Jump to content
Dogomania

Sosnowiec/maltretowana suczka Sonia już bezpieczna MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponioslo mnie nieco :mad:, zdenerwowalam sie ze sunia zostala wystawiona do adopcji bez sterylki. Sorry :oops:

Jest sliczna i pelno tych drani rozmnazajacych biedne psiny dla latwego zarobku.

Ciesze sie ogromnie, ze mala juz w Opolu :multi:

Ja rowniez dziekuje wszystkim z calego serca za pomoc dla Soni.

maksior- dobra kobieto:loveu: specjalne podziekowania za szybkie zorganizowanie lozeczka dla Soni.

seila- nie martw sie, obiecuje tutaj solennie, ze bede wklejac i foty i relacje. Mam nadzieje ze Sonia znajdzie szybko fajny dom i dobrych ludzi - bedziemy przeswietlac rtg, zanim wydamy ja do adopcji.

Za tydzien wielka podroz i juz sie nie moge doczekac. Sonieczka szybko sie odnajdzie; kiedys, gdy zabieralam pierwsze sieroty, to zawsze obawialam sie jak one sie dogadaja w obcym jezyku.
Moje obawy juz dawno poszly w zapomnienie. Psiaki cudownie nawiazuja kontakt i nie przejmuja sie nieznajomoscia jezyka:evil_lol:

Sonia bedzie swiatowa dama - zamieszka poki co, w Rotterdamie:lol:

Jeszcze raz dziekuje Wszystkim.

Posted

U Soni wszystko w najlepszejszym porządku:multi:. Odnośnie finansów - Seila pokryła koszty hoteliku:loveu:, więc pozostaje tylko zapłata za odrobaczenie, szczepienia, chip i paszport. Tak jak pisałam wcześniej, sunia była u weta w sobotę, ale ponieważ było mało czasu, to jestem umówiona, że w środę lub czwartek podjadę wyrobić jej paszport i wtedy wet poda mi kwotę, jaką mam zapłacić za wszystkie szczepienia, chip i paszport. Tak więc, proponuję wstrzymać się do czasu, aż ta kwota będzie znana ostatecznie, żeby uniknąć niepotrzebnego przesyłania pieniędzy tam i z powrotem. Teraz wiem na pewno, że za paszport i chip będzie 100 zł., natomiast za resztę podam za tę parę dni - możemy się tak umówić?

Posted

wilczek007 napisał(a):
;) kurcze może ja sie tez za pieska jakiegoś przebiore i wezmą mnie gdzieś do NL na dom stały?:-D:-D...bo tu w tej Pl jakoś tak,eeee...:shake: hihi:evil_lol:...Gratulacje Sonia!!

Haha:lol: nie przebieraj sie, szkoda czasu...wilczki tez poszukiwane ;) zwlaszcza mlode wilczki:eviltong:, oj niejeden stary wilk chetnie zaadoptuje:evil_lol:

Posted

dusje napisał(a):
Haha:lol: nie przebieraj sie, szkoda czasu...wilczki tez poszukiwane ;) zwlaszcza mlode wilczki:eviltong:, oj niejeden stary wilk chetnie zaadoptuje:evil_lol:

no nie, to ja już jade!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wczoraj wieczorem byłam u weta, Sonia ma już wystawiony paszport, a więc w niedzielę może spokojnie wyjeżdżać. Za wszystko (szczepienia, chip, paszport i odrobaczanie) zapłaciłam 150 zł. Tak jak pisałam wcześniej, kmonika wpłaciła mi już 100 zł.