kingula Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kaya, postaram sie jutro go zwrocic, jesli padne i nie dam rady- zwroce na klubowce poprzez znajomych. Jeszcze raz serdeczne dzieki za pomoc. Marta, spokojnie halti przejdzie, ja zawsze gubie kagance i w ostatniej chwili wywiazuje z jakiejkolwiek tasmowej smyczy swoj opatentowany model kaganca :evil_lol: Flaire, generalnie zdjecia beda na stronie psiej tv, ale chyba bedzie mozliwosc umieszczania ich takze na swoich stronach itp (z naszym logiem ;) ) Zdjec z dzisiaj mamy kilka tys.wiec mysle ze zajmie mi kilka dni ogarniecie ich. Jak tylko znajda sie na stronie poinformuje Cie. Zreszta dorwalam dzis takze Nikodema z Terierkowa, jego pancia tez czeka na fotki :evil_lol: Quote
shirkan Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Asiaczek']Czyżbym była pierwsza, która dotarła do domu i "się chwali"...? JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BOB, BIS JUNIOR 2, BOG3, zakończony Młodzieżowy Championat Polski!!!!! (Oj, ale dużo się zebrało osiągnięć na młoda suczkę...:evil_lol::loveu:).. Moje gratulacje Asiaczku:multi:.Maśka nie daje innym szans:lol:. Patrycja gratulacje również dla Ciebie i Bimka. Quote
sylrwia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Marta_Ares napisał(a):pospiechem raczej bede jechac. A ja wyglada sprawa z psem w autobusie? Marta ja proponuje metro :) Quote
Marta_Ares Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 sylrwia napisał(a):Marta ja proponuje metro :) lepiej niz autobusem? a jak znowu sprawa z psem w metrze:roll: Quote
Flaire Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Marta, o której Ty będziesz jechać? Może mogę Cię po prostu podwieźć? Quote
sylrwia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wiesz co - psy nie podlegają opłacie tylko musi mieć kaganiec i papiery na wściekliznę. Polecam metro gdyż wsiadasz przy Dworcu Centralnym przystanek metra zdaje się Centrum i wsiadasz w metro jadące w kierunku KABATY i wysiadasz na przystanku Racławicka. Nieduży kawałek trzeba dojść do stadionu. Metrem unikniesz korków, oraz ewentualnych zmian trasy. Quote
Guest Karmel Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Czyżbym była pierwsza, która dotarła do domu i "się chwali"...? JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BOB, BIS JUNIOR 2, BOG3, zakończony Młodzieżowy Championat Polski!!!!! (Oj, ale dużo się zebrało osiągnięć na młoda suczkę...:evil_lol::loveu:).. Pzdr. Gratulacje Asiaczku.. suczka jest przepiekna!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 kingula napisał(a):Nie jestem pewna, czy bede za tydzien ale napewno beda nasi znajomi od AA (Justynka i Krzys) ew. moge im przekazac katalog aby oddali. Tylko czy Ola nie bedzie miala nic przeciwko? To dogaduj się z Olą, a jakby co - Justynę i Krzyśka znamy i możemy od nich odebrac. pati1033 napisał(a):gratulacje raz jeszcze :multi::multi::multi: gratulacje :multi::multi::multi::multi: to i ja sie pochwale- moze nie az tak, ale co tam :) Bimek lok 1/4, CWC :lol: Cieszymy się razem z Tobą! dzasta napisał(a):Pati1033 i Asiaczek GRATULACJE!!!! Bimek przepiękny chłopak w moim typie :razz: Mnie też się BIM podoba.:loveu: shirkan napisał(a):[quote name='Asiaczek']Czyżbym była pierwsza, która dotarła do domu i "się chwali"...? JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BOB, BIS JUNIOR 2, BOG3, zakończony Młodzieżowy Championat Polski!!!!! (Oj, ale dużo się zebrało osiągnięć na młoda suczkę...:evil_lol::loveu:).. Moje gratulacje Asiaczku:multi:.Maśka nie daje innym szans:lol:. Patrycja gratulacje również dla Ciebie i Bimka. No, Maśka to Maśka. Dziewczyna coraz lepiej się wystawia...:loveu::lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Karmel napisał(a):Gratulacje Asiaczku.. suczka jest przepiekna!!!!!!!!!! O, i Wam się tez spodobała? Miło mi.:lol: Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 okej wielkie dzieki za pomoc:multi: Quote
omar Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Tak na szybko kilka fotek z piątku. Reszta prawdopodobnie w poniedziałek wieczorem. Quote
Cavalierkaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Myśmy właśnie wrócili z tej wystawy :P Ocena b.dobra, lokata 2. Zdjęcia - niebawem :P Quote
borntolove Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Omar swietne fotki naszych whippetow, ogromne dzieki!!! Quote
Flaire Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Marlena j napisał(a):wie ktos dla kogo BIS? Ja wiem... :cool1: Quote
maga18 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 na BIS I airdale terier [SIZE="1"](nie wiem jak to sie pisze) II sh III amerykanski cocker BOG II - rosyjski terier BOG IX - grzywacz Quote
Agasia Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Flaire napisał(a):Ja wiem... :cool1: Brawo brawo brawo brawo!!!! :multi::multi::multi::multi: Widzialam Was jak cwiczyliscie bieganie przed bisem - Guines robi wrazenie, pieknie sie razem prezentujecie!! :loveu: Landseer mojego taty - C'CHUCK z Letohradkiego Rance - pierwszy raz starujacy w klasie młodziezy - BOB! :multi: Quote
Iza. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Flaire napisał(a):Ja wiem... :cool1: łał :multi::multi:olbrzymie gratulacje :multi::multi: Quote
AnetaA Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A jak tam pogoda w stolicy? Kaloszy brać nie trzeba ? :diabloti: Quote
Toscania Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 AnetaA napisał(a):A jak tam pogoda w stolicy? Kaloszy brać nie trzeba ? :diabloti: Dzisiaj nas oszczędziła i poza pięcioma kroplami na krzyż było sucho, pochmurno i przyjemnie ciepło. Po południu nieśmiało wyglądało słoneczko:lol: Zapraszamy, ja już odtańczyłam indianski taniec ku chwale slońca;) Quote
Recommended Posts