ajcka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ja zupełnie nie znam sie na Pointerach ale sa piękne.U mnie w parku chodzi po prostu cudo pies.Mam przeczucie ze on mogłby dostawac oceny doskonałe o ktorych mowicie.W statyce jest piekny,ale jak sie porusza to mi po prostu dech zapiera(jakby płynoł lekko nad ziemia).Namawiam własnie jego włascicielke na wystawy,konkretnie na letnia warszawska a przedtem przyjedziemy razem na sekcje warszawska jak zrobi sie troche cieplej.Czy ktos z was na niej bywa?Moze bedzie jakis znawca rasy?hodowca? by cos o nim powiedziec Quote
alena Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 jak bedziecie miec troche szczescia, to na sekcji spotkacie Renate Czechowska, ktora na pewno bedzie potrafila odpowiedziec na wszystkie Wasze pytania :) powiedz cos wiecej o tym pointerku- hodowla, wiek itd. pozdrawiam Quote
Irga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Witam, na razie tego szczęścia nie da się dostąpić, bo jestem na chorobowym. Jak dobrze pójdzie, to w drugiej połowie marca mogę się już zacząć pojawiać na Lubelskiej i chętnie się z tym pointerzym stworzeniem zapoznam. Renata Czechowska Quote
ajcka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 O to dobrze sie składa bo pancia z psiakiem do Warszawy wraca dopiero 20stego marca ,wtedy sie spotkamy to cos wiecej ja wypytam-o rodzicow,moze jakies fotki zrobie bo na spacerek z moimi Whippetkami sie umowiłysmy.A na sekcje przyjedziemy jak tylko cieplej sie zrobi-bo tak ta pani mowiła. Quote
Pointer11 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 jejku jest slodka tez chcialam pieska z tej chodowli poniewaz uwazam ze jest jedna z najlepszych w polsce...Piekny mazy mi sie bialo czekoladowy pointer..tez mam pointera rOCZNEGO IRISHA....WWW.sweetlady12.fbl.pl jego fotosy..;):)...JEDZIECIE W TYM ROKU NA WSYAWE Gdzie..???? ile maluszek juz ma..??? pozdrawiam cieplutko prosze ucalowac....Swietny wybor..;):) Quote
Recommended Posts