Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:diabloti: Asiaczku :diabloti:
Tak serio - fajnie, że dali pełne dane. Dzięki temu już wcześniej wiadomo dokładnie, kto z kim będzie konkurował.

Jkalodont napisał(a):
To będzie moja pierwsza wystawa..będę tylko jako widz..
Chciałabym się dowiedzieć co to jest katalog i czy powinnam się pytać czy mogę zrobić psu zdjęcie.
Ile kosztuje wejście?

Tak w skrócie:
Katalog to taka książeczka z info o wystawie, planem sędziowania, danymi wystawianych psów (i właścicieli - choć od tego już w innych krajach częściowo się odchodzi) itp. Dla widzów katalog jest płatny.
Psom zdjęcia oczywiście wolno robić. A poza ringiem można zapytać właściciela.
Nie pamiętam ile kosztuje wejście, ale pewnie pomiędzy 10 a 20 zł.
pozdro

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzasta napisał(a):
Czy dostaliście już potwierdzenia i numerki ?

u mnie też nic.... skrzynka na listy pusta... :roll:
już się zaczynam niepokoić... :razz:

Posted

Mam pytanie, czy ktos z wystawiajacych w Warszawie posiada moze tegoroczny katalog z wystawy sopockiej i mogby go wzic ze soba na wystawe? Potrzebuje pewnych danych, spisalabym je sobie badz zrobila zdjecie.

Posted

kingula napisał(a):
Mam pytanie, czy ktos z wystawiajacych w Warszawie posiada moze tegoroczny katalog z wystawy sopockiej i mogby go wzic ze soba na wystawe? Potrzebuje pewnych danych, spisalabym je sobie badz zrobila zdjecie.

Kingula moge zabrać ze sobą katalog, a może i nawet uda mi się załatwić ci z zk, bo będę w czwartek ;)

Posted

Nie ma sprawy :multi: Zaraz sobie sprawdze o ktorej i na jakim ringu sa oceniane. Jak sie rozpoznamy? Ja nie wiem jeszcze jak bede ubrana, ale maz zapewne w bialej koszulce z rysunkowym pieskiem PSIA TV :evil_lol:

Posted

kingula napisał(a):

Widzę, że Kaya już obiecała Ci katalog... A tak chciałam pomóc...;)

kingula napisał(a):
Nie ma sprawy :multi: Zaraz sobie sprawdze o ktorej i na jakim ringu sa oceniane. Jak sie rozpoznamy? Ja nie wiem jeszcze jak bede ubrana, ale maz zapewne w bialej koszulce z rysunkowym pieskiem PSIA TV :evil_lol:

Ja Ciebie na pewno poznam, a Ty mnie. A jak poznasz mnie, to i Kaya będzie obok.:lol:

Pzdr.

Posted

kingula napisał(a):
Dziekuje Asiaczku :loveu: zatem napewno sie znajdziemy. Napewno o ile mnie nie rozlozy na dobre, bo od rana mam 38 st:placz:

oooo, niedobrze. Kuruj sie, Kochana, bo... nie dostaniesz katalogu!

Pzdr.

Posted

Marihuana napisał(a):
Ja tez dzis wyjełam potwierdzonko ;) Wystawiamy się w sobotę !!!

Ha, ja też dzisiaj wyjąłem ze skrzynki. Późno dość, bo wystawiamy niecałe 40 godzin....

Posted

Asiaczek napisał(a):
My też, my też!

Pzdr.

Asiaczku, a Ty kiedy wystawiasz ? Bo my jutro.
A pytam, gdyż mam ukryty interes ;)
Mamy Ci do oddania ringówkę pożyczoną w Austrii. Ale unikam prv kontaktu, bo przywiązuję wagę do pewnych rzeczy... Zresztą to widać po mojej przedpotopowej klatce dla psów ;)
I dręczy mnie kwestia, czy trzeba oddawać pożyczoną fartowną ringówkę, na której w ciągu ostatniego miesiąca wzięło się Mł. Zw. Europy Śr.-Wsch., a potem wygrało klubówkę...................... :diabloti: