wix Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 FORMULARZ ZGLOSZENIOWY NA ZAWODY FORMULARZ NA SEMINARIUM Z GARYM WOODHAM Quote
M&T Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Zgłoszeni na zawody i na semi :D ale nie wiem, czy na semi uda mi się być :placz: Quote
Sajko Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 według dat seminarium jest środa-czwartek, czy tak ma być czy drobna pomyłka?:razz: Quote
Mokka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Na seminarium nie dam rady, muszę trochę popracować :angryy: Quote
Sajko Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 wix napisał(a):nie ma pomylki ;) to zła informacja dla nas, bo ja tak jak Mokka popracować kiedyś muszę, więc nie mogę na seminarium w środku tygodnia:-( Quote
wix Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Sajko napisał(a):według dat seminarium jest środa-czwartek, czy tak ma być czy drobna pomyłka?:razz: nie ma pomylki ;) Quote
ewka i haker Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Dynamique napisał(a):Zgłoszeni :razz: do 1?:cool3: Quote
Dynamique Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ewka i haker napisał(a):do 1?:cool3: Tak :evil_lol: To już powrzechnie udowodnione że mam defekt na mózgu :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dynamique napisał(a):Zgłoszeni :razz: Będziemy kibocować :cool3: ( bo my będziemy sie frizbować :razz: ) Quote
Dynamique Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Paskuda_Bandzior napisał(a):Będziemy kibocować :cool3: ( bo my będziemy sie frizbować :razz: ) No to my będziemy kibicować Wam :diabloti::diabloti::diabloti: Szykujcie się na okrzyki: "WEEEENNNNAAA ~!" :lol: Quote
Agnes B. Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Oj trzeba się przebiec do oddziału załatwić książeczkę itp., bo miejsca dla Szopa braknie:shake: Quote
Luzia15 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 My niestety nie będziemy :( Ale w Wawie na zawodach w październiku raczej tak :D Quote
Taniec Motyla Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Poszukuje noclegu na sierpień od piątku do poniedziałku. 3 noclegi. Jadę na zawody i na wystawę. [SIZE=3] Quote
Dynamique Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A no właśnie. Czy znacie jakiś tani nocleg ? :cool3: Quote
MonikaSz Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Najtaniej i chyba najwygodniej jest na campingach (generalnie nie ma problemu z psem, są też domki do wynajęcia) - tak jak pisałam: [quote name='MonikaSz']najbliższe campingi znajdują się w Sopocie Kamiennym Potoku: Sopot "Kamienny Potok", kemping nr 19 (łatwy dojazd SKM-ką na wystawę) i przy granicy z Gdańskiem (15-20 minut spacerkiem na wystawę): Camping Nr 67 "Przy Plaży" SOPOT Wiele ofert noclegowch jest na portalu Trójmiasto: Noclegi Gdańsk Gdynia Sopot - TRÓJMIASTO - Hotele w Gdańsku, Gdyni i Sopocie. Kwatery. Niestety w sezonie letnim 1 - cena wzrasta dosyć mocno, 2 - nie wszyscy wynajmuja pokoje na krocej niz na tydzien, no i po 3 - pozostaje problem psa. Dla zmotoryzowanych (po uzgodnieniu można zabrać psa do ośrodka) - dosyć tanio jest tu: HBO M O R E N A Odradzam szukanie noclegu w dzielnicy Gdańsk Stogi, Świbno, Sobieszewo (za daleko, a poza tym można utknąć w korkach). Najlepiej pytajcie jak daleko jest do kolejki SKM - zawody odbywaja sie niedaleko przystanku Sopot Wyścigi (nie ma sensu brać wtedy samochodu - można utknac w korkach podczas parkowania). Quote
Taniec Motyla Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dzieki za info..wcześniej mi umknęło.. U harcerzy w Morence nie ma miejsca - dzisiaj dzwoniłam. Byłam na stronie i ona maja miejsca na ustawienie namiotu lub przyczepy campingowej - a ja nie mam. Szukamy dalej... Quote
cytryna12345 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [FONT=Calibri]Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć na czym polegają zawody dla początków i jak sobie wyrobić książeczkę agility – trenuję z moim psem od marca, a że jestem z gdyni to myślę, że to dobra okazja aby spróbować naszych sił na takiej imprezie?[/FONT] Quote
dog_master Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Książeczkę dostaniesz w oddziale ZKwP - koszt kilka złotych. Konkurencja 0, dla psów początkujących - hopki są obniżone, torki stosunkowo łatwe, nie ma koła, slalomu i huśtawki. Quote
cytryna12345 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 dog_master napisał(a):Książeczkę dostaniesz w oddziale ZKwP - koszt kilka złotych. Konkurencja 0, dla psów początkujących - hopki są obniżone, torki stosunkowo łatwe, nie ma koła, slalomu i huśtawki. Bardzo dziękuję za info :-) Quote
Meguś Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Domki na campingu już zajęte, agroturystyka nie chce słyszeć o dwóch noclegach i to w weekend, minimum 7 dni w sezonie, a hotelowe ceny to masakra. Szukam noclegu dla dwóch osób (małżeństwo) z psiuną. Proszę o pomoc w znalezieniu kontaktu. Z góry dziękuję. Quote
MonikaSz Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No właśnie z tymi noclegami zawsze jest dramat. Na pewno z psami przyjmują tutaj : http://www.hotelmiramar.pl/cennik.html (dosyć drogo, ale blisko kolejki SKM) http://www.stadionlesny.pl/index2.html http://osrodek.razem.org/odti.php Tu widziałam psy: http://www.naturatour.pl/ow.php/ow=3/r=7/#1 ale niestety nie wiem, czy sprzedają noclegi na tak krótko ... Jak coś jeszcze znajdę, to dorzucę, ale będzie ciężko ... Można jeszcze popatrzeć w gminie Kosakowo: http://www.kosakowo.pl/turyst/ Quote
Meguś Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dzięki bardzo do Ośrodka Razem pisałam i po powrocie z Kozienic zastałam informację, że nie ma wolnych miejsc, Miramar trochę drogi 300 za noc. Szukam dalej. Quote
Recommended Posts