fioneczka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ajsi... Ziutek... Kaśka... Roki... Hektorek... Całuśny... Dixon... Baron... i tak będziemy dopisywać i dopisywać i to szybko ;) oby jak najszybciej Hektorku trzymam kciuki Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 fioneczka napisał(a):Ajsi... Ziutek... Kaśka... Roki... Hektorek... Całuśny... Dixon... Baron... i tak będziemy dopisywać i dopisywać i to szybko ;) oby jak najszybciej Hektorku trzymam kciuki asiu, całus nie jest pod "naszymi skrzydłami", całusek jest też w tym hotelu ale zupełnie nie jest z nami związany, to pies greven....ale dopisywać kolejne imiona też mam wielką ochotę;) Quote
fioneczka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 agaga21 napisał(a):asiu, całus nie jest pod "naszymi skrzydłami", całusek jest też w tym hotelu ale zupełnie nie jest z nami związany, to pies greven....ale dopisywać kolejne imiona też mam wielką ochotę;) a ja dopiszę jeszcze Jaszko.... Amon... i wiem że nie pod Waszymi ale w tym hoteliku :eviltong: Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 to pewnie można pisać i pisać...ja kojarzę jeszcze gabi, ale ona była krótko. Quote
andzia69 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ja też zaciskam kciuki...i zapraszam jeszcze do Amba z Mielca... Quote
agaga21 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ZAPRASZAM NA BAZAREK, KTÓRY ZROBIŁAM DZIĘKI LILUTOSI-ONA PRZEKAZAŁA SUPER FANTY!:cool3: OCZYWIŚCIE DOCHÓD Z BAZARKU W CAŁOŚCI PRZEZNACZONY JEST NA NASZE BOGATYŃSKIE PSIAKI. DZIĘKUJE LILUTOSI:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-ciuchy-nie-tylko-na-psiaki-z-bogatyni-do-12-06-a-139220/#post12400715 Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Zaprosilam zainteresowany domek do watku Hektorka. Mysle ze Pawel sie zaloguje. Wieczorkiem wstawie zdjecia przyszlej towarzyszki zycia Hektorka. Jest cudna:loveu: Quote
pawel_wrl Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post na tym forum. Wysłałem Agnieszce zdjęcia mojej Lei z dzisiejszego spaceru. Sunia jest łagodna, ale rozpiera ją niesamowicie energia. Ma ok 6 lat, a biega jak mały szczeniak. Mam nadzieję, że Hektor niedługo do niej dołączy i będą dobrze "dogadywać się". Chcę, żeby piesek miał spokojny i dobry dom. Pozdrawiam - Paweł. Quote
agaga21 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 witamy, witamy.:lol: prawdopodobnie będziesz miał wizytę w poniedziałek jeśli będzie ci ten termin odpowiadał.:cool3: Quote
pawel_wrl Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 W poniedziałek jesteśmy od 16:30 z Leą w domu. Ok. 15 wracam z pracy i od razu na spacerek, więc tak trzeba liczyć. Byłoby super, gdyby to wypaliło, być może udałoby się tak zrobić, żeby Hektor zamieszkał z nami już na długi weekend :) Quote
ania z poznania Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Zaprosilam zainteresowany domek do watku Hektorka. Mysle ze Pawel sie zaloguje. Wieczorkiem wstawie zdjecia przyszlej towarzyszki zycia Hektorka. Jest cudna:loveu: O, usycham z ciekawości :lol:! Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 pawel_wrl napisał(a):Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post na tym forum. Wysłałem Agnieszce zdjęcia mojej Lei z dzisiejszego spaceru. Sunia jest łagodna, ale rozpiera ją niesamowicie energia. Ma ok 6 lat, a biega jak mały szczeniak. Mam nadzieję, że Hektor niedługo do niej dołączy i będą dobrze "dogadywać się". Chcę, żeby piesek miał spokojny i dobry dom. Pozdrawiam - Paweł. Witam Cie Pawle serdecznie. zaraz wstawie zdjecia Lei. Quote
agaga21 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 świetna kluseczka! mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i będą tworzyć z hektorkiem zgrany duet. dostałam z bazarku od agat21 50 zł, przelałam juz na konto ab-agnieszki. pioęknie dziękuję za dodatkową dyszkę!(agat21 wygrała aukcję za 40zł, przelała 50zł+koszty przesyłki) dziękujemy!!!:loveu: Quote
ania z poznania Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jaka śliczna dziewczyna :lol:! Wizualnie bardzo będą pasować do siebie! Quote
anastacia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 dzięki pomocy agaga21 założyłam bazarek dla "urwisów" z Bogatyni, zajrzycie, może coś wam się spodoba :cool3: Quote
Magda779 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 pawel_wrl napisał(a):Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post na tym forum. Wysłałem Agnieszce zdjęcia mojej Lei z dzisiejszego spaceru. Sunia jest łagodna, ale rozpiera ją niesamowicie energia. Ma ok 6 lat, a biega jak mały szczeniak. Mam nadzieję, że Hektor niedługo do niej dołączy i będą dobrze "dogadywać się". Chcę, żeby piesek miał spokojny i dobry dom. Pozdrawiam - Paweł. Witam na wątku i trzymam kciuki !!!!!! :p Hektor jest spokojny więc mam nadzieję, że dogada się z sunią .... Quote
Alicja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [FONT=Arial]:loveu: śliczna Niunia ... no to ja zaczynam :kciuki: zaciskać zeby się udalo [/FONT] Quote
pawel_wrl Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Hej dziewczyny, wiecie może coś więcej na temat tej wizyty w poniedziałek? Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pawel_wrl napisał(a):Hej dziewczyny, wiecie może coś więcej na temat tej wizyty w poniedziałek? kurcze, no...dziewczyna z którą wstępnie rozmawiałam nie dała mi jeszcze potwierdzenia, że na pewno da radę. musimy poczekać aż się odezwie. jeśli jednak nie ona to poszukam kogoś innego. psa przed adopcją czeka jeszcze kastracja:razz: Quote
pawel_wrl Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 To czekam na info. Tak z innej beczki odnośnie allegro - mam kilka rzeczy, mógłbym wystawić je na rzecz psiaków, sporo prospektów samochodowych i ramę rowerową, która niebawem będzie gotowa do sprzedaży. Podeślijcie mi jakiś link do formatki z allegro, żebym mógł to skopiować. Pozdrawiam :) Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 to są moje niektóre psie aukcje: Przepiękny amstaff Hektor. Porażający smutek. (648143321) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. AMSTAFF- SCHOROWANA, WYNISZCZONA...KTO JĄ ZECHCE? (655688995) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. AMSTAFF-potężna,łagodna suczka do adopcji (655259872) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Recommended Posts