Jump to content
Dogomania

I Bałtyckie Zawody Agility SOPOT 8-9.08.09

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz dziekuje :lol:
za foty moich jamniczek,
zwłaszcza za foty mojej ZINKI -merlaczki,
jest najmniejszym psiakiem tych zawodów;)

Foty mokrej SASANKI/tej czarnej/-wspaniałe:lol:

Fotkami prosze sie czestować;)

Posted

onek

wena

tola

a wiec ogłaszam ze odwaliłam brudna robotę do końca:evil_lol:
muszę się zastanowić czy w Wrocku tez robić te zdjecia:evil_lol:
albo będę robić moim aparatem wtedy nic nie będzie nadawało sie do publikacji:evil_lol:,chodź jakoś się przyzwyczaiłam ze z kazdych zawodow daje zdjecia wiec cos pewnie zrobie jak pozycze aparat

Posted

Fotki przecudne!

Ewka, ja z całą pewnością nie będę miała nic przeciwko, żebyś mimo wszystko fotki we Wrocku robiła... :evil_lol: a jakby Ci w tym Wrocku takie rude ogolone wpadło w obiektyw to w ogóle byłoby cudnie :lol:

Posted

Właśnie przyjechaliśmy, a dokładnie przylecieliśmy z urlopu i z jaką radością wróciłam do tych niezapomnianych upalnych zawodów. Zdjęcia są rewelacyjne, wszystkich i dużych i małych zawodników. Focący odwalili kawał ciężkiej, dobrej roboty. Bardzo dziekuję wszystkim, którym blondyneczka wpadła w obiektyw. To dopiero frajda powspominać, patrząc na przepiękne medale i statuetkę. Są rzeczywiście cudowne. Gratuluję projektantowi. Jeszcze raz dziekuję BATowcom za dobrą zabawę.

Posted

ewka haker taak to był kawał roboty, gratuluję cierpliwości !! i dzięki za kilka naszych fotek :)

amiśka dzięki Ci za tyle Lakutka :loveu: i w takich momentach kluczowych :cool3:

Posted

Viz napisał(a):
Fotki przecudne!

Ewka, ja z całą pewnością nie będę miała nic przeciwko, żebyś mimo wszystko fotki we Wrocku robiła... :evil_lol: a jakby Ci w tym Wrocku takie rude ogolone wpadło w obiektyw to w ogóle byłoby cudnie :lol:

wy jesteście w O?może coś się uda:)

Posted

Amiśka -dzieki za fotki Kali
Ewka, Medyk - dzieki za Rajutka - Ewka szczególnie za rozszczekana Raje :loveu:
Fotki przeklejam na strone :)

Posted

medyk napisał(a):
Olympus E500 + Zuiko Digital ED 70-300mm f/4.0-5.6

Ooo, Olympus. Ja cykałam E520 tylko , ze z mniejszym obiektywem (40-150). Widzę, że warto będzie uzbierać na ten co Ty masz :lol::cool3: