Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tofik

Tofik to wspanialy, mądry, enericzny piesek. Przyjazny do ludzi, przyjazny do innych psów. Kocha spacerki. Tofik robi wszystko, żeby tylko wyjść:(. Lapki wkłada w kazdą możliwą lukę w kratach...Wczoraj stałam obok jego kojca sprzątając inny i Tofik non stop popychał mnie łapką. Odwróciłam się i spojrzałam prosto w błagające oczy. Więc poszedł na spacerk. Ale to tak mało, tak bardzo mało. Teraz czeka na Ciebie. Na dom. Na zawsze już.

zdjęcia str. 2

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

moja orientacja i pamięc do boksów zatrzymala się w stadium bardzo początkowym. Jest w tym boksie, który widac z okna psiarni- z tego pierwszego glownego pomieszczenia. Zawsze jak się wejdzie do psiarni Toffik wskakuje na bude i patrzy prosto w psiarnię:) Wtedy daję mu jakies przysmaki i tak sie ładnie wytrenowalismy, ze nie mogę już tam wejsc, bez jego skoków i pisku:lol::placz::-(. To jest zdaje sie ten sam boks w ktorym jest ten "pseudopodhalan"

Posted

a moze by toficzkowi jakas zbiorke oglosic i do hoteliku go chociaz?czy on ma jakies ogloszenia?trzeba wiecej ludzi na watek sciagnac nie mozliwe zeby nikt takiego cuda nie wypatrzyl:((

Posted

ja mu robie ogloszenia. ma gumtree i allegratke i taki inne cuda. allegra nie ma.

hotel- w hotelu z naszego schroniska jest sunia Nela, ktora byla pogryziona jeszcze za starego kierownictwa. Hotel w jej wypadku byl dobrym pomyslem. I bardzo dziękuję dogomaniaczkom za finansowanie.

Ale Tofik- ma się ok. Jest co prawda w schronisku. Ale uważam, że są psy w psychicznym bardzo złym stanie. w potwornych schroniskach czy psy chore albo juz w hotelach czy płatnych DT, gdzie dziewczyny zebrzą o kazdy grosik. Na takie psy powinna iśc kasa. Nie na Toffika. chyba ze znajdzie się sponosor i powie: tu jestem. Kocham Toffika, nie mogę go zabrac, ale oplace hotel az znajdzie dom lub nie ;)

Posted

clo napisał(a):
rozumiem:)

a nelke poznalam osobiscie;)wiozac korunie do mori cudna sunia!jesli mi sie nic nie pomylilo i to ta nelka;)

Tak, to ta sunia . :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Charly']ja mu robie ogloszenia. ma gumtree i allegratke i taki inne cuda. allegra nie ma.

[quote name='Charly'] dalej zero telefonow- nic. A to taki fajny psiak:shake:

Charly - chcesz mu zrobić allegro takie full wypas ?
To może ja bym mu zasponsorowała ?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

byl wczoraj na dluuuuugim spacerze. szalal i biegal. jest wspanialy. nie ucieka, w lesie łowczy zapęd minimalny. natknęlismy się na malego ptaszka. Tofik go obwąchał i zostawił. Jest wspanialy i grzeczny.

• 1 month later...