szybszy_od_dylizansu Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Bulinka jest już w nowym domu. Mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze i zostanie tam na zawsze. Wszystkim którzy śledzili jej temat oraz szukali domu w imieniu swoim i Bulinki - Dziękuję. Quote
MyrkurDagur Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Naprawdę Bulinka domek znalazła ? :crazyeye: Tak dobrych wiadomości nawet się nie spodziewałam ! :multi: Wspaniale :lol: A czy można dowiedzieć się czegoś więcej o jej nowym domku ? :roll: Quote
Molli Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Fajnie, że Bulinka nareszcie znalazła domek :multi: Quote
szybszy_od_dylizansu Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Bulinkę zawiozłem do nowego domu w Łomiankach pod Warszawą. Nowi właściciele mają już suczkę pekińczyka i dwoje dzieci. W koło domu jest duży ogród po którym bylinka będzie mogła sobie biegać. Oczywiście jeśli czegoś nie nawywija i nie wróci do mnie... :mad: ;) Quote
Recommended Posts