magicznaoaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Super, że już wszystko załatwione :multi: Quote
dusje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ponioslo mnie nieco :mad:, zdenerwowalam sie ze sunia zostala wystawiona do adopcji bez sterylki. Sorry :oops: Jest sliczna i pelno tych drani rozmnazajacych biedne psiny dla latwego zarobku. Ciesze sie ogromnie, ze mala juz w Opolu :multi: Ja rowniez dziekuje wszystkim z calego serca za pomoc dla Soni. maksior- dobra kobieto:loveu: specjalne podziekowania za szybkie zorganizowanie lozeczka dla Soni. seila- nie martw sie, obiecuje tutaj solennie, ze bede wklejac i foty i relacje. Mam nadzieje ze Sonia znajdzie szybko fajny dom i dobrych ludzi - bedziemy przeswietlac rtg, zanim wydamy ja do adopcji. Za tydzien wielka podroz i juz sie nie moge doczekac. Sonieczka szybko sie odnajdzie; kiedys, gdy zabieralam pierwsze sieroty, to zawsze obawialam sie jak one sie dogadaja w obcym jezyku. Moje obawy juz dawno poszly w zapomnienie. Psiaki cudownie nawiazuja kontakt i nie przejmuja sie nieznajomoscia jezyka:evil_lol: Sonia bedzie swiatowa dama - zamieszka poki co, w Rotterdamie:lol: Jeszcze raz dziekuje Wszystkim. Quote
kmonika Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 w poniedziałek wysyłam 100 zł do maksiorek od: monika55 50zł dusje 20zł kmonika 30zł maksiorek podaj proszę ile pieniedzy bedzie jeszcze potrzebne Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 czekamy na dobre wieści:razz:Sonia na pewno szczesliwa Quote
magicznaoaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja także proszę o informację ile potrzeba jeszcze pieniędzy, chciałabym je wpłacić i poproszę o numer konta :lol: Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 mam nadzieje ze maksiorek napisze co u Soni,jak się czuje.Czekam niecierpliwie Quote
maksiorek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 U Soni wszystko w najlepszejszym porządku:multi:. Odnośnie finansów - Seila pokryła koszty hoteliku:loveu:, więc pozostaje tylko zapłata za odrobaczenie, szczepienia, chip i paszport. Tak jak pisałam wcześniej, sunia była u weta w sobotę, ale ponieważ było mało czasu, to jestem umówiona, że w środę lub czwartek podjadę wyrobić jej paszport i wtedy wet poda mi kwotę, jaką mam zapłacić za wszystkie szczepienia, chip i paszport. Tak więc, proponuję wstrzymać się do czasu, aż ta kwota będzie znana ostatecznie, żeby uniknąć niepotrzebnego przesyłania pieniędzy tam i z powrotem. Teraz wiem na pewno, że za paszport i chip będzie 100 zł., natomiast za resztę podam za tę parę dni - możemy się tak umówić? Quote
magicznaoaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 OK, to czekam na info co do kwoty jaką mam wpłacić :lol: Quote
maksiorek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jak tylko będę znała całą kwotę, to umieszczę tu informację i całe rozliczenie, ile zostało wpłacone i ile wydane na sunię. Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 tak czy siak 100zł potrzebne, jutro wysyłam.Ciesze się ,ze u Soni wszystko ok.Maksiorek :loveu: Quote
seila Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Też się cieszę, że wszystko u Soni wporządku. Dziękuję Bardzo Pani "maksiorek". Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Sonia ma szczęście mieć takie cioteczki:loveu: Quote
wilczek007 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ;) kurcze może ja sie tez za pieska jakiegoś przebiore i wezmą mnie gdzieś do NL na dom stały?:-D:-D...bo tu w tej Pl jakoś tak,eeee...:shake: hihi:evil_lol:...Gratulacje Sonia!! Quote
monika55 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No, no spodobalo sie.:evil_lol: To moze ja sie tez zalapie.:cool1: Quote
kmonika Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 wysłałam 100zł dzisiaj,mam nadzieję ze do jutra dojdzie Quote
wilczek007 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 a ja nadal trzymam kciuki bo zawsze warto do końca:p Quote
dusje Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ja tez zaciskam mocno i juz czekam na spotkanie z Sonia :lol: Sliczna jest, szybko znajdzie domek :multi: Quote
dusje Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 wilczek007 napisał(a):;) kurcze może ja sie tez za pieska jakiegoś przebiore i wezmą mnie gdzieś do NL na dom stały?:-D:-D...bo tu w tej Pl jakoś tak,eeee...:shake: hihi:evil_lol:...Gratulacje Sonia!! Haha:lol: nie przebieraj sie, szkoda czasu...wilczki tez poszukiwane ;) zwlaszcza mlode wilczki:eviltong:, oj niejeden stary wilk chetnie zaadoptuje:evil_lol: Quote
maksiorek Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 kmonika napisał(a):wysłałam 100zł dzisiaj,mam nadzieję ze do jutra dojdzie Właśnie dzisiaj doszło 100 zł. Po południu jedziemy do weta po paszport i zapłacić. Quote
wilczek007 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 dusje napisał(a):Haha:lol: nie przebieraj sie, szkoda czasu...wilczki tez poszukiwane ;) zwlaszcza mlode wilczki:eviltong:, oj niejeden stary wilk chetnie zaadoptuje:evil_lol: no nie, to ja już jade!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maksiorek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wczoraj wieczorem byłam u weta, Sonia ma już wystawiony paszport, a więc w niedzielę może spokojnie wyjeżdżać. Za wszystko (szczepienia, chip, paszport i odrobaczanie) zapłaciłam 150 zł. Tak jak pisałam wcześniej, kmonika wpłaciła mi już 100 zł. Quote
monika55 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No to powodzenia Soniu. Maksiorek, jak zwykle niezastapiona. Quote
Recommended Posts