Jagienka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Wlazłam przez przypadek, ale Tasza przykuła moją uwagę swoją swobodą i rozczulającą facjatą :loveu: Cudownie trafiła, zdjęcia z młodym najwspanialsze :loveu::loveu: Quote
tasza1 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Jagienka napisał(a):Wlazłam przez przypadek, ale Tasza przykuła moją uwagę swoją swobodą i rozczulającą facjatą :loveu: Cudownie trafiła, zdjęcia z młodym najwspanialsze :loveu::loveu: dziękujemy, na prawdę dziękujemy :loveu: i pozdrawiamy serdecznie Quote
tasza1 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ewelinko, Od-Nówko dziękujemy serdecznie za życzenia :lol: Od-Nowa, po pena zgłoszę się jak nam się wreszcie uda spotkać. dokumenty już odkopałam inaczej a najbardziej chodzi mi o zdjęcia na nim się znajdujące... a czeka nas jeszcze jedna misja ;) - zapowiadane dawno, dawno temu spotkanko, powiedzmy...literackie:diabloti::diabloti::diabloti: pamiętasz jeszcze???:cool3: Quote
Od-Nowa Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 pewnie,że pamiętam :cool3: no to wertujmy kalendarze!! trzeba gdzieś upchnąć choć szybki wspólny spacer :p:p:p Jak Wam minęły święta? Quote
tasza1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 dawno, dawno nas nie było :razz: mam mały młyn więc wchodzę na dogo aby zobaczyć co pojawia się nowego i znikam. czasami mam ochotę coś skomentować ale nastąpił u mnie pewien wstręt do klikania :diabloti::diabloti::diabloti: za dużo mam obecnie pewnego pisania :-( nie miałam także przez miesiąc aparatu... teraz już mam i chociaż wkleję parę zdjęć z WYJAZDU TASZY NAD JEZIORKO :bigok: Quote
tasza1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 najpierw ukradła moje okulary :evil_lol: ale potem bardzo spodobały sie założone przez Olę... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: modelka na całego, jak starałam się zainterweniować aby nie męczono mojego biednego zwierzaczka to Tasza była wyraźnie niezadowolona...:evil_lol: wolała w okularach... Quote
tasza1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 i na koniec głębokie spojrzenie w oczy pańci...:loveu::loveu::loveu::loveu: to tak na razie - pozdrawiamy serdecznie wszystkich !!! muszę wracać do pracy :cool1: Quote
ewelinka_m Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 no nie fenomenalne fotki :loveu: a ostatnie powala... Quote
Jagienka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nooo ostatnia jest rewelacyjna :loveu: A jakiego jakiego pisania? :cool3: Ja to się przy magisterce zaklikałam na amen :grab: Czyżby? ;) Quote
Jagienka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O ranyy... mimo, że nie jestem nauczycielem, to wiem o co chodzi... mam w rodzinnym domu nauczyciela... już dyplomowanego na szczęście... :mdleje: No to trzymam kciuki do końca czerwca czas zleci raz dwa :scared: Całusy w nochal dla Taszy :lol: Quote
tasza1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 :lol: magisterkę to pisałam 11 lat temu więc wspominam to z uśmiechem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jakie wtedy były komputery :megagrin::megagrin::megagrin: teraz walczę z dyplomowaniem - nauczyciele wiedzą o co chodzi :icon_roc:, w maju mijają 3 lata od skończenia przeze mnie stażu i jak nie chcę stracić prawie 6 lat (staż + obijanie się po nim ) to muszę wyrobić się z napisaniem teczki i jej złożeniem do końca czerwca...:grab:dlatego :user: gdyby nie Tasza i nasze :painting: to oszalałabym ...:diabloti: Quote
tasza1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 posty znowu przeskakują :lol: dziękujemy serdecznie za pozdrowionka -przesyłamy wiele uścisków :buzi: no i wracam do roboty bo później będę miała stan...:comp26: Quote
wiq Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 zaglądam na wątek ;) pamiętacie mnie i Monę ze skowroniego?..:eviltong: trzymam kciuki za dymplomowanego, mam w rodzinie nauczycielke i slyszalam, jakie to wypruwanie żył...:evil_lol: Quote
tasza1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 aaaaaaaaaaa witamy, witamy !!! pewnie że pamiętamy !!! i ten cudowny pokaz Mony z rękawiczką w skowronim ;) a co do tego mojego pisania to czasami :angryy::angryy::angryy: ale przebrnę i wrócę do świata żywych :diabloti: ściskamy bardzo serdecznie !!!! i może uda się jakoś spiknąć ponownie na spacerek... Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 a dalej masz weekendy zatkane?? bo byłoby najłatwiej chyba :cool3: denerwuje mnie to umawianie już!! trzeba się po prostu spotkać!! Quote
ewelinka_m Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 a jak będę we wrocku to mogę się wepchać na spacer? :diabloti: Quote
tasza1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 jak bedziesz we wrocku to nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej, bo wtedy... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: no, to się chyba rozumiemy :diabloti::diabloti::diabloti: całuski Quote
kika22 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zapraszam na bazarek dla Starachowickich psiakow:loveu: Wszystko i nic na psiaki ze Starachowic -pomoz nam pomagac, do 25-05-09 Quote
ewelinka_m Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 to widzę, że tak jakby nie mam wyjścia :diabloti::diabloti: Quote
tasza1 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 jasne, że nie masz wyjścia... czyli na kiedy się szykować? :razz: Quote
ewelinka_m Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 najprawdopodobniej następna sobota,czyli 23 maj:cool3: Quote
tasza1 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 no i wczoraj spotkaliśmy się z Ewelinką i Od-Nową :loveu::loveu::loveu: Ewelinka rozpracowywała nowy sprzęt...:lol: więc pewnie możemy liczyć na zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczyny !!! wielkie buziole od nas !!!!:laugh2_2::Rose: Quote
Recommended Posts