Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']A wiec Cioteczki i Wujkowie Hektorek ma dom!!!!!!!
Pawel przeszedl spiewajaco wizyte przedadopcyjna.:multi:

że jjjjaaaakkkk :multi::multi::multi::multi::multi:
zwariuje :loveu:

hehe już otwieram piffko na uczte :drink1:

HIP-HIP ; HURA!! :laola:

Posted

Zgadza się,
Aga powie mi, ile kosztował zabieg Hektorka i taka suma trafi do Was ode mnie. Teraz też mam czas trochę niespokojny, ciągle chodzi mi po głowie, jak one będą się dogadywać ze sobą?? Układam jakiś plan, żeby wszystko dobrze zrobić. Wiem, że na pewno Hektor musi do mnie trafić w okolicach któregoś weekendu, najlepiej w czwartek wieczorem, wtedy piątek urlop i mam trzy dni na opanowanie sytuacji i obserwację, co będzie się działo np. pod moją nieobecność. Po przyjeździe muszę zabrać od razu oba psiaki na spacer, żeby do domu weszły razem. Bo inaczej Hektorek będzie lekko zdezorientowany, Lea zacznie po nim skakać i wtedy początek może być trudny. A tak pobiegają, zapoznają się ze sobą na neutralnym gruncie i mam nadzieję, że będzie ok. Gdybym odbierał pieska swoim autem, mogę zabrać Leę i pierwszy kontakt byłby na miejscu, to też jest jakaś myśl. Miłego dnia!

Posted

:cool2::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::laola:strasznie się cieszę:loveu::loveu:

agag 21 mój bazarek jak najbardziej aktualny, zdjęcia zrobione fanty znalezione, proszę o instrukcję na pw:cool3:

Posted

[quote name='agnieszka32']
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]A będzie się działo, oj będzie :diabloti:[/FONT][/FONT]
nie strasz, bo się paweł nam jeszcze rozmysli:evil_lol:

Posted

O Matko!!!! Nie było mnie kilka dni na dogo, a tu takie wspaniałe wiadomości :loveu:
Cudownie, że Hektorek będzie miał taki wspaniały domek i piękną towarzyszkę zabaw :multi::multi::multi:
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Paweł, gdybyś potrzebował jakiejś rady, czy po prostu pogadać, daj znać, wysle Ci mój numer na PW (agaga21 tez go ma) – niedawno (jejku, to już pół roku minęło, kiedy???? :evil_lol:) adoptowałam pitbulla Fiodorka (to jego wątek [/FONT][FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/forum/f85/jak-pies-z-psem-czyli-co-nowego-u-fiodora-sary-d-125620/[/FONT][FONT=Verdana], od postu 508 jest u mnie w domu), miałam sunię amstaffkę, więc mam jako takie pojęcie co będzie się działo w Twoim domu, jak pojawi się nowy mieszkaniec. [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]A będzie się działo, oj będzie :diabloti:[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='agnieszka32']O Matko!!!! Nie było mnie kilka dni na dogo, a tu takie wspaniałe wiadomości :loveu:
Cudownie, że Hektorek będzie miał taki wspaniały domek i piękną towarzyszkę zabaw :multi::multi::multi:
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Paweł, gdybyś potrzebował jakiejś rady, czy po prostu pogadać, daj znać, wysle Ci mój numer na PW (agaga21 tez go ma) – niedawno (jejku, to już pół roku minęło, kiedy???? :evil_lol:) adoptowałam pitbulla Fiodorka (to jego wątek [/FONT][FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/forum/f85/jak-pies-z-psem-czyli-co-nowego-u-fiodora-sary-d-125620/[/FONT][FONT=Verdana], od postu 508 jest u mnie w domu), miałam sunię amstaffkę, więc mam jako takie pojęcie co będzie się działo w Twoim domu, jak pojawi się nowy mieszkaniec. [/FONT][/FONT]

Hej, myślę że sytuacja u mnie będzie do opanowania. Proporcje psiaków są nieco inne, bo Lea to mała suczka, chociaż na zdjęciach robi inne wrażenie, waży 29-30kg i jest średnio rozpieszczona. Lubi wbić się do łóżka, ale gdy czuje, że jeszcze nie zasnąłem kładzie głowę obok poduszki i łapką drapie mnie w ramię, czekając na pozwolenie. Nauczyłem ją spać ze mną wyłącznie w nogach, głową w dół. Psiak podczas spacerów ma na boisku (fajne trawiaste obok łąk) 20-30 minut ćwiczeń z zakresu szkolenia sportowego. Z tego, co widzę i słyszę Łukasz pracuje w jakiś sposób również z Hektorem. Na pewno Lea będzie zazdrosna, ale myślę, że mając dłuższy wspólny weekend ustalimy reguły w domu. Pozdrawiam :)

Posted

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Już się nie mogę doczekać relacji z Waszego domku ... :cool3: :evil_lol:[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Strasznie się cieszę, że ten cudowny psiak, którego ratowaliśmy wspólnymi siłami, znajdzie się w takim domku, jak Twój, Paweł :loveu:. [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]W szoku byłam, jak przeczytałam, że Hektorek ma dom. Nadal nie mogę w to uwierzyć :eviltong: :cool1: [/FONT][/FONT]

Posted

Jesli uda mi sie poukladac moje sprawy zawodowe do kupy:evil_lol:
To w sobote pojade zawiesc Kaske do Zagania i po drodze zabiore Pawla. Z Zagania pojedziemy do Bogatyni po nasze cudenko i zawieziemygo do nowego domku:lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Jesli uda mi sie poukladac moje sprawy zawodowe do kupy:evil_lol:
To w sobote pojade zawiesc Kaske do Zagania i po drodze zabiore Pawla. Z Zagania pojedziemy do Bogatyni po nasze cudenko i zawieziemygo do nowego domku:lol:

to się znowu nieźle najeździsz...ile km ci wyjdzie?liczyłaś?:razz:

Posted

agaga21 napisał(a):
to się znowu nieźle najeździsz...ile km ci wyjdzie?liczyłaś?:razz:

Nie liczylam . Po co :evil_lol:
Jedyne na co licze to ze Bialasy przygotuja mi goraca kapiel z babelkami i schlodza mi szampana no ale najpierw pojda na spacer i go kupia.:evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Nie liczylam . Po co :evil_lol:
Jedyne na co licze to ze Bialasy przygotuja mi goraca kapiel z babelkami i schlodza mi szampana no ale najpierw pojda na spacer i go kupia.:evil_lol:

no tak...;)

Posted

właśnie zakończyłam przed czasem aukcję hektora.miał ponad 2 tysiące wyświetleń i 4 obserwatorów:crazyeye: dziś dostałam w jego sprawie kolejnego maila...jak była tak długo cisza tak teraz normalnie prawie się biją o naszego hektorka!:evil_lol: no ale niestety (a raczej na szczęście!!!)...psisko juz zarezerwowane:multi:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Paweł, nie zapominaj, że wkrótce zawitam na spacerach na "Twoich" terenach:diabloti:

Telefon masz :) A na łąkach "grasujemy" z Leą dwa razy dziennie, ale najbardziej lubię chodzić o 19:30 na spacer wieczorny. Wtedy na boisku jest pusto i można coś potrenować. Niekeiedy obecność innych psów jest mile widziana, ponieważ Lea musi się mocniej koncentrować, żeby wykonać zadanie, a zabawa kusi...

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Przelalam Markowi 150zl na kastracje Hektorka

Ok, myślę że w przyszłym tygodniu dostanę jakąś $ z firmy to będzie zwrot:) Byłoby super, gdyby dzisiaj udało się przeprowadzić zabieg, i wtedy - jak Aga zdecyduje się jechac w sobotę - to Hektor powinien czuć się już w miarę. Będziemy w kontakcie:) Miłego dnia!

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Mysle ze dla porzadku powinnam zalozyc watek z rozliczeniami osobny. Bedzie jasniej i nie trzeba bedzie skakac z watku na watek. Jak tylko go utworze wkleje jego link.

To jest dobry pomysł, bo generalnie sprawa dotyczy większej ilości psiaków :)

Posted

a więc jutro wielki dzień :multi::multi::multi:
oby wszystko poszło jak trzeba

jakoś cioteczki zapomniały o Hektorku ... cicho i pusto tutaj

Aga jak myślisz o której tu będziecie ?