Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NaamahsChild, swata się tak: robisz u siebie imprezę, zapraszasz nieświadome (fajne) koleżanki i mnie :diabloti:, a dalej to już każdy wie :)

p.s. Już śmiga mi net alternatywny.

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: Ja się wpraszam lub zapraszam :evil_lol: Swoja drogą to dobry pomysł na tą imprezkę, moglibysmy sie wszyscy poznać, zobaczyć. Tylko nie wiem czy pieski zechca sie poznawać.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Dajcie znac kiedy to moze i ja wpadne:evil_lol:

A Ty nie jesteś już czasem "zajęta" :eviltong::evil_lol:

Ja też bym z chęcią wpadła na "swatkowe spotkanie", ale mój mąż raczej nie byłby zadowolony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co innego na "sabat czarownic" :diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A Ty nie jesteś już czasem "zajęta" :eviltong::evil_lol:

Ja też bym z chęcią wpadła na "swatkowe spotkanie", ale mój mąż raczej nie byłby zadowolony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co innego na "sabat czarownic" :diabloti:

Aga oczywiscie ze ja jestem zajeta. Ja mam zamiar wpasc jako KONTROLA:diabloti:

Posted

Hello,
relacja, co u psiaków.. Hektora coś jeszcze muli na jelitach, wczoraj zwalił mi się na kafle, jak byłem w pracy. Nie ma gazów, do rana ładnie trzyma. Wydaje mi się, że po prebiotyku powoli jest lepiej, ale postanowiłem dać mu tabletki i zrobić dzień głodówki, ale niuniek dzisiaj był sprytniejszy :diabloti: Po wyjściu z łazienki słyszę chrumkanie, idę do kuchni i widzę tylko ogon i tylne łapy wystające z wora z karmą. Chyba sobie solidnie podjadł... i mój plan poszedł w odstawkę. W weekend sprawdzę, jak jest z nim dokładniej. Dzisiaj na spacerku zaopatrzyłem się w solidny patyk i Hektor miał swoje 5 minut na bieganie luzem. Ten kij to wabik, jak misio go zobaczy w kilka sekund jest przy nodze. W domu śpi pod moim łóżkiem. Ale ma sen przerywany, bo Lea łazi i marudzi :diabloti:

Posted

pawel_wrl napisał(a):
Teraz śpią :diabloti: Ja też idę, bo rano trzeba do pracy wstać :)

Tylko tyle? Paweł, to my tu dzień i noc warujemy :evil_lol:, żeby przeczytać relacje z życia psiaczków i obejrzeć zdjęcia, a Ty tu dwa zdania piszesz? Mój drogi, no tak się "bawić" nie będziemy :eviltong: :mad::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Tylko tyle? Paweł, to my tu dzień i noc warujemy :evil_lol:, żeby przeczytać relacje z życia psiaczków i obejrzeć zdjęcia, a Ty tu dwa zdania piszesz? Mój drogi, no tak się "bawić" nie będziemy :eviltong: :mad::evil_lol:

Podpisuje sie pod slowami Agi :mad:

Posted

hajaa napisał(a):
Dajcie chłopakowi spokój, pewnie wstaje o 4, żeby piesy wyspacerowac i na 6 do pracy zajechac ;)

Prawda, prawda :diabloti: Dzisiaj trochę więcej, Hektor zdrobniale zwany Heniem był na wizycie kontrolnej u weta. Ponieważ jeszcze pełnej stabilizacji z kupą brak, bo raz w miarę ok, a raz trochę "luźniej", mam mu dawać kilka dni nifuroksazyd, jak zrobi na twardo - pobrać próbkę i po weekendzie do analizy. Wet powiedział, że ma apetyt, jest aktywny, więc ten tydzień nie robi różnicy, a psa w ciemno nie będzie leczył. Po wynikach będziemy działać. Pod lupę poszła jego skóra, z uszami znaczna poprawa, ale te strupki i wypadanie w tych miejscach sierści to efekt działania grzybka. Między palcami też jest. Dostałem koncentrat Imaverol, w buteleczce z atomizerem mieszam to z wodą i pryskam całego miśka. Będzie 5 takich "kąpieli" w odstępach 4 dniowych. Myślę, że cały proces leczenia wspomogę dodatkowo paraprotexem. Psiaczki są fajne, takie misiowe :) Powoli więź między nami robi się mocniejsza. Każde ma swój kąt, a nawet zazdrości coraz mniej.. Pozdrawiamy.

p.s. W tym miesiącu nie wspomogę BB :-( Dopiero po urlopie i muszę Hekusia wyleczyć..

Posted

Hello,
na jakieś efekty leczenia trzeba będzie poczekac ok 2 tyg. Na razie przestał się wylizywać i iskać. Dostaje prebiotyk, bo od wtorku włączam wspomagająco paraprotex. A dzisiaj to się uparłem i chyba w 5 sklepie kupiłem ciastka dla alergika, ale wiem, że są :diabloti: Ze strusia i ryżu :cool3: