niuka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 i ja rowniez dziekuje za super udane zawody! :) licze na to, ze co roku bedziemy mogli wszyscy sie spotykac na baltyckich szalenstwach. medle i tabliczki sa wspaniale, dostaly specjalne miejscowki u mnie w pokoju (tuz przy monitorze, cobym mogla na nie czesto zerkac) ;-) Gary trafiony - i jako sedzia (bardzo fajne torki) i jako trener (wiele niby oczywistych a jakze odkrywczych i pomocnych rad ;-) ). slonce dalo niezle czadu - na tle innych pracownikow wygladam jakbym cale wakacje sie obijala :D dzieki jeszcze raz za wszystko! za wszelkie foteczki, filmiki dziekuje rownie mocno! :) Quote
Dogha Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A ja się biorę za obrabianie fotek :cool3: A trochę tego jest... (aż sama zaskoczona jestem, że tyle tego wyszło :crazyeye:) Niuka, kamowa coś się znajdzie... Quote
Bzikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dzięki wielkie za zawody!!! Mimo okropnego upału potoczyły się w miarę sprawnie i szybko :D Teren hipodromu po prostu super! Mimo, że zawody były przy wystawie to nie czuło się tego tłumu i hałasu, atmosfera genialna! Podobał mi się również podkład muzyczny i komentowanie przebiegów:cool3: I gratuluję wszystkim sukcesów dużych i małych jak zwykle! Współczuję wszystkim, którzy musieli jechać zaraz po zawodach, my zostaliśmy do dziś. Jak Wy dojeżdżaliście do Warszawy to my siedziałyśmy w Gdyni na zimnym piwku :evil_lol: ogólnie mało spałyśmy ale za to połaziłyśmy po Trójmieście (jedno jest pewne - śmierć skm-kom :angryy:) po nocach i kontemplowałyśmy;) Aha i dzięki za jeden filmik z Bezikiem!!!:loveu: Ja mam dużo zdjęć i z openów i z zerówek ale był to mój absolutny fotograficzny 'debiut' (znaczy się nabyłam aparat i pierwsze zdjęcia jakie nim robiłam to te z zawodów:oops:przy czym mam hmmm zerowe pojęcie o prawdziwym foceniu) więc pewnie są jakie są ale jeszcze nie zgrałam ich na komputer więc nic więcej nie powiem. Jutro będę obrabiać i wrzucać podczas gdy Bziu będzie odsypiał swoje wakacje (nareszcie zobaczył morze!:lol:). No i dzięki za tak szybkie opublikowanie wyników! Quote
Viz Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 (jedno jest pewne - śmierć skm-kom :angryy:) o tak, to się zgadza. :diabloti: bardzo miło czytać takie komentarze. :) oczywiście gratulacje dla wszystkich zwycięzców no i mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych zawodach! :multi: bardzo dziękuję za filmik z niedzielnego przedpsa jumpingowego 0 - Forzy. jeśli ktoś ma filmik z jumpingu 0 (też robiliśmy za przedpsa) soboty lub jakieś foty mojej rudości to będę przeogromnie wdzięczna. :loveu: Quote
Dogha Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Zaczynając od początku- Takie było niebo przez całe zawody: Maja szykujące się do startu: (ona właśnie podrywa się z siadu, nie leży!) I przebiegi- Bezik: Nobel: Ares: Quote
wendka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Odespalam i wracam do zywych :multi: Kilka fotek ode mnie: Obiecana Veli :lol: Kaskaderski wyczyn pewnego zerowkowicza :cool3: Wreszcie na zawodach agility Vetka :multi: Ambra :loveu: Raja podczas zdobywania ostatniej nozki do A2 :lol: Quote
wendka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Haker :loveu: Kupa Futra :cool3: O kilka setnych sekundy za wczesnie zrobiona fotka :evil_lol: Amper :lol: Tollerek :lol: cdn ;) Quote
Mokka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zuziu, dziękuję za fotki moich zawodników :lol:. I zapomniałam jeszcze napisać, że medale i statuetki przecudnej urody :loveu:. Warto było się nabiegać w tym upale, aby wejść w ich posiadanie. Quote
Basiak Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja również w swoim imieniu i moich futrzaków Fanty i Juki dziękuję za bardzo fajne zawody, jak na pierwszy raz to spisaliście się świetnie. Dziękuję za filmik z Juki i wszystkie zdjęcia. Quote
emnow Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 "... medale i statuetki przecudnej urody :loveu:. Warto było się nabiegać w tym upale, aby wejść w ich posiadanie." Mokka, nie sposob sie nie zgodzic:lol:. Dzieki za filmik z moja Rudą i oczywiscie za super zdjecie jak stoi na kladce na rekach-SUPER! Skreca mnie z zazdrosci, ze tak doskonale moga byc debiutancko przeprowadzane zawody. WIIIEEELKIE gratulacje dla BATmanow. Quote
emnow Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Generalnie bylo tak: :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Quote
marider Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Suuuuuper bylo! W sobote z egzaminu a1 wbieglismy wprost na ring wystawowy - nalozyly sie na siebie egzaminy z klasa championow. Oczywiscie na torze dekoncentracja i sparzylismy przebieg, cale szczescie ring 2 byl obok i zdazylem ale rozziajany, roztrzepany i nie przylizany sheltie, to nie jest to co podobalo sie sedziemu hehehe wiec Nobel zarobil "tylko" 3 miejsce i braz. Bywa ;) Pogoda wspaniala przez cale zawody (woda w Baltyku chyba najcieplejsza jaka mi sie zdarzyla przy kapieli wiec BAT'owcy niezlego maja chyba czarownika albo chody na gorze :razz: ), torki ciekawe i pomyslowe, imprezka wieczorna udana a ciasta pyyyycha. Oczywiscie opalenizna gratis :cool3: Kilka schematow zanotowalem do przecwiczenia i koniecznie musze zwiekszyc koncentracje bo zdarzaly mi sie dziury w pamieci podczasow przebiegow :evil_lol: Dzieki wielkie za filmiki z Naszych przebiegow i fotki. I raz jeszcze THX za fajne zawody :thumbs: (mamy 3 lapke do A2 :Cool!: ) oraz super atmosfere. Pzdr i do zobaczenia na kolejnych imprezach. Quote
Recommended Posts