Asiaczek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Agasia napisał(a): Landseer mojego taty - C'CHUCK z Letohradkiego Rance - pierwszy raz starujacy w klasie młodziezy - BOB! :multi: HOhoho, brawo!!! aro napisał(a):Super ! Gratki dla Wszystkich ;) 1. Asiaczek, jak zwykle.... przyzwyczajasz nas... ;) 2. Gienio ( tzn. Guinness w odsłonie minagi) świetny wykrok. Klasyka! 3. osa - fajne foty ;) 4. CaneSs - bdb, lok. 2 - spox, walcz dalej, no champion is perfect :diabloti: Tak, to był dzień jednego z moich basenji - Maśki MALMSEY IN RED Asiaczek FCI...:loveu: Piękne gratulacje dla Gienia, Flaire - zazdraszczam...:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Paula_i_Świst Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A czy ktoś z Was zrobił może VI BOG? Bardzo chciałabym zobaczyć ogara na pudle :) Quote
Flaire Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Asiaczek'] Piękne gratulacje dla Gienia, Flaire - zazdraszczam...:loveu::loveu::loveu: Dzięki, Asiaczku - przekażę! ;) Quote
Dan Danilo Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witam, Serdeczne gratulacje dla pięknego Guinnessa ! Mam prośbę, czy wiecie może jak nazywa sie American Cocker, który był 3 na BIS ? bede wdzieczna za podpowiedz ;) Pozdrawiam Justyna Quote
kingula Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A ja podlacze sie z pytaniem o Welsh Corgi Pembroke lokata II na BOG...? Quote
MagCH Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Welsh Corgi Pembroke, ktory był drugi na BOG I to Annline's ROYAL PRINCE Quote
Flaire Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Dan Danilo']Witam, Serdeczne gratulacje dla pięknego Guinnessa !Dziękujemy raz jeszcze! :) Obiekt gratulacji obecnie jajka wietrzy na moim łóżku. Aż mi go szkoda budzić... :cool3: A ja, gdy zobaczyłam Wasze posty, to juz myślałam, że psia.tv ruszyła... :lol: Czy dzisiaj jest TEN dzień? Quote
kingula Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Flaire']Dziękujemy raz jeszcze! :) Obiekt gratulacji obecnie jajka wietrzy na moim łóżku. Aż mi go szkoda budzić... :cool3: A ja, gdy zobaczyłam Wasze posty, to juz myślałam, że psia.tv ruszyła... :lol: Czy dzisiaj jest TEN dzień? Juz naprawde zaczyna być widać koniec :multi: Jesli nie zdarzy się nic nieprzewidzianego (ze str.technicznej) może bardzo późnym wieczorem pojawimy sie w necie :multi: [quote name='MagCH']Welsh Corgi Pembroke, ktory był drugi na BOG I to Annline's ROYAL PRINCE baaaaardzo Ci dziekuje, Pani nie miala przyczepionego numerka, za chiny nie mogliśmy dojść co to za psiak :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ktoś pytał o cocer spaniela amerykańskiego który dostal BisIII był to Julre's PATRIZIO-pies klasa championów;) Quote
PATIULA Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Też bardzo baaaardzo czekamy na start psiejTV :) jako że to nasz debiut, pierwsza wystawa i nasza i naszego łobuzika a wyszliśmy z niej z pucharem... pomijając fakt, że nogi trzęsły mi się jak osika, to prawie nic nie pamiętam, a oczywiście wszyscy rodzinnie byliśmy tak zaaferowani, że o dobrych zdjęciach w naszym aparacie nie ma mowy... Jakby ktoś jeszcze uchwycił gdzieś papillonka szczeniaka, to byłabym bardzo wdzięczna za udostępnienie :) Oraz pozwolę sobie dołączyć się do ogromnych gratulacji dla Guinessa hipnotyzował :) Quote
Dan Danilo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Ktoś pytał o cocer spaniela amerykańskiego który dostal BisIII był to Julre's PATRIZIO-pies klasa championów;) Bardzo dziękuje, już się doszperałyśmy same :) i poszło w Świat ;) Pozdrawiam Justyna Quote
miniaga Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Hej żadnych więcej fot nie będzie? Ja rozumiem budowanie napięcia:evil_lol: ale oglądanie zdjęć po miesiącu to już nie to samo co na gorąco. Więc pięknie proszę się nie krygować i wstawiać:loveu: Quote
Flaire Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 miniaga napisał(a):Hej żadnych więcej fot nie będzie? Ja rozumiem budowanie napięcia:evil_lol: ale oglądanie zdjęć po miesiącu to już nie to samo co na gorąco. Więc pięknie proszę się nie krygować i wstawiać:loveu: No właśnie! Czy tylko kingula ma zdjęcia z finałów stołecznej wystawy? :shock: Quote
immortal Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 kingula napisał(a):W przeciagu tygodnia powinnismy sie wyrobic ;) Dziś już koniec tygodnia... :razz: :oops: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dajcie im szansę. Przeciez to nie zalezy tylko od 1 człowieka. Ich tam przy tej TV pracuje cała masa ludzi... kazdy może się z czyms opóźnić... BTW - ja tez przytupuję z niecierpliwości, ale wiem, jak wygląda praca przy TV... Pzdr. Quote
kingula Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Na stronie pojawiły się już migawki z piątku, z soboty już szykują się do wgrania na serwer :) Powinny być na stronie już dziś późnym wieczorem. W poniedziałek wstawię fotki z finałów z obydwu dni. Kochani, fotek jest cała masa, uchwyciliśmy mnóstwo piesków i zależy nam aby jak najwięcej z nich znalazło się na psia.tv ale jest to naprawdę dużo pracy. Quote
miniaga Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 kingula napisał(a):Na stronie pojawiły się już migawki z piątku, z soboty już szykują się do wgrania na serwer :) Powinny być na stronie już dziś późnym wieczorem. W poniedziałek wstawię fotki z finałów z obydwu dni. Kochani, fotek jest cała masa, uchwyciliśmy mnóstwo piesków i zależy nam aby jak najwięcej z nich znalazło się na psia.tv ale jest to naprawdę dużo pracy. Czy ja mogę prosić o link do tej strony? Bo ja ni w ząb nie wiem o którą chodzi a czekam na fotki z wielką nie cierpliwością. Znów Blondi wychodzi ze mnie a mówili że farba kryje nawet siwe włosy:evil_lol::evil_lol: Quote
sabra Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='miniaga']Czy ja mogę prosić o link do tej strony? Proszę bardzo Psia.tv - Strona główna Quote
immortal Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Widzę, że są już zdjęcia z soboty :cool3:. Będą jeszcze jakieś, czy to już wszystkie? ;) Quote
kingula Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wlasnie wgralam kolejna ture, jeszcze ze 40 mam otwartych w Photoshopie ;) Plus oczywiscie finaly z dwoch dni :) Quote
Recommended Posts