Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
Jakiś Hektorek utyty :eviltong: albo mi się wydawa :p
a Lea przy nim to taka filigranowa panienka

e tam, od razu utyty ;-) Hektorek nabrał masy i tłuszczyku na zimę no i klata mu się rozbudwała :)
A Lea naprawdę wygląda przy nim na kruszynkę. Cudowna z nich para :loveu:

Posted

Hektor jest ok. 8kg cięższy od łaciatej. Jak dla mnie - teraz wyglądają optymalnie, nie są zapasione ani chude, łącznie jedzą 500-600g karmy i dostają to w dwóch porcjach. Na spacerach są 5-10km dziennie. Na weekend planuję dodatkowe osobno; muszę z każdym popracować indywidualnie :diabloti:

• 1 month later...
Posted

Hej,
trochę mnie nie było, niestety przeczytałem też kilka smutnych wieści. Postaram się coś wyskrobać i chociaż lekko pomóc. Ostatnio miałem trochę projektów, więc rzadko zaglądałem na dogo. U nas wszystko jest ok. Teraz tylko spacery krótsze, bo niezły mróz za oknami, a one ciepełko lubią. Może jutro pstryknę coś na śniegu, mam nadzieję, że obiektyw nie zamarznie ;)

Posted

[quote name='pawel_wrl']Hej,
trochę mnie nie było, niestety przeczytałem też kilka smutnych wieści. Postaram się coś wyskrobać i chociaż lekko pomóc. Ostatnio miałem trochę projektów, więc rzadko zaglądałem na dogo. U nas wszystko jest ok. Teraz tylko spacery krótsze, bo niezły mróz za oknami, a one ciepełko lubią. Może jutro pstryknę coś na śniegu, mam nadzieję, że obiektyw nie zamarznie ;)

[FONT=Arial]oj u nas tak zimno , że aparat odmawia współpracy ...
ale liczymy , że Tobie się uda , może u Was cieplej będzie ;)
[/FONT]

Posted

Olympus postarał się i zrobił solidny aparat, lustro na mrozie pstryka bez chwili wahania, tylko w grubych rękawicach trudno trafić w guziczki, ale...

Lea: Hektor, może coś pobiegamy?

I lulu po spacerku...

pozdrawiamy :)

Posted

Z okazji zbliżających się Świąt życzę wszystkim cioteczkom śledzącym nasze losy wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, ciepłej - rodzinnej atmosfery podczas wigilijnej kolacji i dużo, dużo siły na przyszły rok. Paweł.