Inkaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Bzikowa, likaon, medyk - Ślicznie dziekuje za zdjecia mojego piesa! :loveu: Quote
Viz Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dokładnie jak mówi ambrowa! :cool3: Paula, baaardzo dziękuję za fotki, myślałam, że już żadnej Forzy nie będzie, bo za dużo okazji do sfocenia jej nie było, a jednak sa zdjecia - i to jakie! :loveu: Quote
hovomaniaczka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ja mam kilka fotek - nie sa one jakiejs specjalnej jakosci, bo cos aparat zaczol szfankowac ;) Ale mam nadzieje, ze sie przydadza ;) Quote
Agnes B. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Paula dziękuję ogromnie za Szopencję:loveu: ceta od Baza (bull zerówkowy) będzie zachwycona! Tyle Bazików:multi: Quote
Dynamique Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Agata i Zorka napisał(a):Ta suczka była zajebista! gratuluję wspaniałego prowadzenia! Dziękuje w imieniu Iwony :cool3: Quote
Iwona&Mika Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Agata i Zorka napisał(a):Ta suczka była zajebista! gratuluję wspaniałego prowadzenia! Dziekuje slicznie :) Korzystajac z okazji chcialabym bardzo podziekowac organizatorom za cudowne zawody :) byly to nasze pierwsze prawdziwe zawody i bylo cudownie :) mam nadzieje ze zobaczymy sie wszyscy za rok :) pozdrawiam serdecznie :) Iwona&Mika Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Iwona&Mika']Dziekuje slicznie :) Korzystajac z okazji chcialabym bardzo podziekowac organizatorom za cudowne zawody :) byly to nasze pierwsze prawdziwe zawody i bylo cudownie :) mam nadzieje ze zobaczymy sie wszyscy za rok :) pozdrawiam serdecznie :) Iwona&Mika ja mam nadzieje ze w najbliższym czasie na zawodach gdzieś będziecie:) dobra dość gadania pewnie kilka osób czeka na zdjecia:evil_lol: musli czekolada mika cerber Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cerber raja regis a BATOWCY jeszcze dwie pochwały 1 za to ze każdy dostał upominkowy plecak!!bardzo fajna rzecz. 2 za katalog super się wstawia zdjęcie jak można sobie zobaczyć jaka była kolejność Quote
Bzikowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ja czekam i czekam na tego Bza a Bza nie ma! Ale będę nieugięta :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tori-to jeszcze nie ten prezent tessa beza :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 a tu juz francuz mono moja belgowa ulubienica juki chyba na razie starczy?:) Quote
Bzikowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 S-ki! S-ki! Domagam się S-ek, ich zdjęć zawsze jest najmniej!:evil_lol::eviltong: Już o białych S-kach nie wspominając :cool3: Quote
Puma1 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 BATowcy, dzięki za wspaniałe zawody agility. Było SUUUUPER! Spisaliście się na złoty medal. Wszystko było dopięte na ostatni guzik (łącznie z pogodą) i do tego cudne tereny :multi:. Dzięki również za upominkowy plecak. Za rok na pewno przyjade. Specjalne podziękowanie składam BATowiance Ani z Lillą, za miłe przyjęcie pod "swoje skrzydła". Aniu gdyby nie Ty - spaliłybyśmy się z Pumą na słońcu oraz przemiłej Mamie Ani za podwiezienie nas do domu - pozdrawiam. Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim, pozdrawian i ... do zobaczenia ZZ + Puma Białystok Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 teraz wgrywają sie następne zdjecia edit juz sa:) saga haker Quote
fankafanty Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A moja prawie biała L jest :multi: dzięki Ewka :multi: Quote
Recommended Posts