Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy!

Pointerka ma domowe imię Mija. Jest biało-brązowa i jest u mnie od trzech tygodni. Pochodzi z hodowli Landalena. Na pewno czeka ją kariera wystawowa i konkursowa.

Zdjęcia będą za kilka dni.

Pozdrawiam

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

Witaj shrivatsa!

Wszystkie pieski mieszkają pod jednym dachem. Dwa pieski są moje Pointerka i Goldenka. Inne są własnością moich dwóch dorosłych córek.

Pozdrawiam

Posted

Witam i dziekuję za uznanie urody mojej pociechy.
Zapraszam do galerii na mojej stronie. Właśnie dzisiaj dodałam sporo nowych fotek.
Czy w Sopocie sie spotkamy?

Pozdrawiam

Posted

Pointery to wytrawni biegacze, a przy takim wysiłku jęzor zawsze zwisa.

Może jak byś tak polatała jak moja Mia, też jęzor by ci się wywałił :))))))
:lol:

Pozdrawiam

Posted

Będzie mi bardzo miło jak się spotkamy. Ja jeżdżę na okoliczne wystawy: Olsztyn, Gdynia, Sopot, Grudziądz czasami do Poznania.

A Tychy są tak daleko ode mnie!!!

Pozdrawiam

Posted

tongue napisał(a):
Pointery to wytrawni biegacze, a przy takim wysiłku jęzor zawsze zwisa.

Może jak byś tak polatała jak moja Mia, też jęzor by ci się wywałił :))))))
:lol:

Przyznaj się, że po prostu od małego naciągalaś jej jęzor :wink: . Ale tak na poważnie to moja suczka (kundelek) nawet po przebiegnięciu 15 km przy rowerze nigdy nie miała takiego długiego jęzora, więc może to jakaś cecha charakterystyczna dla pointerów i seterów :roll:

Ja będę w Sopocie 8)

Posted

Shanny.. napisał(a):
Moja najbliższa wystawa to Wrocław, czyli u mnie :wink: , ale może bedziemy w Poznaniu na miedzynarodowej - tam sie chyba najpredzej spotkamy.
Pozdrawiam

no a ja mam nadzieje ze moze w Lodzi (i nie tylko) w przyszlym roku :wink: (nasza sunia ma dopiero 4 miesiące)

Posted

Tongue coś więcej? Hmm... mój pies to moje rude kochane "maleństwo", które zwie się Rubin (dla wystawców ST'PETERSBURG z Arislandu). Kocha pole i wode, a próby polowe przed nami. :D Mam nadzieje ze zaliczymy... Cóż więcej mam o nim pisać? ...seter jak seter...
Gordonka śpiesz się ze zgłoszeniem do Wrocławia, bo termin tylko do 08.08.05. :wink:
Pozdr.

Posted

Witam serdecznie córeczkę Tutki i jej nową Pańcię :lol:

Muszę przyznać że właśnie to maleństwo(jako że jedyne z miotu brązowo białe :wink: ) było moim faworytem....

życzymy sukcesów w polu i na ringu i oczywiście mam nadzieję że zobaczymy się na zlocie :drinking:

pozdrowionka
Chapsikowa

Posted

No, niestety w tym roku na zlot nie jedziemy :( , ale może w przyszłym.

Dzieki za życzenia i wszystkim przesyłamy slodkie całuski :buzi:

Pozdrawiam

Posted

Witam Paulinko!
To bardzo dobrze, że będziemy we dwie na tej wystawie, Bardzo się cieszę i z góry nie przesądzaj kto wygra, bo możesz bardzo się zdziwić.

Tak, wiem że w hodowli Sulania są małe pieski. Na mojej stronie jest link do hodowli Landalena, gdzie jest informacja o tych szczeniaczakch. Od 15 sierpnia będę na urlopie w Koronowie, więc zajadę do hodowczyni by obejrzeć maluchy. Powiedz jej o tym. A teraz zrób zdjęcia i przyslij mi, bo bardzo jestem ciekawa jak wyglądają.

Czy dostałaś mój list na pw? Prosze odpisz mi.

Pozdrawiam

Posted

No Mia przynajmniej jest grzeczna :)

Co do wiadomosci - tak, dostalam i odpisalam kilka dni temu, teraz patrze i caly czas jest w folderze "do wyslania" :o Nie wiem dlaczego :-?
Fotki bede mogla zrobic dopiero pod koniec tygodnia/w przyszlym bo dopiero wtedy przyjdzie do nas nowy aparat...
Pani Ania bedzie w Sopocie ze mna, wiec sobie pogadacie :)