fioneczka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Hektorek już jedzie i za jakieś 1,5 godz powinien być w hoteliku allle ... rozmawiałam z Magda i nie bardzo nasz chłopsak chciał być grzeczny ... po 4 tabletach sedalinu czy jak mu tam miał jeszcze siłę żeby demolować klatkę (transporter ten ze zdjęcia) tak bardzo chce mu się wolności, dostał jeszcze dodatkowo środek w paście i jakos sie uspokoił Magda dzwoniła przed chwila po wiesci z drogi i póki co jest spokój. Zmartwiła mnie bo Hektorek podobno ma spuchnięty brzuszek pomimo że nic do jedzenia nie dostał ... qrcze co sie z tym naszym bidulkiem dzieje :-( Quote
Alicja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 No to chyba konieczna będzie komplexowa wizyta u weta :shake: Quote
fioneczka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Hektorek już w hoteliku :multi: później zadzwonię do P.Marka zapytać co i jak Quote
agaga21 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 całe szczęście że bezpiecznie dotarli.mam nadzieję że szybko dojdzie do zdrowia i dobrej formy w hotelu. Quote
mariamc Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Co u Hektora? Nie kupujcie sedalinu w tabletkach, szkoda kasy, sedalin tylko w paście. Quote
fioneczka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 mariamc napisał(a):Co u Hektora? Nie kupujcie sedalinu w tabletkach, szkoda kasy, sedalin tylko w paście. jeszcze nie wiemy prócz tego ze jest w hoteliku, później zadzwonię to napiszę co i jak a sedalin już był i faktycznie tabletki podobno ściema jakaś a pasta dała radę Quote
fioneczka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 A więc dzwoniłam do P. Marka Mówi że Hektorek super chłopak póki co lekko zakręcony :evil_lol: po tabletkach Za trzy cztery dni P.Marek z Łukaszem go wykąpią w specjalnym płynie i zobaczą co dokładnie na "nim widać". Po kilku dniach po kąpieli pomyślimy o zeskrobinach Zaraz po przyjeździe podobno Kacha chciała zjeść Hektora ale Panowie wykazali sie reflexem i wszystko jest ok P.Marek powiedział że bardzo miło było poznać tak przesympatycznego faceta jak Donwitow. Quote
Magda779 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Słyszałam o tym zajściu ...a Kaśka taka grzeczna się wydawała... niezła z niej czarownica :mad:... naszego Hektora tak straszyć :lol: Quote
Magda779 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Hektor pewnie marudził po drodze i się dziewczyna wkurzyła ;) Quote
fioneczka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Magda779 napisał(a):Słyszałam o tym zajściu ...a Kaśka taka grzeczna się wydawała... niezła z niej czarownica :mad:... naszego Hektora tak straszyć :lol: hi hi rasowa kobietka :evil_lol: z temperamentem , charakterkiem ... jak moja hienka znaczy Fionka parchatek :eviltong: taaaa pewnie jej powiedział że ma grube dupsko :evil_lol: Quote
Magda779 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A co tu tak dzisiaj cicho ...;) Słyszałam, że Hektor już wykąpany ...:razz: Quote
zuzlikowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Magda779']A co tu tak dzisiaj cicho ...;) Słyszałam, że Hektor już wykąpany ...:razz: ....no i czemu?...cioteczki odpoczywają po emocjach Hektorkowej podróży:cool3::cool3::cool3:? Co u chłopaka? Quote
Magda779 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 zuzlikowa napisał(a): Co u chłopaka? Zapoznaje się z nowym miejscem, trochę biegał na wybiegu dla psiaków, przychodzi na zawołanie... choć podobno jest jeszcze zamknięty i ciut wycofany. Pewnie jest w szoku, że wszędzie tak pięknie i czysto :lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Kochane cioteczki robie rozliczenie wplat na Hektora bardzo prosze o sprawdzenie na pierwszej stronie. Gdyby mi cos umknelo to prosze glosno krzyczec.;) Quote
fioneczka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Kochane cioteczki robie rozliczenie wplat na Hektora bardzo prosze o sprawdzenie na pierwszej stronie. Gdyby mi cos umknelo to prosze glosno krzyczec.;) przydałoby się wszystkie deklaracje do pierwszego postu wstawić Quote
ab-agnieszka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 fioneczka napisał(a):przydałoby się wszystkie deklaracje do pierwszego postu wstawić Zrobie zrobie tylko juz wczoraj czasu i sily nie mialam Quote
ab-agnieszka Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Rozmawialam dzisiaj z Markiem. Hektor juz sie nie drapie jest na specjalnej diecie dla allergikow. Powoli zaczyna mu dorastac siersc w miejscach gdzie byly jej braki. Mam obiecane zdjecia na poniedzialek. Hektorek jest grzeczny i czysty nie ma problemu z zalatwianiem sie w pokoju. Quote
fioneczka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Rozmawialam dzisiaj z Markiem. Hektor juz sie nie drapie jest na specjalnej diecie dla allergikow. Powoli zaczyna mu dorastac siersc w miejscach gdzie byly jej braki. Mam obiecane zdjecia na poniedzialek. Hektorek jest grzeczny i czysty nie ma problemu z zalatwianiem sie w pokoju. jutro chcę wybrać się do Marka żeby zobaczyć Kachę i Hektora nie wiem tylko jak ta moja hienka bedzie się czuła ... bo dobrze nie jest zastanawiam się co jest Hektorowi jak jedzenie karmy dla alergików w ciągu dwóch dni pomogło i przestał się drapać :crazyeye: Quote
agaga21 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 oby to była tylko zwykła alergia pokarmowa! Quote
Magda779 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ab-agnieszka napisał(a): Hektorek jest grzeczny i czysty nie ma problemu z zalatwianiem sie w pokoju. A nie mówiłam, że z Hektorka fajny chłopak :cool3: Quote
fioneczka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 byłam u dzieci ... mam zdjęcia :cool3: Hektorek ... nie ma zaufania do obcych jednak ze "swoimi" czuje się jak w siódmym niebie Skóra w stanie dosć dobrym, zaczął się bawić ... stopniowo się otwiera Quote
agaga21 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 jaki on cudowny!!!kochane psisko!da dawno go pewnie nikt nie przytulał-widać że jest już szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts