Jump to content
Dogomania

I Bałtyckie Zawody Agility SOPOT 8-9.08.09

Recommended Posts

Posted

Coś czuję, że się pogubię w tych instrukcjach odróżniania :lol: Na żywo daję radę ale ze zdjęciami gorzej :lol:

No dobrze, to jeśli nie macie nic przeciwko, lecimy z niedzielą...

Sasanka

Wenka

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hovomaniaczka']A mozna wszystkie? :evil_lol:
Muszę je jeszcze raz kadrować, poobrabiać żeby wysłać w dużym wymiarze. Właśnie ładuje się do sieci 150, kolejnych 650 czeka na obrobienie... litości :angryy:
Jeśli potrzebujesz jakąś konkretną, bo chcesz sobie wydrukować, wrzucić na tapetę, nakleić na kubek itp nie ma sprawy podeślę, ale wszystkich wysyłać nie będę, bo się do końca wakacji z tym nie wyrobię.

[quote name='Bzikowa']
Kopi :cool3:

Kracek :cool3:

Mam Kaidena ale mój AF go nie lubi. Siakiś taki nieostry :-(

I w międzyczasie się załadowały
I Bałtyckie Zawody Agility2

Posted

Pewnie jeszcze jakieś mam ;) i pewnie jak zwykle nieostre ale sama wiem, że lubię zdjęcia z zawodów mojego psa, nawet jeśli nie są idealne, więc wrzucam też takie troszkę rozmyte ;) i tak była ostra selekcja...

Posted

Inkaa, Bzikowa, likaon : wielkie dzieki za moje kundle :multi: :loveu:

medyk: Dzieki za Jinxowa :loveu: Z Kaidenem jest wlasnie taki problem, ze niby fajny do focenia a zdjecia wychodza czesto nieoostre :cool3:
Ja probowalam zrobic Ambre, nedznie to mi wychodzilo. Odkad Negra przestala jezdzic na zawody to wyszlam z wprawy :shake: W moim albumie Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket nawet sa dwie probki. Przy okazji obrobki zerowek popatrze czy cos da sie z innymi fotkami zrobic :cool3: