Jump to content
Dogomania

Sosnowiec/maltretowana suczka Sonia już bezpieczna MA DOM!!!!

Recommended Posts

Posted

wchodzę i czytam super wieści :loveu:
maksiorek wiem że Sonia trafi w super miejsce
znam ten wasz hotel więc gdybyście byli bliżej to często bym do was zaglądała
a tak na marginesie :
mój TZ do dziś nie wie że byłam u was w Opolu z psami:evil_lol:

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:modla:maksiorek ,dusje,monika55 i wszystkim,których nie wymieniłam/niech nie czują się obrażeni/serdeczne dzięki dla WAS.Sonia juz jedna łapką w nowym domku;)czekam niecierpliwie na jutrzejszy dzień

Posted

czy ktoś sie orientuje ile bedzie nam potrzeba pieniedzy na to wszystko?Bo jeśli mamy tydzień na załatiwienie wszystkich formalności to kaska potrzebna na wczoraj

Posted

kmonika napisał(a):
czy ktoś sie orientuje ile bedzie nam potrzeba pieniedzy na to wszystko?Bo jeśli mamy tydzień na załatiwienie wszystkich formalności to kaska potrzebna na wczoraj

Kwota na 100% nie przekroczy 200 zł., a powinno jeszcze nawet coś zostać. Chip i paszport kosztują na pewno 100 zł.

Posted

Do jutra babeczki, do jutra kochana Soniu :loveu:

Juz jutro zaswieci sloneczko dla ciebie, sliczna kochana dziewczynko:loveu:

Od niedzieli czekaja cie wspaniale wyprawy na zielone laki.
Holandia to taki dziwny kraj, gdzie soczyscie zielona trawa obowiazuje przez caly rok :multi:

Spotkasz dziwne stwory, ale przyjazne : laciate krowki i przesliczne owieczki, dostrzezesz buszujace i oswojone kroliki zaprzyjaznione z psami i kotami ;) Jednym slowem - doborowe towarzystwo i brak czasu na nude. Ot, czeka cie szalenstwo:lol:

Posted

[quote name='dusje']Do jutra babeczki, do jutra kochana Soniu :loveu:

Juz jutro zaswieci sloneczko dla ciebie, sliczna kochana dziewczynko:loveu:

Od niedzieli czekaja cie wspaniale wyprawy na zielone laki.
Holandia to taki dziwny kraj, gdzie soczyscie zielona trawa obowiazuje przez caly rok :multi:

Spotkasz dziwne stwory, ale przyjazne : laciate krowki i przesliczne owieczki, dostrzezesz buszujace i oswojone kroliki zaprzyjaznione z psami i kotami ;) Jednym slowem - doborowe towarzystwo i brak czasu na nude. Ot, czeka cie szalenstwo:lol:
to ja też szukam domu:evil_lol:

Posted

Kochani, skladajcie wnioski o adopcje :lol: i przybywajcie. Jestescie mile widziani w NL.

Stara...hmmmm, starsza ciotka dusje pokaze i krowki i owieczki i zakazane dla malolatow miejsca;):evil_lol:
Dla kazdego cos milego ;):evil_lol:

Posted

kmoniko i kochani fani Soni :lol: Trzymamy kciuki za jutro :multi: Soniu, to juz ostatnia noc w schronisku.

Od jutra, ciepluchny pokoik i kochane cieple rece :multi: Pokochaja, wymiziaja i wyprowadza na spacerek.

Juz jutro Soniu :loveu:

Posted

Poogladalam sobie stronke schroniska w Sosnowcu.........

Zobaczylam wystraszona sunie....jej dane odpowiadaja danym Soni......panienka jest do adopcji..............

Wklejam:

imię: Sonia
rasa: mieszaniec

boks: 2
numer: 910 (2009r)
miasto: Sosnowiec

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
oddana, przepiękna miniaturka Owczarka Niemieckiego długowłosego, niesamowicie ładna i przyjazna sunia, o świetnym charakterze bardzo nadaje się na psa rodzinnego uwielbia dzieci i zabawy z nimi, jest do tego przyzwyczajona i bardzo to lubi, poza tym świetnie strzeże ogniska domowego jest czujnym i inteligentnym psem stróżującym, suczka jest łagodna, radosna i przyjazna zarówno do zwierząt jak i do ludzi, będzie się nadawała do niedużego mieszkania, gdyż jest niewielka, dla ludzi posiadających dzieci, a także dla osób starszych potrzebujących stróża, obrońcy lub nawet towarzysza, suczka ma sierść czarną- podpalaną, średniej długości, miękką i puszystą - będzie wymagała podstawowej pielęgnacji, nie jest duża - ma ok. 40 cm w kłębie, puszysty ogon, uszy pięknie stojące, bystre spojrzenie

kontakt:
Schronisko dla Zwierząt
ul. Baczyńskiego 11A

tel. 32/ 293-75-56

seila, czy to Twoja sunia?

Opis i wyglad pasuje!!!!!!!!!!!

Jesli to jest Sonia, bo wiek i cala reszta pasuje do niej to prosze Cie, zawiez Sonie jutro do Opola!. Ratuj niewninnego twojej glupoty- psa!

Mimo Twoich zapewnien- sunia nie jest bezpieczna!!!!!!:angryy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonia moze byc lakomym kaskiem dla pseudo hodowcow!!!!! Nie wysterylizowalas jej...a moglas...........

Jesli nie powierzysz Soni - maksiorek, .....wszystkie do tej pory podane fakty beda przeciw Tobie...........

Do jutra czekam na Twoj post, potwierdzajacy dowiezienie suni do maksiorek!!!!!

Nie mam ochoty usmiechac sie do Ciebie......nie jestes tego warta:diabloti:

link do Soni...SCHRONISKOWEGO JUZ PSA!!!!

adopcja - adopcje - psy - Sonia - Schronisko Dla Zwierząt w Sosnowcu

Ilez okrucienstwa ma w sobie czlowiek, ile twarzy na potrzeby publiczne..... a plackiem w kosciele przed oltarzem, haha.........coby Pana Boga nie urazic- cialo odziewam w futerko i padam do nog ksiedzu, daje na msze, poklony najblizszym i robie wrazenie..... a co ,a jak.....:angryy: az do kolejnej niedzieli:shake: a tymczasem moj pies blaga o litosc................

Konkludujac:

1/ w sobote 28 dzien Lutego zawozisz Sonie do Opola

2/ Zebrane pieniazki pozwalaja na wyekspediowanie Soni do NL

3/ Postarasz sie o wprowadzenie korekty na stronie schroniska....Sonia ma juz dom!

4/ nie lituj sie nad sierotami... nie masz ku temu warunkow...powiadom ludzi na dogo i pros o pomoc... oni nigdy nie zawioda....

Posted

Na 100 % Sonia będzie dzisiaj w Oplu. Nie rób proszę ze mnie potwora, a zresztą wszystko mi jedno. Najważniejsze , że Sonia będzie miała dom idealny zapewne, a to co myslicie o mnie nie jestem w stanie i nawet nie będę zmnieniać. Do schronu przychodzi dziewczyna która robi zdjęcia i wytawia na neta (dla szybszego znalezienia domu)-pewnie kierowniczka pozwoliła jej zrobić zdjęcie w razie gdybyście nic nie uradziły. To tyle wyjśnień odnośnie zdjęcia. Sonia dopóki ją o to prosiłam-nie była do wydania!!!! Pozdrawiam.

Posted

dusje, trochę przesadzasz z tymi oskarżeniami. Równie dobrze mogłabyś mieć pretensje do wszystkich, którzy zamieścili w necie ogłoszenia o Soni - bo nadal wszystkie są aktualne.

To chyba normalne, że dopóki psiak nie znajdzie się w nowym domu, to ogłoszenia są aktywne. Już nieraz tak się zdarzało, że adopujący w ostatniej chwili mówił dziękuję :shake:

Posted

Bardzo ,Bardzo chciałam podziekować Wszystkim za zanngażownie w sprawę Soni !!

Przede wszystkim "kmonice" , bo to dzieki niej tu moja sunia trafiła. No i wogóle wszystkim , wszystkim.
"Dusje" mam nadzieję, że będziesz pisała co dalej dzieje się z Sonią?? Bardzo proszę .
POZDRAWIAM ;););)

Posted

[quote name='maksiorek']Sonia już zaszczepiona, odrobaczona, zaczipowana i umieszczona w hoteliku. W ciągu tygodnia wyrobię jej paszport i sunia może jechać w dalszą podróż.
to sen czy jawa? Boże jak szybko.Dzięki,dzięki ,dzięki dziewczyny:loveu::loveu::loveu:

seila ja właściwie założyłam Soni tylko wątek,zrobiłam niewiele.To dziewczynom należą się podziękowania co niniejszym czynię:Rose::modla: