Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hektorek już jedzie i za jakieś 1,5 godz powinien być w hoteliku allle ... rozmawiałam z Magda i nie bardzo nasz chłopsak chciał być grzeczny ... po 4 tabletach sedalinu czy jak mu tam miał jeszcze siłę żeby demolować klatkę (transporter ten ze zdjęcia) tak bardzo chce mu się wolności, dostał jeszcze dodatkowo środek w paście i jakos sie uspokoił
Magda dzwoniła przed chwila po wiesci z drogi i póki co jest spokój.
Zmartwiła mnie bo Hektorek podobno ma spuchnięty brzuszek pomimo że nic do jedzenia nie dostał ... qrcze co sie z tym naszym bidulkiem dzieje :-(

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariamc napisał(a):
Co u Hektora?
Nie kupujcie sedalinu w tabletkach, szkoda kasy, sedalin tylko w paście.

jeszcze nie wiemy prócz tego ze jest w hoteliku, później zadzwonię to napiszę co i jak
a sedalin już był i faktycznie tabletki podobno ściema jakaś a pasta dała radę

Posted

A więc dzwoniłam do P. Marka

Mówi że Hektorek super chłopak póki co lekko zakręcony :evil_lol: po tabletkach
Za trzy cztery dni P.Marek z Łukaszem go wykąpią w specjalnym płynie i zobaczą co dokładnie na "nim widać". Po kilku dniach po kąpieli pomyślimy o zeskrobinach

Zaraz po przyjeździe podobno Kacha chciała zjeść Hektora ale Panowie wykazali sie reflexem i wszystko jest ok

P.Marek powiedział że bardzo miło było poznać tak przesympatycznego faceta jak Donwitow.

Posted

Magda779 napisał(a):
Słyszałam o tym zajściu ...a Kaśka taka grzeczna się wydawała... niezła z niej czarownica :mad:... naszego Hektora tak straszyć :lol:

hi hi rasowa kobietka :evil_lol: z temperamentem , charakterkiem ... jak moja hienka znaczy Fionka parchatek :eviltong:

taaaa pewnie jej powiedział że ma grube dupsko :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda779']A co tu tak dzisiaj cicho ...;)
Słyszałam, że Hektor już wykąpany ...:razz:

....no i czemu?...cioteczki odpoczywają po emocjach Hektorkowej podróży:cool3::cool3::cool3:?
Co u chłopaka?

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Co u chłopaka?

Zapoznaje się z nowym miejscem, trochę biegał na wybiegu dla psiaków, przychodzi na zawołanie... choć podobno jest jeszcze zamknięty i ciut wycofany.
Pewnie jest w szoku, że wszędzie tak pięknie i czysto :lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Kochane cioteczki robie rozliczenie wplat na Hektora bardzo prosze o sprawdzenie na pierwszej stronie. Gdyby mi cos umknelo to prosze glosno krzyczec.;)

przydałoby się wszystkie deklaracje do pierwszego postu wstawić

Posted

Rozmawialam dzisiaj z Markiem. Hektor juz sie nie drapie jest na specjalnej diecie dla allergikow. Powoli zaczyna mu dorastac siersc w miejscach gdzie byly jej braki. Mam obiecane zdjecia na poniedzialek. Hektorek jest grzeczny i czysty nie ma problemu z zalatwianiem sie w pokoju.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Rozmawialam dzisiaj z Markiem. Hektor juz sie nie drapie jest na specjalnej diecie dla allergikow. Powoli zaczyna mu dorastac siersc w miejscach gdzie byly jej braki. Mam obiecane zdjecia na poniedzialek. Hektorek jest grzeczny i czysty nie ma problemu z zalatwianiem sie w pokoju.

jutro chcę wybrać się do Marka żeby zobaczyć Kachę i Hektora
nie wiem tylko jak ta moja hienka bedzie się czuła ... bo dobrze nie jest

zastanawiam się co jest Hektorowi jak jedzenie karmy dla alergików w ciągu dwóch dni pomogło i przestał się drapać :crazyeye:

Posted

byłam u dzieci ... mam zdjęcia :cool3:

Hektorek ... nie ma zaufania do obcych jednak ze "swoimi" czuje się jak w siódmym niebie
Skóra w stanie dosć dobrym, zaczął się bawić ... stopniowo się otwiera