Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wlazłam przez przypadek, ale Tasza przykuła moją uwagę swoją swobodą i rozczulającą facjatą :loveu:
Cudownie trafiła, zdjęcia z młodym najwspanialsze :loveu::loveu:

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Wlazłam przez przypadek, ale Tasza przykuła moją uwagę swoją swobodą i rozczulającą facjatą :loveu:
Cudownie trafiła, zdjęcia z młodym najwspanialsze :loveu::loveu:

dziękujemy, na prawdę dziękujemy :loveu:
i pozdrawiamy serdecznie

Posted

Ewelinko, Od-Nówko dziękujemy serdecznie za życzenia :lol:

Od-Nowa, po pena zgłoszę się jak nam się wreszcie uda spotkać. dokumenty już odkopałam inaczej a najbardziej chodzi mi o zdjęcia na nim się znajdujące...

a czeka nas jeszcze jedna misja ;) - zapowiadane dawno, dawno temu spotkanko, powiedzmy...literackie:diabloti::diabloti::diabloti: pamiętasz jeszcze???:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

dawno, dawno nas nie było :razz:
mam mały młyn więc wchodzę na dogo aby zobaczyć co pojawia się nowego i znikam. czasami mam ochotę coś skomentować ale nastąpił u mnie pewien wstręt do klikania :diabloti::diabloti::diabloti: za dużo mam obecnie pewnego pisania :-(
nie miałam także przez miesiąc aparatu... teraz już mam i chociaż wkleję parę zdjęć z WYJAZDU TASZY NAD JEZIORKO :bigok:

Posted

najpierw ukradła moje okulary :evil_lol:

ale potem bardzo spodobały sie założone przez Olę... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

modelka na całego, jak starałam się zainterweniować aby nie męczono mojego biednego zwierzaczka to Tasza była wyraźnie niezadowolona...:evil_lol: wolała w okularach...

Posted

i na koniec głębokie spojrzenie w oczy pańci...:loveu::loveu::loveu::loveu:

to tak na razie - pozdrawiamy serdecznie wszystkich !!!
muszę wracać do pracy :cool1:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O ranyy... mimo, że nie jestem nauczycielem, to wiem o co chodzi... mam w rodzinnym domu nauczyciela... już dyplomowanego na szczęście... :mdleje:
No to trzymam kciuki do końca czerwca czas zleci raz dwa :scared:
Całusy w nochal dla Taszy :lol:

Posted

:lol: magisterkę to pisałam 11 lat temu więc wspominam to z uśmiechem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jakie wtedy były komputery :megagrin::megagrin::megagrin:

teraz walczę z dyplomowaniem - nauczyciele wiedzą o co chodzi :icon_roc:, w maju mijają 3 lata od skończenia przeze mnie stażu i jak nie chcę stracić prawie 6 lat (staż + obijanie się po nim ) to muszę wyrobić się z napisaniem teczki i jej złożeniem do końca czerwca...:grab:dlatego :user:

gdyby nie Tasza i nasze :painting: to oszalałabym ...:diabloti:

Posted

posty znowu przeskakują :lol:

dziękujemy serdecznie za pozdrowionka -przesyłamy wiele uścisków :buzi:

no i wracam do roboty bo później będę miała stan...:comp26:

Posted

zaglądam na wątek ;)

pamiętacie mnie i Monę ze skowroniego?..:eviltong:

trzymam kciuki za dymplomowanego, mam w rodzinie nauczycielke i slyszalam, jakie to wypruwanie żył...:evil_lol:

Posted

aaaaaaaaaaa witamy, witamy !!!
pewnie że pamiętamy !!! i ten cudowny pokaz Mony z rękawiczką w skowronim ;)
a co do tego mojego pisania to czasami :angryy::angryy::angryy: ale przebrnę i wrócę do świata żywych :diabloti:

ściskamy bardzo serdecznie !!!! i może uda się jakoś spiknąć ponownie na spacerek...

Posted

jak bedziesz we wrocku to nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej, bo wtedy... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

no, to się chyba rozumiemy :diabloti::diabloti::diabloti:
całuski

Posted

no i wczoraj spotkaliśmy się z Ewelinką i Od-Nową :loveu::loveu::loveu:
Ewelinka rozpracowywała nowy sprzęt...:lol: więc pewnie możemy liczyć na zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziewczyny !!! wielkie buziole od nas !!!!:laugh2_2::Rose: