Zebra Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Haniu -ogromne gratulacje- Gienek wygląda pięknie i zapewnie to nie jego ostatni BIS:multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kto wziął wczoraj BIS Szczeniąt? Gratulacje za BIS!!!!!!!!!!:loveu: Quote
kingula Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wydaje mi sie, ze BISa Szczeniat wzial Springer Spaniel Angielski ale glowy nie dam sobie rady uciac ;) Quote
immortal Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ma ktoś jakieś zdjęcia z soboty? ;) Quote
Cordia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 a jaki bogV? ;) nie orientuje sie czy byl wczoraj czy dzis ale jaak ktos bedzie wiedzial to niech napisze Quote
Flaire Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dziękujemy za gratulacje! :) Cordia napisał(a):a jaki bogV? ;) nie orientuje sie czy byl wczoraj czy dzis ale jaak ktos bedzie wiedzial to niech napisze Była w piątek. Wygrał szpic miniaturowy. TYlko tyle wiem. Czy ma ktoś jakies zdjęcia z BIS lub z grupy III ? Ładnie się uśmiecham :-) i z góry proszę o pozwolenie o ewentualne umieszczenie na stronie Guinnessa i na terierowym forum. Quote
miniaga Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Na BISie był Siberian Husky, kótry zdobył BIS II, więc chyba on był zwycięzcą V grupy:eviltong: Quote
kingula Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 BOG V- I SH, II Szpic Miniaturowy, III Basenji Fotki mamy z dwoch dni, praktycznie wszystkich startujacych w finalach i stojacych na pudle :p Quote
Flaire Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 miniaga napisał(a):Na BISie był Siberian Husky, kótry zdobył BIS II, więc chyba on był zwycięzcą V grupy:eviltong:Ups, sorry, oczywiście... :oops: W sumie mogłam to wydedukować, bo na BISie SH był obok nas, Asiaczek już pisała, że jej suczka była BOG3, więc to zostawia drugą lokatę dla owego miniaturowego szpica. :oops: Quote
miniaga Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zwycięzca Wystawy -Airedale Terrier Stirling TUNES OF GLORY więcej fot: Picasa Web Albums - Agnieszka - KWPR Warszawa... Quote
maga18 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 i moje fotki: Picasa Web Albums - maga1985@o2.pl - KWPR Warszawa... przewaga grzywek, ale poźniej są tez fotki z finałów ;) jakby ktos chciał wziasc jakies zdjecie to prosze podpisac "Gattaca" Quote
Flaire Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bardzo dziękuję za śliczne zdjęcia Guinnessa w ruchu! :) Quote
ewka122 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Gratulacje dla wszystkich zwyciężców a szczególnie dla Guinnessa :) Quote
EwikB Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 maga18 napisał(a):i moje fotki: Picasa Web Albums - maga1985@o2.pl - KWPR Warszawa... przewaga grzywek, ale poźniej są tez fotki z finałów ;) jakby ktos chciał wziasc jakies zdjecie to prosze podpisac "Gattaca" Fotki sliczne ( widziałam że focisz finały i liczyłam na Ciebie :-) Ja zgarniam lhasaczki z BIS Par w których debiutowalismy i Grupy ( oczywiście z podpisem ) Quote
miniaga Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Flaire napisał(a):Bardzo dziękuję za śliczne zdjęcia Guinnessa w ruchu! :) Jedyne zdjęcie z finałów, które mi wyszło tak jak chciałam- widać mój aparat wie lepiej co robi. Gratulacje ogromniaste dla ciebie i Guinnessa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pieseczkowo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ja równiez gratuluje,bo widziałam Guinessa przed wyjściem na Bis-y i odpoczatku miałam przeczucie,że wygra:eviltong: Quote
Cordia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kingula napisał(a):BOG V- I SH, II Szpic Miniaturowy, III Basenji Fotki mamy z dwoch dni, praktycznie wszystkich startujacych w finalach i stojacych na pudle :p dzieki wielkie :) Quote
immortal Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kingula napisał(a):Fotki mamy z dwoch dni, praktycznie wszystkich startujacych w finalach i stojacych na pudle :p Jej, a kiedy będą? :multi: :razz: Quote
dzasta Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Guinness przepiękny wpadł mi w oko już dawno a ta motoryka ruchu :loveu: Gratulacje Flaire!!! Quote
kingula Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 immortal napisał(a):Jej, a kiedy będą? :multi: :razz: W przeciagu tygodnia powinnismy sie wyrobic ;) Quote
aro Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Super ! Gratki dla Wszystkich ;) 1. Asiaczek, jak zwykle.... przyzwyczajasz nas... ;) 2. Gienio ( tzn. Guinness w odsłonie minagi) świetny wykrok. Klasyka! 3. osa - fajne foty ;) 4. CaneSs - bdb, lok. 2 - spox, walcz dalej, no champion is perfect :diabloti: Quote
Flaire Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 miniaga napisał(a):Jedyne zdjęcie z finałów, które mi wyszło tak jak chciałam- widać mój aparat wie lepiej co robi. Gratulacje ogromniaste dla ciebie i Guinnessa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!miniaga, czy mogę zdjęcie przekleić na terierowe forum oraz posłać do hodowczyń Guinnessa? (One z kolei mogą chcieć wstawić je na jego stronę). Quote
miniaga Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Flaire napisał(a):miniaga, czy mogę zdjęcie przekleić na terierowe forum oraz posłać do hodowczyń Guinnessa? (One z kolei mogą chcieć wstawić je na jego stronę). Oczywiście! Quote
marthee Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Z pierwszego dnia, może ktoś się odnajdzie ;) Quote
Recommended Posts