!!! Czekała na niego ponad 2 lata!

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nie mam ostatnio wieści o Misi, ale myślę, ze wszystko OK.

Parę razy przejeżdzałam koło Jej Domu i miło mi się robiło, jak sobie pomyślałam, ze tam sobie może śpi szczęśliwa i kochana

Posted

No pewnie, że szczęśliwa śpi spokojnie i czeka na swoją Pańcię aż wróci z pracy i popędzą obie na spacerek. Pomalutku, pomalutku pracują sobie na wiosenną linię, kondycję mają coraz lepszą i żyć bez siebie nie mogą.
Czasami tylko długie oczekiwanie " ta mniejsza" rekompensuje sobie wywróceniem i splądrowaniem kosza na śmieci, ale ponieważ to już norma to wszyscy się do tego przyzwyczaili. Pracujemy wytrwale nad tym, żeby nie straszyć "mniejszych kolegów" zbytnim szczekaniem na spacerach i chyba coraz lepiej nam wychodzi, a tak poza tym to życie mija spokojnie i w pełnej zgodzie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Agata

• 2 weeks later...
Posted

A pierwsze święta były wesołe po raz pierwszy na wspólnym spacerku zdjęliśmy smycz i czegoś takiego nigdy w życiu nie widzieliśmy i już pewnie nie zobaczymy całe szczęście tego świata to był nasz prześliczny szalejący pieseczek. Misia jest już naprawdę coraz grzeczniejsza na spacerkach, w domu też nie sprawia żadnych kłopotów ( tylko kosz na śmieci pozostanie już chyba na zawsze jej słabością) ale co tam częściej go opróżniamy i staramy się nie zapominać o tym. Pozdrawiamy wszystkich i postarmy się w najbliższym czasie pokazać jak dobrze ruch zrobił naszej psince na figurkę.

Posted

AgataKulik1 napisał(a):
A pierwsze święta były wesołe po raz pierwszy na wspólnym spacerku zdjęliśmy smycz i czegoś takiego nigdy w życiu nie widzieliśmy i już pewnie nie zobaczymy całe szczęście tego świata to był nasz prześliczny szalejący pieseczek. Misia jest już naprawdę coraz grzeczniejsza na spacerkach, w domu też nie sprawia żadnych kłopotów ( tylko kosz na śmieci pozostanie już chyba na zawsze jej słabością) ale co tam częściej go opróżniamy i staramy się nie zapominać o tym. Pozdrawiamy wszystkich i postarmy się w najbliższym czasie pokazać jak dobrze ruch zrobił naszej psince na figurkę.

Cudownie!!

Serdecznie dziękujemy za super wieści :multi::loveu:

• 1 year later...
Posted

Mam nadzieję, że u Misi wszystko OK :)

A tu ślicznotka na Facebooku

[URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=107922215948243&set=a.107913555949109.13001.100001913967138[/URL]