Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
Ajsi... Ziutek... Kaśka... Roki... Hektorek... Całuśny... Dixon... Baron... i tak będziemy dopisywać i dopisywać i to szybko ;) oby jak najszybciej

Hektorku trzymam kciuki

asiu, całus nie jest pod "naszymi skrzydłami", całusek jest też w tym hotelu ale zupełnie nie jest z nami związany, to pies greven....ale dopisywać kolejne imiona też mam wielką ochotę;)

Posted

agaga21 napisał(a):
asiu, całus nie jest pod "naszymi skrzydłami", całusek jest też w tym hotelu ale zupełnie nie jest z nami związany, to pies greven....ale dopisywać kolejne imiona też mam wielką ochotę;)

a ja dopiszę jeszcze Jaszko.... Amon...
i wiem że nie pod Waszymi ale w tym hoteliku :eviltong:

Posted

Witam wszystkich,
jest to mój pierwszy post na tym forum. Wysłałem Agnieszce zdjęcia mojej Lei z dzisiejszego spaceru. Sunia jest łagodna, ale rozpiera ją niesamowicie energia. Ma ok 6 lat, a biega jak mały szczeniak. Mam nadzieję, że Hektor niedługo do niej dołączy i będą dobrze "dogadywać się". Chcę, żeby piesek miał spokojny i dobry dom. Pozdrawiam - Paweł.

Posted

W poniedziałek jesteśmy od 16:30 z Leą w domu. Ok. 15 wracam z pracy i od razu na spacerek, więc tak trzeba liczyć. Byłoby super, gdyby to wypaliło, być może udałoby się tak zrobić, żeby Hektor zamieszkał z nami już na długi weekend :)

Posted

pawel_wrl napisał(a):
Witam wszystkich,
jest to mój pierwszy post na tym forum. Wysłałem Agnieszce zdjęcia mojej Lei z dzisiejszego spaceru. Sunia jest łagodna, ale rozpiera ją niesamowicie energia. Ma ok 6 lat, a biega jak mały szczeniak. Mam nadzieję, że Hektor niedługo do niej dołączy i będą dobrze "dogadywać się". Chcę, żeby piesek miał spokojny i dobry dom. Pozdrawiam - Paweł.

Witam Cie Pawle serdecznie. zaraz wstawie zdjecia Lei.

Posted

świetna kluseczka! mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i będą tworzyć z hektorkiem zgrany duet.

dostałam z bazarku od agat21 50 zł, przelałam juz na konto ab-agnieszki.
pioęknie dziękuję za dodatkową dyszkę!(agat21 wygrała aukcję za 40zł, przelała 50zł+koszty przesyłki) dziękujemy!!!:loveu:

Posted

pawel_wrl napisał(a):
Witam wszystkich,

Witam na wątku i trzymam kciuki !!!!!! :p Hektor jest spokojny więc mam nadzieję, że dogada się z sunią ....

Posted

pawel_wrl napisał(a):
Hej dziewczyny,
wiecie może coś więcej na temat tej wizyty w poniedziałek?

kurcze, no...dziewczyna z którą wstępnie rozmawiałam nie dała mi jeszcze potwierdzenia, że na pewno da radę. musimy poczekać aż się odezwie. jeśli jednak nie ona to poszukam kogoś innego.
psa przed adopcją czeka jeszcze kastracja:razz:

Posted

To czekam na info. Tak z innej beczki odnośnie allegro - mam kilka rzeczy, mógłbym wystawić je na rzecz psiaków, sporo prospektów samochodowych i ramę rowerową, która niebawem będzie gotowa do sprzedaży. Podeślijcie mi jakiś link do formatki z allegro, żebym mógł to skopiować. Pozdrawiam :)