Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polla napisał(a):
jestem w kontakcie z Gosią z Warszawy która jest zainteresowana przygarnięciem Stefana. czy Gosia i Reisa to ta sama osoba nie wiem :(

Ta sama :) Nie martw się. Juz się nie możemy doczekać na nowego członka rodziny :)

Posted

Worel napisał(a):
Stefanek,
ale fajne imie :loveu:

ktoś kto będzie miał przyjemność poznać bliżej Stefana zrozumie, że z niego to prawdziwy Stefan jest :D

Posted

Bardzo sie ciesze, ze Stefanek jedzie grzac doopenke do wlasnego domku.
:p

I taj niesmialo spytam.....czy nowa wlascicielka nie potrzebuje 3 innych BA do towarzystwa :roll: :roll: :roll:..............?????

hehe, bo Mania(7 lat), Coca-ina(7 lat) i Pershing (5 miesiecy) od kilku dni czekaja na nowe kochajace domki.
Jest na ich watkach slabe zainteresowanie.....a tutaj, zuch!
wiec moze, moze.....a ta "konkurencja", to bynie chciala :evil_lol:?

Posted

Stefanek już w domku. Podróż mineła w miarę spokojnie. Na początku bał się wszystkiego ale pozniej nie mogłyśmy go dobudzic do wysiadania z pociągu :lol:Juz na dworcu mialam jedna propozycje od Pana ze go odemnie odkupi! Za nic w świecie!!! W nocy obudzilo mnie potworne chrapanie przy uchu - nie mogł wytrzymać i przyszedł spac na łóżko :roll: Ogólnie co chwile tam próbuje wejść. Rano obudzil mnie niestety smrodek - mam nadzieje ze to z nerwów - zrobil mi piekna kupe w pokoju (na szczescie nie na dywan) Jak mu roztój do jutra nie przejdzie to pojdziemy do weterynarza...

Posted

a dlaczego on na nas wytyka jezyk? o co mu chodzi...?:diabloti:

dziekujemy za opieke nad nienajpiekniejszym juz psiakiem:eviltong::evil_lol:

Posted

Gosiu mam nadzieję, że to na tle nerwowym :(
wiecie co dziwnie mi trochę patrzeć na niego tylko na zdjęciach :( ale bardzo się cieszę, że trafił w dobre ręce :)

Posted

ata napisał(a):
a dlaczego on na nas wytyka jezyk? o co mu chodzi...?:diabloti:

dziekujemy za opieke nad nienajpiekniejszym juz psiakiem:eviltong::evil_lol:

Ależ on jest taki brzydki że aż piękny :diabloti:

Posted

:crazyeye: BULTERIER :eviltong::megagrin:
Ale się uśmiałam :) Jest niesamowity. Pokazał już jaki z niego fajny piesek. Uwielbia zabawy, a jak nikt nie zwraca na niego uwagi to obgryza mi kwiatki :roll: albo szturcha i pomrukuje po swojemu tak długo aż ktoś zwróci na niego uwagę i pogłaszcze chociaż chwilkę :mdrmed: I oczywiście nie ma nic lepszego niż pełna miska :eating: Musimy uważać żeby go nie utuczyć :evil_lol:

Niestety jak zwykle z fotkami mi chyba nie wyszło :angryy::shake:

Posted

tak, tak dostałam cynk ze schroniska, ze to Bulterier i to na dodatek stary tak ok 10 letni....:evil_lol: gdybym wiedziala, ze to buldog to mały nie musialby koczowac tak dlugo w schronisku......juz bys go nie miala :eviltong: tak, ze dobrze sie stalo, jak sie stalo :multi:

ale z Niego Miodzio:painting: widac, ze lubi aktywny tryb zycia :evil_lol: