ewab Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Słyszałam dziś, a właściwie wczoraj, że Misia to prawdziwa strażniczka domu i swojej opiekunki:evil_lol:. Quote
andzia69 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 dzisiaj Misia musi opuścić hotelik ....do hoteliku trafiła 8-letnia sunia boksia i Misia, która czuje się jak u siebie nie akcetuje drugiej suni:shake: Quote
andzia69 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 na razie sunię zabrała prezeska toz-u...a co będzie dalej? po prostu nie wiem...:-( Quote
betel Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Misia, trzymaj sie i szukaj dobrego domku:razz: Quote
ewab Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Andzia, czy Misia nie akceptuje suni, czy hotelik nie akceptował Misi. Pytam, bo nie wiem jaki może być nowy domek. Wiem, że Misia toleruje koty, czy akceptuje psy/suki? Quote
betel Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 andzia69 napisał(a):dzisiaj Misia musi opuścić hotelik ....do hoteliku trafiła 8-letnia sunia boksia i Misia, która czuje się jak u siebie nie akcetuje drugiej suni:shake: Wyglada na to, że to Misia nie akceptuje bokserki:shake: Quote
andzia69 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 ewab napisał(a):Andzia, czy Misia nie akceptuje suni, czy hotelik nie akceptował Misi. Pytam, bo nie wiem jaki może być nowy domek. Wiem, że Misia toleruje koty, czy akceptuje psy/suki? Misia była u nich pierwsza, sama, myślała, ze ma rodzinę - wiec rodziny trza było bronic przed obcymi psami... ja myślę, ze jeśli to misia trafiłaby do domu z innymi psami (lepiej z samcami niz z samicami na wszelki) to powinna się dogadać - na początku nie było z nia problemów np., na spacerach w relacjach ona i inne psy - dopiero jak się poczuła obrońcą to warknęła od czasu do czasu na inne psy Misia jest bardzo czujnym psem - jak tylko ktoś przemykał na klatce to szczekała aaa...i chyba była bita - bardzo boi sie o swój...tył i jak na spacerze napotkała faceta to naszczekała na niego Quote
betel Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Może dokuczali jej jacyś faceci. Moja Inka na początku panicznie bała sie robotników. Z Misią może być podobnie. Quote
beka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 andzia69 napisał(a):i tłumy......:-( Andziu kochana, ja jestem codziennie tylko nie mam jak pomóc.... Quote
ewab Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Miałam dziś okazję poznać Misię osobiście. To psi ideał. Bardzo zrównoważona, na spacerze chodzi przy nodze, kotów nie goni. Po powrocie do domu, grzecznie kładzie się przy nogach. Zachowanie psa bez zarzutu:p. Quote
andzia69 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 tylko nikt nie dzwoni....nie pyta...:-( Quote
kika22 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Przepraszam za offa :oops: Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców: Krakvet - ankieta - wybieramy kandydata dogo na marzec!! Z góry dziękujemy za każdy głosik. Quote
betel Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jak widze tu nic się nie zmieniło, mimo tylu ogłoszeń. Nic to czekamy!!!! Quote
kika22 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 betel napisał(a):Jak widze tu nic się nie zmieniło, mimo tylu ogłoszeń. Nic to czekamy!!!! Betel rozmawiałam ostatnio z Ewelinka i teraz jest bardzo duzo ogloszen z psami, ze dzis zamieszczone ogloszenie juz jutro jest kilka stron dalej. I niestety trzeba je bardzo czesto odnawiac by by jakikolwiek efekt. Misia do gory:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kika22 napisał(a):Betel rozmawiałam ostatnio z Ewelinka i teraz jest bardzo duzo ogloszen z psami, ze dzis zamieszczone ogloszenie juz jutro jest kilka stron dalej. I niestety trzeba je bardzo czesto odnawiac by by jakikolwiek efekt. Misia do gory:evil_lol: niestety taka jest prawda...Misia nie tak dawno wystawiona na gumtree jest już na 19 stronie.... :-( Quote
Linssi Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Podnosze Misie i zastanawiam sie czy moznaby ja gdzies jeszcze oglosic?? Quote
andzia69 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 ja już nie wiem.....psy ogłoszeń mają sporo...a i tak nikt nie dzwoni:shake: i nie tylko o nasze psy...jest ogólny zastój - nikt nie dzwoni ani o małe, ani o ładne, ani o młode....o żadne.... Quote
Linssi Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 pogoda sie poprawi to i chetni sie znajda :cool3: przynajmniej tak mi sie wydaje Quote
kika22 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Linssi napisał(a):pogoda sie poprawi to i chetni sie znajda :cool3: przynajmniej tak mi sie wydaje Obys Aniu miała racje:roll: Quote
andzia69 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 niestety dalej cisza...... nie wiem czy nazwać to zła czy dobrą wiadomosc...wraca Figa, która była na dt u EwyB....zostawiona sama na 12 godzin w ogrodzie zrobiła krajobraz ksieżycowy na posesji...no cóz - młody pies i sie nudził:-( na jej miejsce chcemy dac Misię-ona jest spokojna, zrównoważona więc moze nie będzie tornadem na podwórku....moze to nie jest szczęśliwe rozwiazanie...ale zamiast szukac domu dla 2 psiaków będziemy szukać domu znowu dla 1.... jak widać nasze adopcje są...byle jakie z braku innych opcji - na pewno nie takich domów chciałabym dla naszych psiaków... Quote
Recommended Posts