Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marta23t napisał(a):
moja Boni u weta na stole wierzgając tylnymi nogami dała serię 5 głośnych bąków pod rząd-jak seria z karabinu:evil_lol: powaliło wszystkich

marta23t napisał(a):
wetka zamarła ze strzykawką w dłoni i powiedziała: ,,ale sobie bączkuje,, widać było , że próbuje powstrzymać wybuch. my do dziś jak to wspominamy kulamy się po podłodze:lol::lol::evil_lol:

paulina2904 napisał(a):
Bings ma też świetne wyczucie jeśli chodzi o ''wiatry'';) dzisiaj idę z nim przez osiedle i mijam starszą parę kiedy Bings głośno pierdnął a następnie beknął i ziewnął:diabloti: ludzie się na mnie popatrzyli przy pierdnięciu ,ale jak pies jeszcze beknął to już nie mieli wątpliwości kto to wydusił z siebie:diabloti: skwitowali dziwnym uśmiechem i poszli:evil_lol:

Lezé i kwiczé w pracy :evil_lol: Zazdroszczé takich bákowo-bekowych historyjek. Moja sunia wydaje sié byc obojétna na swoje smrodki. Za to kazde inne zródlo :razz: traktuje z oburzeniem- patrzy z wyrzutem i ucieka na sam dzwiék :diabloti:

Posted

Napisał paulina2904
Bings ma też świetne wyczucie jeśli chodzi o ''wiatry'';-) dzisiaj idę z nim przez osiedle i mijam starszą parę kiedy Bings głośno pierdnął a następnie beknął i ziewnął:diabloti: ludzie się na mnie popatrzyli przy pierdnięciu ,ale jak pies jeszcze beknął to już nie mieli wątpliwości kto to wydusił z siebie:diabloti: skwitowali dziwnym uśmiechem i poszli:evil_lol:

Dobre! xD Jakby to było sam "bączek" to byłoby inaczej ^^

Pamiętam,jak dalszej rodziny byliśmy. Ich pies jadł wszystko co popadnie xP Przyszedł do pokoju,czeka na "haracz'. Nic nie dostał. Więc puścił "MAŁEGO" tajniaczka i... uciekł :diabloti:

Posted

mojemu za to ciurka ostatnio... leżę któregoś dnia, oglądam tv, Maxio śpi a tu nagle słyszę takie "ciuuuuuuuuuuuuuuuuuur".. było tak głośne że Maxio się zbudził że mu w brzuszku ciurnęło

Posted

Dzisiaj Bings pierwszy raz przejął się swoim bąkiem ,kiedy leżąc na kanapie głośno mu uciekł ''bąks'' to zerwał się na równe nogi i patrzył na mnie ,ale po chwili wszedł i przy wchodzeniu walnął podobne dwa i poszedł spac:diabloti:

Posted

Matko, siedzę w parcy i płaczę ze śmiechu :mdrmed::mdrmed::mdrmed: oplułam monitor i klawiaturę , hahahahha, bąkowe historyjki!!!
Moja psica nie rusza się na cichacze w ogóle. Rzadko jej się zdarzy też puścić coś głośniejszego, ale jak już się zdarzy to zryw na łapy i rozglądanie się w okolicach tyłka :evil_lol: , i wielkie niezrozumienie w oczach , że co to się stało, heheheh.
Z bekaniem to inna sprawa:) jak zeżre mięcho za szybko to jak beknie, to pancia tak nie beka :p
A z tymi bokserami to prawda, takie pierdliwe są , że hej . Mieszkałam z takim jednym przez rok. Pierdział, bekał, chrapał, ślinił się i był przekochany :loveu:

Posted

[quote name='yuki']Rzadko jej się zdarzy też puścić coś głośniejszego, ale jak już się zdarzy to zryw na łapy i rozglądanie się w okolicach tyłka :evil_lol: , i wielkie niezrozumienie w oczach , że co to się stało, heheheh.
Pewnie pomyślał,że właściciel/ka coś majstrowała lub zrobiła kawał psu i nie wie o co chodzi ^^ Najlepiej,jak już wiedzą o co chodzi,a i tak robią "minę" tego typu xD

paulina2904-kocham twojego psa za te bąki :diabloti:

Posted

Ale za to sobie pobekuje po jedzeniu, zazwyczaj jak usiądzie koło mnie na ganku, najlepiej twarzą w twarz...

Skąd ja to znam ^^ Najlepiej,jak sobie jeszcze blisko leżymy/siedzimy na podłodze.
Może one nam tak swoją miłość do nas pokazują? :diabloti:

Posted

nie powiem że wielkość smrodku zależy od wielkości psa bo nie raz się przekonałam że to nie zależy od tego :D nieraz miałam taką sytuację że mały pies potrafił bardziej zepsuć powietrze niż duży :D