Viz Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='"ewka i haker"'] padłam :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
ewka i haker Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Viz napisał(a):padłam :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ja tez jak to obrabiałam:evil_lol: groźny TAi Quote
as_kate Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dziękuję wszystkim za zawody i cudowną rywalizację :) :loveu::cool1: Wendka, Bzikowa, Paskuda Bandzior, Plinka --> Serdecznie dziękuję Wam za zdjecia mojej Lakucicy!!! :loveu::loveu::loveu: wendka ten kaskader to Lucky, vel Lakalut Acti ;-) Bzikowa dlaczego moja suka została początkowo okreslona jako coś?? :lol::evil_lol::evil_lol: Paskuda Bandzior te znaki zapytania w poscia #366 to Lucky ;) Jeszcze raz dzięki wszystkim :) :cool1::loveu::loveu: Quote
martynkao Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ewa bardzo dziekuje ci za "prezent" :D widac dokladnie kazda faze slowa stop :D bosko...:D:D:D:D Super zdjecia wszystkie , sa naparwde rewelacyjne fajne momenty , i duzo ludzi ... teraz dopiero dziekuje bo mnie w domu nie było i nie mialam neta wiec tym bardziej prezencik czad!!!:D teraz po kazdych zawodach czekam na twoje fotki :) Quote
ewka i haker Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 martynkao napisał(a):Ewa bardzo dziekuje ci za "prezent" :D widac dokladnie kazda faze slowa stop :D bosko...:D:D:D:D Super zdjecia wszystkie , sa naparwde rewelacyjne fajne momenty , i duzo ludzi ... teraz dopiero dziekuje bo mnie w domu nie było i nie mialam neta wiec tym bardziej prezencik czad!!!:D teraz po kazdych zawodach czekam na twoje fotki :) Martynka to bywaj na zawodach tam gdzie ja to się postaram:cool3: Quote
wendka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 medyk: wielkie wielkie dzieki za tyle fotek Kaidena :multi: :multi::multi: ewka: jestes wielka:loveu: Dziekuje za Jinxowa :multi: Quote
wendka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zastanawialo mnie przy obrobce co przewodniczka tutaj robila: potknela sie, lapala tollerka na strefie czy tez jest to jakis nowy sposob na strefe... Haker wyszedl mi najlepiej od tylu :oops: To kilka fotek na zachete :lol: Ponad 160 nowych wstawilam do swojego albumu Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket Quote
wendka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='ewka i haker']http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zawody%20sopot%2009/czesc5/IMG_2219.jpg ja tez jak to obrabiałam:evil_lol: groźny TAi ewka: ta fotka jest na poziomie Twoich fotek Jinxowej z Legnicy i Bydzi :evil_lol: Masz szczescie do palisady :diabloti: Kapitalna jest :evil_lol: Quote
medyk Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='wix']kto zrobil mojemu psowi te fotke? http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs173.snc1/6496_1149795217383_1002686580_30427981_5395974_n.jpg bardzo prosze o przyznanie sie bo chcialabym podpisac autora ;-) takie nieostre to tylko ode mnie może być :eviltong: Quote
as_kate Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 dzięki raz jeszcze za Lakutnicę ^^ :loveu: na następne zawody też może wezmę aparat, to dołożę się ^^ wendka: O rany ile na photobuckecie masz mojej suki! dzięki Ci przeogromne!! Quote
Bzikowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Buuu a Beza jak nie było tak ni ma :-( Ale fotki super :loveu: Quote
ewka i haker Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='wendka'] ewka: jestes wielka:loveu: Dziekuje za Jinxowa :multi: bede wielka jak skończę:evil_lol: [quote name='wendka'] Zastanawialo mnie przy obrobce co przewodniczka tutaj robila: potknela sie, lapala tollerka na strefie czy tez jest to jakis nowy sposob na strefe... Haker wyszedl mi najlepiej od tylu :oops: przewodnik sie przewrócił;) dzieki za takiego hakera:evil_lol: przeklejam [quote name='wendka']ewka: ta fotka jest na poziomie Twoich fotek Jinxowej z Legnicy i Bydzi :evil_lol: Masz szczescie do palisady :diabloti: Kapitalna jest :evil_lol: w Wrocławiu tez będę:evil_lol::cool3: będę uczyć sie robić zdjecia jeszcze innym aparatem ale jak nie bedzie mi szlo to zamawiam Twój:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 wow tam bylo 8 zdjec mojego psa :O dziękuje Wanda!!! i to nie tylko od tylu:evil_lol: Quote
Astro&Marta Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 BATowcy medalowcy!? ;) Dziekujemy za wspaniałe zawody, ciesze się, że mogłam z Chessławą debiutować w takiej atmosferze, przezycia niezapomniane, nadgrody piękne(szkoda ze statuetke musialam oddać razem z szelciakiem... ;) ) Dziekujemy wszystkim:* za cudowne zdjecia i filmiki:D Medyk, Jinx(nie wiem jak to zrobilyscie skoro w jednej klasie biegamy;)- zdjecia z Chessława są dla mnie bardzo cenne :* Quote
medyk Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 I ode mnie ostatnia porcja: I Bałtyckie Zawody Agility4 Jednak miałam refleks :cool3: AF w aparacie też próbował mieć refleks i... się przegrzał :roflt:. Tai był ostatnim psem, na którym udało się złapać ostrość. EDIT: Aha ponieważ pare osób się już pytało: żeby ściągnąć zdjęcie trzeba kliknąć ikonkę downloadu w prawym dolnym rogu albumu, po prawej w linijce z nazwą zdjęcia. Fotka otworzy się w nowym oknie i wystarczym PPM -> zapisz obrazek jako. Quote
BeataG Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='medyk']I ode mnie ostatnia porcja: I Bałtyckie Zawody Agility4 Dzięki za kolejną porcję Wermuta i bardzo proszę o jeszcze jedno zdjęcie w oryginalnej wielkości: http://fotografia.inwestnet.com/Sopot4/slides/P8099246.JPG Na maila: orbita@home.pl Quote
Recommended Posts