aro Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :diabloti: Asiaczku :diabloti: Tak serio - fajnie, że dali pełne dane. Dzięki temu już wcześniej wiadomo dokładnie, kto z kim będzie konkurował. Jkalodont napisał(a):To będzie moja pierwsza wystawa..będę tylko jako widz.. Chciałabym się dowiedzieć co to jest katalog i czy powinnam się pytać czy mogę zrobić psu zdjęcie. Ile kosztuje wejście? Tak w skrócie: Katalog to taka książeczka z info o wystawie, planem sędziowania, danymi wystawianych psów (i właścicieli - choć od tego już w innych krajach częściowo się odchodzi) itp. Dla widzów katalog jest płatny. Psom zdjęcia oczywiście wolno robić. A poza ringiem można zapytać właściciela. Nie pamiętam ile kosztuje wejście, ale pewnie pomiędzy 10 a 20 zł. pozdro Quote
dzasta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Czy dostaliście już potwierdzenia i numerki ? Quote
aro Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 dzasta napisał(a):Czy dostaliście już potwierdzenia i numerki ? Nie, jaszcze nic :p Quote
Judit Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 dzasta napisał(a):Czy dostaliście już potwierdzenia i numerki ? u mnie też nic.... skrzynka na listy pusta... :roll: już się zaczynam niepokoić... :razz: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tez jeszcze nic w skrzynce nie znalazłam... Pzdr. Quote
pati1033 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 dzis sie wlasnie zaczelam martwic, ze nic nie dostalam- ale widze, ze nie tylko ja nie mam potwierdzenia. Quote
kingula Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Mam pytanie, czy ktos z wystawiajacych w Warszawie posiada moze tegoroczny katalog z wystawy sopockiej i mogby go wzic ze soba na wystawe? Potrzebuje pewnych danych, spisalabym je sobie badz zrobila zdjecie. Quote
pati1033 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 wlasnie wyjelam potwierdzenie ze skrzynki :multi: Quote
Kaya Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 kingula napisał(a):Mam pytanie, czy ktos z wystawiajacych w Warszawie posiada moze tegoroczny katalog z wystawy sopockiej i mogby go wzic ze soba na wystawe? Potrzebuje pewnych danych, spisalabym je sobie badz zrobila zdjecie. Kingula moge zabrać ze sobą katalog, a może i nawet uda mi się załatwić ci z zk, bo będę w czwartek ;) Quote
kingula Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 No na takie rozwiazanie to nawet nie liczylam, ale gdyby sie udalo bylabym Ci niezmiernie wdzieczna :multi: W jaki dzien wystawiasz? Quote
Kaya Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Będę we wszystkie dni, może w pt. przy ringu Basków się spotkamy? Quote
kingula Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Nie ma sprawy :multi: Zaraz sobie sprawdze o ktorej i na jakim ringu sa oceniane. Jak sie rozpoznamy? Ja nie wiem jeszcze jak bede ubrana, ale maz zapewne w bialej koszulce z rysunkowym pieskiem PSIA TV :evil_lol: Quote
immortal Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czy wyświetla się komuś pal sędziowania i wykaz wystawców na tą wystawę? Jeżeli tak, to bardzo proszę o pomoc, bo mój głupi komputer nie otwiera plików. Proszę kogoś o skopiowanie tekstu i wysłanie go na maila: immortal1@vp.pl, tekst znajduje się tu -> Związek Kynologiczny w Polsce Z góry dziękuję. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 kingula napisał(a):Mam pytanie, czy ktos z wystawiajacych w Warszawie posiada moze tegoroczny katalog z wystawy sopockiej i mogby go wzic ze soba na wystawe? Potrzebuje pewnych danych, spisalabym je sobie badz zrobila zdjecie. Widzę, że Kaya już obiecała Ci katalog... A tak chciałam pomóc...;) kingula napisał(a):Nie ma sprawy :multi: Zaraz sobie sprawdze o ktorej i na jakim ringu sa oceniane. Jak sie rozpoznamy? Ja nie wiem jeszcze jak bede ubrana, ale maz zapewne w bialej koszulce z rysunkowym pieskiem PSIA TV :evil_lol: Ja Ciebie na pewno poznam, a Ty mnie. A jak poznasz mnie, to i Kaya będzie obok.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 pati1033 napisał(a):wlasnie wyjelam potwierdzenie ze skrzynki :multi: Ja też, ja też! Pzdr. Quote
kingula Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dziekuje Asiaczku :loveu: zatem napewno sie znajdziemy. Napewno o ile mnie nie rozlozy na dobre, bo od rana mam 38 st:placz: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 kingula napisał(a):Dziekuje Asiaczku :loveu: zatem napewno sie znajdziemy. Napewno o ile mnie nie rozlozy na dobre, bo od rana mam 38 st:placz: oooo, niedobrze. Kuruj sie, Kochana, bo... nie dostaniesz katalogu! Pzdr. Quote
Marihuana Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ja tez dzis wyjełam potwierdzonko ;) Wystawiamy się w sobotę !!! Quote
aro Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Marihuana napisał(a):Ja tez dzis wyjełam potwierdzonko ;) Wystawiamy się w sobotę !!! Ha, ja też dzisiaj wyjąłem ze skrzynki. Późno dość, bo wystawiamy niecałe 40 godzin.... Quote
McDzik Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Szukam pieska do Młodego Prezentera na piątek, tj z grup: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 10 Quote
Judit Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 do nas dzisiaj przyszło potwierdzenie.. lepiej późno niż wcale :evil_lol: Quote
aro Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Asiaczek napisał(a):My też, my też! Pzdr. Asiaczku, a Ty kiedy wystawiasz ? Bo my jutro. A pytam, gdyż mam ukryty interes ;) Mamy Ci do oddania ringówkę pożyczoną w Austrii. Ale unikam prv kontaktu, bo przywiązuję wagę do pewnych rzeczy... Zresztą to widać po mojej przedpotopowej klatce dla psów ;) I dręczy mnie kwestia, czy trzeba oddawać pożyczoną fartowną ringówkę, na której w ciągu ostatniego miesiąca wzięło się Mł. Zw. Europy Śr.-Wsch., a potem wygrało klubówkę...................... :diabloti: Quote
Frytela Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ja moze urwę się jutro ze szkoły i przybęde do w-wy :evil_lol: Będe się kręcić przy beaglach, kto wie może coś wystawie... ;) Quote
Recommended Posts