kmonika Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 oto mail jaki dziś dostałam z prośbą o pomoc: Witam serdecznie. Sunię wziełam 4 miesiące temu z patologicznej rodziny mieszkającej na wsi. Tam ja bili i sunia była bardzo wystraszona. Teraz już doszła do siebie, ale czasami boi się jak coś gwałtownie spadnie. Lekarz ocenił ją na okł. 6lat, ale zachowuje sie jak roczny piesek- żywotna , zwłaszcza na spacerach i bardzo usłuchana. Jeden gwizd i już leci do nogi. Zaszczepiona przeciwko wściekliznie. Jest idealna do dzieci, ponieważ tam skąd ją wziełam było duzo dzieciaków.Moje 4 letnie dziecko czasami -dosłownie- wchodzi jej na głowę i nawet nie zawarknie. Wychowana z kotem.Bardzo czujna,, więc nadawała by się jak najbardziej do domku , polatać , poszekać. Gdyby nie fakt iż moja mama wylądowała w szpitalu w ciężkim stanie i dziecko cierpi na atopowe zapalnie skóry, to w zyciu jej bym sie nie pozbyła. Bardzo wierna sunia. Dziekuję za zainteresowanie moją sytuacją-beznadziejną zreszta. Bo wiem jak teraz jest trudno znależć dom dla zwierzaka, a tak mi jej szkoda. Ale niestety rodzina jest ważniejsza. Pozdrawiam i mam nadzieję że coś sie Pani uda zorganizowac dla niej. U mnie lekkie przepełnienie,czy ktoś może pomóć?!Jeśli nie znajdzie się szybko domek suczka będzie musiała trafić do Sosnowieckiego schroniska:placz::placz::placz: Quote
Nel_a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 w górę ślicznotko! Tylko nie schornisko:shake: Quote
monika55 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Akurat tu trafilam. Pomoge w ogloszeniach. Tylko zdjecie przygotuje mi ktos do ogloszen. Namiary na Ciebie? Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 czy ktoś pomoże mi w ogłaszaniu suni? na dogo jestem od stycznia i nie są mi znane wszystkie tajemnice tego portalu:cool3:nie mam dużo czasu na znalezienie domku dla Soni:placz: Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Na mnie, ale ma jeszcze nr tel do obecnej wŁaŚciecelki, zaraz zapytam czy mogĘ podac Quote
monika55 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Jak duza jest? ale te posty skacza Jeszcze nie zapytalas, a ja juz odpowiadam. :evil_lol: Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 monika55 napisał(a):Akurat tu trafilam. Pomoge w ogloszeniach. Tylko zdjecie przygotuje mi ktos do ogloszen. Namiary na Ciebie? podałam Ci nr na pw Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 właściewie jak kto chętny do pomocy oto moj nr 692 246 844 Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 suczka jest średniej wielkości,grzeczna, reaguje na polecenia,u poprzednich właściecieli była maltretowana.Wyrwana z okropnych warunków,a teraz grozi jej schron....... Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 :painting:pójdziemy na spacerek,może ktoś nas wypatrzy i pomoże bidulce Quote
__Lara Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Piękna psiunia, potrzebuje szybko domku :( Quote
patusia0922 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Prosze napisac na priv zrobie 40 ogloszen Quote
kmonika Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Soni zostało mało czasu w dotychczasowym domu.Nie wie co ją czeka,może i dobrze.......Poznała juz co to krzywda,cierpienie...Teraz zostanie oddana do schroniska.Znowu zawiedzie się na człowieku .A myślała,że jej ponure ,straszne życie zmieniło się w końcu na lepsze....Nie pozwólmy jej znowu cierpieć bo straci wiarę w człowieka,jak potem zaufa,po raz trzeci..?:placz:Szukam dla Soni dt lub ds.PILNIE Quote
seila Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Prosimy o domek i dobre seruszko dla Soni. Quote
kmonika Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 suczka nie ma strylizacji,zapomniałam dodać Quote
monika55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Na razie: Alegratka Gumtree http://katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Sonia-szuka-domu-W0QQAdIdZ108590137 Soniu, powodzenia. Quote
seila Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Bardzo dziękuję za pomoc i zangażowanie w moją sprawę .Sonia teraz jest jescze narazie u mnie.Ale nie mam duzo czasu żeby ją przetrzymać. Dzięki . Mam nadzieję,że się jej uda. Pozdrowionka. Quote
kmonika Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 monika55,dziękuję za ogłoszenia:loveu:śliczna Sonia szuka dobrego domku,czy ktoś może pomóc,nie długo czeka ją schron:placz::placz::placz:może znacie kogoś kto czeka na takiego psiaka:cool3: Quote
kmonika Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 szukamy dla Soni pilnie dt lub ds.Jej życie było tragiczne,była katowana przez poprzednich właściecieli,teraz ze względów rodzinnych musi być oddana do schroniska......czy ona jest w stanie pojąć co się stało?jej psie serduszko pęknie na milion kawałeczków,przecież już znalazła domek,miała mieszkać w nim na zawsze.....pomóżcie jej nie stracić wiary w człowieka,bo przecież już zaufała po raz drugi..... Quote
monika55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Moze cos pomoga: Animalia.pl :: Ogłoszenia :: affenpinscher suczka apricot Sosnowiec [url=http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-60783.html]Darmowe ogloszenia Jeszcze Przygarnij zwierzaka czeka Quote
Recommended Posts