Jump to content
Dogomania

I Bałtyckie Zawody Agility SOPOT 8-9.08.09

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim za zawody i cudowną rywalizację :) :loveu::cool1:

Wendka, Bzikowa, Paskuda Bandzior, Plinka --> Serdecznie dziękuję Wam za zdjecia mojej Lakucicy!!! :loveu::loveu::loveu:

wendka ten kaskader to Lucky, vel Lakalut Acti ;-)

Bzikowa dlaczego moja suka została początkowo okreslona jako coś?? :lol::evil_lol::evil_lol:

Paskuda Bandzior te znaki zapytania w poscia #366 to Lucky ;)

Jeszcze raz dzięki wszystkim :) :cool1::loveu::loveu:

Posted

Ewa bardzo dziekuje ci za "prezent" :D widac dokladnie kazda faze slowa stop :D bosko...:D:D:D:D

Super zdjecia wszystkie , sa naparwde rewelacyjne fajne momenty , i duzo ludzi ... teraz dopiero dziekuje bo mnie w domu nie było i nie mialam neta wiec tym bardziej prezencik czad!!!:D

teraz po kazdych zawodach czekam na twoje fotki :)

Posted

martynkao napisał(a):
Ewa bardzo dziekuje ci za "prezent" :D widac dokladnie kazda faze slowa stop :D bosko...:D:D:D:D

Super zdjecia wszystkie , sa naparwde rewelacyjne fajne momenty , i duzo ludzi ... teraz dopiero dziekuje bo mnie w domu nie było i nie mialam neta wiec tym bardziej prezencik czad!!!:D

teraz po kazdych zawodach czekam na twoje fotki :)

Martynka to bywaj na zawodach tam gdzie ja to się postaram:cool3:

Posted

[quote name='ewka i haker']http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zawody%20sopot%2009/czesc5/IMG_2219.jpg
ja tez jak to obrabiałam:evil_lol:
groźny TAi

ewka: ta fotka jest na poziomie Twoich fotek Jinxowej z Legnicy i Bydzi :evil_lol: Masz szczescie do palisady :diabloti: Kapitalna jest :evil_lol:

Posted

dzięki raz jeszcze za Lakutnicę ^^ :loveu:
na następne zawody też może wezmę aparat, to dołożę się ^^

wendka: O rany ile na photobuckecie masz mojej suki! dzięki Ci przeogromne!!

Posted

[quote name='wendka']

ewka: jestes wielka:loveu: Dziekuje za Jinxowa :multi:

bede wielka jak skończę:evil_lol:

[quote name='wendka']

Zastanawialo mnie przy obrobce co przewodniczka tutaj robila: potknela sie, lapala tollerka na strefie czy tez jest to jakis nowy sposob na strefe...

Haker wyszedl mi najlepiej od tylu :oops:

przewodnik sie przewrócił;)
dzieki za takiego hakera:evil_lol: przeklejam

[quote name='wendka']ewka: ta fotka jest na poziomie Twoich fotek Jinxowej z Legnicy i Bydzi :evil_lol: Masz szczescie do palisady :diabloti: Kapitalna jest :evil_lol:
w Wrocławiu tez będę:evil_lol::cool3:
będę uczyć sie robić zdjecia jeszcze innym aparatem ale jak nie bedzie mi szlo to zamawiam Twój:evil_lol:

Posted

BATowcy medalowcy!? ;) Dziekujemy za wspaniałe zawody, ciesze się, że mogłam z Chessławą debiutować w takiej atmosferze, przezycia niezapomniane, nadgrody piękne(szkoda ze statuetke musialam oddać razem z szelciakiem... ;) )
Dziekujemy wszystkim:* za cudowne zdjecia i filmiki:D Medyk, Jinx(nie wiem jak to zrobilyscie skoro w jednej klasie biegamy;)- zdjecia z Chessława są dla mnie bardzo cenne :*

Posted

I ode mnie ostatnia porcja:
I Bałtyckie Zawody Agility4

Jednak miałam refleks :cool3: AF w aparacie też próbował mieć refleks i... się przegrzał :roflt:. Tai był ostatnim psem, na którym udało się złapać ostrość.

EDIT: Aha ponieważ pare osób się już pytało: żeby ściągnąć zdjęcie trzeba kliknąć ikonkę downloadu w prawym dolnym rogu albumu, po prawej w linijce z nazwą zdjęcia. Fotka otworzy się w nowym oknie i wystarczym PPM -> zapisz obrazek jako.