Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zupełnie nie znam sie na Pointerach ale sa piękne.U mnie w parku chodzi po prostu cudo pies.Mam przeczucie ze on mogłby dostawac oceny doskonałe o ktorych mowicie.W statyce jest piekny,ale jak sie porusza to mi po prostu dech zapiera(jakby płynoł lekko nad ziemia).Namawiam własnie jego włascicielke na wystawy,konkretnie na letnia warszawska a przedtem przyjedziemy razem na sekcje warszawska jak zrobi sie troche cieplej.Czy ktos z was na niej bywa?Moze bedzie jakis znawca rasy?hodowca? by cos o nim powiedziec

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak bedziecie miec troche szczescia, to na sekcji spotkacie Renate Czechowska, ktora na pewno bedzie potrafila odpowiedziec na wszystkie Wasze pytania :)
powiedz cos wiecej o tym pointerku- hodowla, wiek itd.
pozdrawiam

Posted

Witam, na razie tego szczęścia nie da się dostąpić, bo jestem na chorobowym. Jak dobrze pójdzie, to w drugiej połowie marca mogę się już zacząć pojawiać na Lubelskiej i chętnie się z tym pointerzym stworzeniem zapoznam.
Renata Czechowska

Posted

O to dobrze sie składa bo pancia z psiakiem do Warszawy wraca dopiero 20stego marca ,wtedy sie spotkamy to cos wiecej ja wypytam-o rodzicow,moze jakies fotki zrobie bo na spacerek z moimi Whippetkami sie umowiłysmy.A na sekcje przyjedziemy jak tylko cieplej sie zrobi-bo tak ta pani mowiła.

• 3 years later...
Posted

jejku jest slodka tez chcialam pieska z tej chodowli poniewaz uwazam ze jest jedna z najlepszych w polsce...Piekny mazy mi sie bialo czekoladowy pointer..tez mam pointera rOCZNEGO IRISHA....WWW.sweetlady12.fbl.pl jego fotosy..;):)...JEDZIECIE W TYM ROKU NA WSYAWE Gdzie..????

ile maluszek juz ma..???

pozdrawiam cieplutko prosze ucalowac....Swietny wybor..;):)