Jump to content
Dogomania

I Bałtyckie Zawody Agility SOPOT 8-9.08.09

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):

Haker :cool3: to dopiero koszmar do ufocenia...

No chyba nie skoro nie ma jeszcze zadnego zdjecia pudziana....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:

Posted

blaira napisał(a):
No chyba nie skoro nie ma jeszcze zadnego zdjecia pudziana....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:

no dobra, pudzian wygrywa :evil_lol: tylko, że u pudziana większy problem jest z prędkością bo on przecie zapierdziela szybciej od wiatru a ja mam słaby refleks :lol: bo np. Bubę mam i to kilka zdjęć ;) ale w sumie popatrzyłam i parę Ceścików też się znajdzie :D

mam jeszcze ponad 200 zdjęć więc niedługo będę je tu wrzucać ;)

Nadal czekam na Bezikowe foty, on daje dużo czasu do focenia fotografowi :evil_lol:

Posted

likaon - ja bym chętnie prze kleiła ten portrecik mojego czarnuszka do naszej galerii
wendka - mogę te 2 śliczne fotencje Ghana wstawić do naszej galerii?
bzikowa - twoje Ghandusie właśnie przeklejam :evil_lol:

Link do galerii w podpisie

Posted

bzikowa- A ja rozróżniam cavaliery :eviltong: Proste to - sunia co ma oczy jak lalka to Kopi, Zorka jest najdelikatniejsza z blenów i ma na obu (?, na jednym przynajmniej) bokach takie "paski" z łatek, Kracek jest dosyć ciężki w budowie - łatwo go odróżnić. Tri są 2 - Asti ma kropki na łapkach i na pyszczku (po jednej stronie tylko takie rude przy nosku), Frodo to ten który został xD

Posted

Dzieki wszystkim, ciesze sie, ze sie fotki podobaja :loveu: Do mistrzostwa swiata troszke daleko i do fotek medyka rowniez :cool3:
Medyk: super fotki, czekam na kolejne :loveu:

Jezeli chodzi o mnie to mozna je przeklejac z informacja na pw gdzie.

A czy ktos ma moze mojego Kaidena - debiutujacego w L0?

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']bzikowa- A ja rozróżniam cavaliery :eviltong: Proste to - sunia co ma oczy jak lalka to Kopi, Zorka jest najdelikatniejsza z blenów i ma na obu (?, na jednym przynajmniej) bokach takie "paski" z łatek, Kracek jest dosyć ciężki w budowie - łatwo go odróżnić. Tri są 2 - Asti ma kropki na łapkach i na pyszczku (po jednej stronie tylko takie rude przy nosku), Frodo to ten który został xD

Mnie się zawsze wydawało, że to Kopi jest najdelikatniejsza. Potem może być Zor. A te "paski" z łatek to może litera "M". Zorza ma taką na lewym boku:) Kopi jest bardziej ruda od Zorza ( płaszczyk). Placek większy i z łat chyba podobny do Zorza, ale bardziej owłosiony, bo u Zorza z tym to kiepsko... Tri to tak jak pisze Zuzia:) Frod ma dłuższe uszy poza tym i jest psem:)

Dziękuję za foty mojego cava! sa śliczne i bardzo mnie cieszą:multi:

A... te psy co są podpisane jako coś, to:
border pleśniak to Musli, a duży mix w brązowe łaty plesniak to Lucky. Gronek to chyba Piero, Beardedy to: ciemna- Mila z Natalią, ta jasna z warkoczykiem to Velka od Beaty, a ta z kucykiem jasna to Fanta od Basi. Dalmatyńczyk w brązowe kropki to Baltazar od Agnieszki, sznaucer podpisany jako Ax to Ex:)

Pozdrawiam