Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaya, postaram sie jutro go zwrocic, jesli padne i nie dam rady- zwroce na klubowce poprzez znajomych. Jeszcze raz serdeczne dzieki za pomoc.

Marta, spokojnie halti przejdzie, ja zawsze gubie kagance i w ostatniej chwili wywiazuje z jakiejkolwiek tasmowej smyczy swoj opatentowany model kaganca :evil_lol:

Flaire, generalnie zdjecia beda na stronie psiej tv, ale chyba bedzie mozliwosc umieszczania ich takze na swoich stronach itp (z naszym logiem ;) )
Zdjec z dzisiaj mamy kilka tys.wiec mysle ze zajmie mi kilka dni ogarniecie ich. Jak tylko znajda sie na stronie poinformuje Cie. Zreszta dorwalam dzis takze Nikodema z Terierkowa, jego pancia tez czeka na fotki :evil_lol:

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Czyżbym była pierwsza, która dotarła do domu i "się chwali"...?

JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BOB, BIS JUNIOR 2, BOG3, zakończony Młodzieżowy Championat Polski!!!!!
(Oj, ale dużo się zebrało osiągnięć na młoda suczkę...:evil_lol::loveu:)..

Moje gratulacje Asiaczku:multi:.Maśka nie daje innym szans:lol:.
Patrycja gratulacje również dla Ciebie i Bimka.

Posted

Wiesz co - psy nie podlegają opłacie tylko musi mieć kaganiec i papiery na wściekliznę.
Polecam metro gdyż wsiadasz przy Dworcu Centralnym przystanek metra zdaje się Centrum i wsiadasz w metro jadące w kierunku KABATY i wysiadasz na przystanku Racławicka. Nieduży kawałek trzeba dojść do stadionu.
Metrem unikniesz korków, oraz ewentualnych zmian trasy.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyżbym była pierwsza, która dotarła do domu i "się chwali"...?

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BOB, BIS JUNIOR 2, BOG3, zakończony Młodzieżowy Championat Polski!!!!!

Pzdr.

Gratulacje Asiaczku.. suczka jest przepiekna!!!!!!!!!!

Posted

kingula napisał(a):
Nie jestem pewna, czy bede za tydzien ale napewno beda nasi znajomi od AA (Justynka i Krzys) ew. moge im przekazac katalog aby oddali. Tylko czy Ola nie bedzie miala nic przeciwko?

To dogaduj się z Olą, a jakby co - Justynę i Krzyśka znamy i możemy od nich odebrac.

pati1033 napisał(a):
gratulacje raz jeszcze :multi::multi::multi:
gratulacje :multi::multi::multi::multi:
to i ja sie pochwale- moze nie az tak, ale co tam :)
Bimek lok 1/4, CWC :lol:

Cieszymy się razem z Tobą!

dzasta napisał(a):
Pati1033 i Asiaczek GRATULACJE!!!!
Bimek przepiękny chłopak w moim typie :razz:

Mnie też się BIM podoba.:loveu:

shirkan napisał(a):
[quote name='Asiaczek']Czyżbym była pierwsza, która dotarła do domu i "się chwali"...?

Moje gratulacje Asiaczku:multi:.Maśka nie daje innym szans:lol:.
Patrycja gratulacje również dla Ciebie i Bimka.

No, Maśka to Maśka. Dziewczyna coraz lepiej się wystawia...:loveu::lol:

Pzdr.

Posted

Flaire napisał(a):
Ja wiem... :cool1:

Brawo brawo brawo brawo!!!! :multi::multi::multi::multi: Widzialam Was jak cwiczyliscie bieganie przed bisem - Guines robi wrazenie, pieknie sie razem prezentujecie!! :loveu:

Landseer mojego taty - C'CHUCK z Letohradkiego Rance - pierwszy raz starujacy w klasie młodziezy - BOB! :multi:

Posted

AnetaA napisał(a):
A jak tam pogoda w stolicy? Kaloszy brać nie trzeba ? :diabloti:

Dzisiaj nas oszczędziła i poza pięcioma kroplami na krzyż było sucho, pochmurno i przyjemnie ciepło. Po południu nieśmiało wyglądało słoneczko:lol:

Zapraszamy, ja już odtańczyłam indianski taniec ku chwale slońca;)