Jump to content
Dogomania

I Bałtyckie Zawody Agility SOPOT 8-9.08.09

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sopocianie, a macie jakiś adres poza miastem, z dojazdem sensownym samochodem (nawet jakąś chwilę żeby trwał dojazd), bo na razie nie dość że nie ma miejsc, to nigdzie nie chcą z psami w sezonie:roll:

Posted

Astro&Marta napisał(a):
zgłoszone:D tylko... podczas wypełniania wcisnął mi się enter i widze Czesława w smallach 0- przepraszami prosze o usunięcie bo zajmujemy niepotrzebnie miejsce;)

O co ja widze?
Czesia bedzie debiutowala, a ja tego nie zobacze? buu :(

Posted

UWAGA! :)

Termin zgłoszeń zostaje przedłużony do 15. lipca, zniesiony zostaje limit ilościowy - jesteśmy przygotowani na większą ilość zawodników. Jednocześnie prosimy o uiszczanie opłaty do 15. lipca.

Program zawodów zostanie podany (tu, na Baltic Agility Team oraz mailowo) pod koniec lipca. KONIECZNIE prosimy o zabranie ze sobą (niezbędne do wejścia na teren zawodów i równocześnie odbywającej się wystawy): dowodu wpłaty oraz książeczki zdrowia z aktualnymi szczepieniami.

• 2 weeks later...
Posted

Czy moze ktoś bedzie nocował na kempingu nr 67 i ma miejsce w samochodzie dla jednej osoby z niezbyt dużym psem?? Oczywiście pytam osoby z Warszawy :)

Posted

Mam miejsce dla jednej osoby w noclegu (dwie noce - pt/sb i sb/nd), ok 15 minut skm-ką od miejsca zawodów, jak ktoś jeszcze nie ma gdzie spać to zapraszam, szczegóły na pw;)

Posted

A czy z noclegami próbowaliście w Sobieszewie??? to opcja dla tych co mają*samochody... z tego co pamiętam to ceny nie były jakieś wygórowane i na campingu można było z psami....

Posted

Jeśli ktoś jeszcze chciałby się zgłosić, to nie ma problemu :) Zgłoszenia otwarte, jeszcze możemy trochę psów przyjąć.

Jednocześnie prosimy o dokonywanie wpłat, termin był do 15. lipca...

Posted

Byłoby fajnie gdybyście umieścili informację kto zapłacił a kto nie , tak jak było przed Zabrzem :)
Ja np płaciłam jakoś 15-ego wieczorem więc kaska pewnie doszła 16-ego ale chciałabym mieć tę pewność tak jak pewnie wszyscy;)

Posted

Na razie pół naszego klubu na obozie ;) Jeżeli tylko uda się to zrobić, zrobimy :) A potwierdzenia wpłat i tak trzeba mieć, co by wejść na teren wystawy/zawodów.

Zgłoszenia zamykamy 31. lipca :)

Posted

Dień Dobry! Miłego dnia!

Moje pytania na dziś:
czy mamy zabezpieczony parking dla nas, zawodników? :cool3:
i
czy będzie można bezpiecznie zostawić prywatny majdan, (namiot, budki itd...) na noc na miejscu zawodów?

Posted

Jesli chodzi o parking, niestety jestesmy na tych samych prawach co wystawcy - podobnie jak bylo w Bydgoszczy na zawodach podczas wystawy.
Najdogodniejsze dojscie z parkingu jest od ul. W.Łokietka.

Podczas zawodow (od piatku do niedzieli) na Hipodromie beda nocowaly osoby, ktore beda pilnowac toru ;) w sprawie zostawienia pod ich opieka namiotow itp nalezy sie z nimi porozumiec podczas trwania imprezy ;)

Tutaj rozmieszczenie ringow - http://i25.tinypic.com/2nlsh02.jpg

Posted

Lista opłat, które otrzymaliśmy, na dzień wczorajszy:
http://pieskiswiat.boo.pl/agility/zawody09sierpien/

Prosimy o uzupełnianie zaległych wpłat do 31. lipca. Jest jeszcze kilka wpłat, które doszły z nieznanych nazwisk - jeśli ktoś wysyłał pieniądze z nieswojego konta, a nie jest odznaczony na liście, proszę o informację.

Niestety nawet osoby, które są zaznaczone, że wpłaciły, muszą mieć ze sobą potwierdzenie wpłaty, gdyż to gwarantuje wejście na teren wystawy/zawodów.

Dodatkowo, sprawdźcie, czy pies jest zgłoszony do odpowiedniej kategorii :)