Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):

Landseer mojego taty - C'CHUCK z Letohradkiego Rance - pierwszy raz starujacy w klasie młodziezy - BOB! :multi:

HOhoho, brawo!!!

aro napisał(a):
Super ! Gratki dla Wszystkich ;)
1. Asiaczek, jak zwykle.... przyzwyczajasz nas... ;)
2. Gienio ( tzn. Guinness w odsłonie minagi) świetny wykrok. Klasyka!
3. osa - fajne foty ;)
4. CaneSs - bdb, lok. 2 - spox, walcz dalej, no champion is perfect
:diabloti:

Tak, to był dzień jednego z moich basenji - Maśki MALMSEY IN RED Asiaczek FCI...:loveu:

Piękne gratulacje dla Gienia, Flaire - zazdraszczam...:loveu::loveu::loveu:

Pzdr.

Posted

[quote name='Dan Danilo']Witam,

Serdeczne gratulacje dla pięknego Guinnessa !Dziękujemy raz jeszcze! :) Obiekt gratulacji obecnie jajka wietrzy na moim łóżku. Aż mi go szkoda budzić... :cool3:

A ja, gdy zobaczyłam Wasze posty, to juz myślałam, że psia.tv ruszyła... :lol: Czy dzisiaj jest TEN dzień?

Posted

[quote name='Flaire']Dziękujemy raz jeszcze! :) Obiekt gratulacji obecnie jajka wietrzy na moim łóżku. Aż mi go szkoda budzić... :cool3:

A ja, gdy zobaczyłam Wasze posty, to juz myślałam, że psia.tv ruszyła... :lol: Czy dzisiaj jest TEN dzień?

Juz naprawde zaczyna być widać koniec :multi: Jesli nie zdarzy się nic nieprzewidzianego (ze str.technicznej) może bardzo późnym wieczorem pojawimy sie w necie :multi:

[quote name='MagCH']Welsh Corgi Pembroke, ktory był drugi na BOG I to Annline's ROYAL PRINCE
baaaaardzo Ci dziekuje, Pani nie miala przyczepionego numerka, za chiny nie mogliśmy dojść co to za psiak :evil_lol:

Posted

Też bardzo baaaardzo czekamy na start psiejTV :) jako że to nasz debiut, pierwsza wystawa i nasza i naszego łobuzika a wyszliśmy z niej z pucharem... pomijając fakt, że nogi trzęsły mi się jak osika, to prawie nic nie pamiętam, a oczywiście wszyscy rodzinnie byliśmy tak zaaferowani, że o dobrych zdjęciach w naszym aparacie nie ma mowy...
Jakby ktoś jeszcze uchwycił gdzieś papillonka szczeniaka, to byłabym bardzo wdzięczna za udostępnienie :)

Oraz pozwolę sobie dołączyć się do ogromnych gratulacji dla Guinessa
hipnotyzował :)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Ktoś pytał o cocer spaniela amerykańskiego który dostal BisIII
był to Julre's PATRIZIO-pies klasa championów;)

Bardzo dziękuje, już się doszperałyśmy same :) i poszło w Świat ;)
Pozdrawiam
Justyna

Posted

Hej żadnych więcej fot nie będzie?
Ja rozumiem budowanie napięcia:evil_lol: ale oglądanie zdjęć po miesiącu to już nie to samo co na gorąco.
Więc pięknie proszę się nie krygować i wstawiać:loveu:

Posted

miniaga napisał(a):
Hej żadnych więcej fot nie będzie?
Ja rozumiem budowanie napięcia:evil_lol: ale oglądanie zdjęć po miesiącu to już nie to samo co na gorąco.
Więc pięknie proszę się nie krygować i wstawiać:loveu:

No właśnie! Czy tylko kingula ma zdjęcia z finałów stołecznej wystawy? :shock:

Posted

Dajcie im szansę. Przeciez to nie zalezy tylko od 1 człowieka. Ich tam przy tej TV pracuje cała masa ludzi... kazdy może się z czyms opóźnić...

BTW - ja tez przytupuję z niecierpliwości, ale wiem, jak wygląda praca przy TV...

Pzdr.

Posted

Na stronie pojawiły się już migawki z piątku, z soboty już szykują się do wgrania na serwer :) Powinny być na stronie już dziś późnym wieczorem.
W poniedziałek wstawię fotki z finałów z obydwu dni.

Kochani, fotek jest cała masa, uchwyciliśmy mnóstwo piesków i zależy nam aby jak najwięcej z nich znalazło się na psia.tv ale jest to naprawdę dużo pracy.

Posted

kingula napisał(a):
Na stronie pojawiły się już migawki z piątku, z soboty już szykują się do wgrania na serwer :) Powinny być na stronie już dziś późnym wieczorem.
W poniedziałek wstawię fotki z finałów z obydwu dni.

Kochani, fotek jest cała masa, uchwyciliśmy mnóstwo piesków i zależy nam aby jak najwięcej z nich znalazło się na psia.tv ale jest to naprawdę dużo pracy.

Czy ja mogę prosić o link do tej strony?
Bo ja ni w ząb nie wiem o którą chodzi a czekam na fotki z wielką nie cierpliwością.
Znów Blondi wychodzi ze mnie a mówili że farba kryje nawet siwe włosy:evil_lol::evil_lol: