Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Coś czuję, że się pogubię w tych instrukcjach odróżniania :lol: Na żywo daję radę ale ze zdjęciami gorzej :lol: No dobrze, to jeśli nie macie nic przeciwko, lecimy z niedzielą... Sasanka Wenka Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Fido Nutka Ambra? już wiem - Lucky :) Chess Quote
Paulina i Kopi Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 "Kopi :cool3: " To nie Kopi, a Pankracy :) Czekam dalej może gdzieś Kopi się zaplątała :) Quote
medyk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='hovomaniaczka']A mozna wszystkie? :evil_lol: Muszę je jeszcze raz kadrować, poobrabiać żeby wysłać w dużym wymiarze. Właśnie ładuje się do sieci 150, kolejnych 650 czeka na obrobienie... litości :angryy: Jeśli potrzebujesz jakąś konkretną, bo chcesz sobie wydrukować, wrzucić na tapetę, nakleić na kubek itp nie ma sprawy podeślę, ale wszystkich wysyłać nie będę, bo się do końca wakacji z tym nie wyrobię. [quote name='Bzikowa'] Kopi :cool3: Kracek :cool3: Mam Kaidena ale mój AF go nie lubi. Siakiś taki nieostry :-( I w międzyczasie się załadowały I Bałtyckie Zawody Agility2 Quote
Mokka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Bzikowa'] Kaiden Joj, Wanda umrze ze szczęścia :multi: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No wiedziałam, że na cavalierach polegnę :lol: A tymczasem na razie koniec z zerówkami. Ghandi Milo Quote
medyk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Na prawdę nikomu się czarny lab nie zaplątał? Taki nawet całkiem fotogeniczny :D Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nie, błagam nie każcie mi rozróżniać szelciaków :lol: Nobel? Buba Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='medyk']Na prawdę nikomu się czarny lab nie zaplątał? Taki nawet całkiem fotogeniczny :D Medyk, ja wrzuciłam jednego czarnego laba z zerówki... O tego chodzi? http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/SOPOT/n25.jpg Wermut Hexa a border :eviltong: Tai Quote
ewka i haker Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 medyk napisał(a):Na prawdę nikomu się czarny lab nie zaplątał? Taki nawet całkiem fotogeniczny :D mozliwe ze ja mam ale moje zdjecia będą pewnie za kilka dni dopiero. ten lab to zerówkowy? Quote
medyk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Bzikowa -> przegapiłam to zdjęcia. Tak, to Ambra :) Dzięki!!! Tylko jeden lab startował w zawodach :) Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pewnie jeszcze jakieś mam ;) i pewnie jak zwykle nieostre ale sama wiem, że lubię zdjęcia z zawodów mojego psa, nawet jeśli nie są idealne, więc wrzucam też takie troszkę rozmyte ;) i tak była ostra selekcja... Quote
wendka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Inkaa, Bzikowa, likaon : wielkie dzieki za moje kundle :multi: :loveu: medyk: Dzieki za Jinxowa :loveu: Z Kaidenem jest wlasnie taki problem, ze niby fajny do focenia a zdjecia wychodza czesto nieoostre :cool3: Ja probowalam zrobic Ambre, nedznie to mi wychodzilo. Odkad Negra przestala jezdzic na zawody to wyszlam z wprawy :shake: W moim albumie Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket nawet sa dwie probki. Przy okazji obrobki zerowek popatrze czy cos da sie z innymi fotkami zrobic :cool3: Quote
BeataG Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='medyk']I w międzyczasie się załadowały I Bałtyckie Zawody Agility2 Dzięki za Wermuta! :multi: Czy mogę dostać to zdjęcie http://fotografia.inwestnet.com/Sopot2/slides/P8088144.JPG w oryginalnej wielkości? Mail orbita@home.pl - z góry dziękuję. :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 To ja wrzucam dalej, wszystkie są już na photobuckecie, to jedziemy ;) Whiskey Kea Fire? Quote
Viz Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='"Bzikowa"']Fire? tak jest :cool3: Quote
Recommended Posts