Magda779 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Chyba nie jest tak źle, byle tylko jadł to co ma jeść.. Quote
zuzlikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 zuzlikowa napisał(a):Dziewczyny, zerknijcie na wątek Zuzelki...została ona przeniesiona do nowego hoteliku.Może w starym zostało wolne miejsce! Warto by zabrać go ze schronu. O,Boziu...tak dużo ich ostatnio jest:-( On jest taki piękny! Jakbym nie kochała tak beniów zakochałabym się w tych...groźnych amstaffkach i im podobnych! Są takie piękne i ...milusie. A zresztą już mnie to dopadło! Quote
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 może ktoś zrobiłby jakieś ogłoszenia dla krotoszynskich bidulków bullków?:-( Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://images43.fotosik.pl/75/898f148dc1b8fdccmed.jpg śliczny dzieciak ... Quote
Magda779 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 andzia69 napisał(a):może ktoś zrobiłby jakieś ogłoszenia dla krotoszynskich bidulków bullków?:-( Pręgus ma zrobione sporo ogłoszeń przez Jenny19, niestety nikt nie dzwoni. Hektor ma allegro, ma ponad 500 wyświetleń i żadnego telefonu :shake: Quote
agaga21 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Magda779 napisał(a):Pręgus ma zrobione sporo ogłoszeń przez Jenny19, niestety nikt nie dzwoni. Hektor ma allegro, ma ponad 500 wyświetleń i żadnego telefonu :shake: a skąd ty wiesz ile ma wyświetleń???przecież to ja mu allegro robię:evil_lol: ty też???to może ty rób pręgusowi a ja zostanę przy hektorze, co?po co dublować skoro jeden nie ma wcale...albo ja mogę robić pręgusowi tylko proszę napisz mi tekst.jak chcesz;) Quote
Magda779 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 agaga21 napisał(a):a skąd ty wiesz ile ma wyświetleń???przecież to ja mu allegro robię:evil_lol: ty też???to może ty rób pręgusowi a ja zostanę przy hektorze, co?po co dublować skoro jeden nie ma wcale...albo ja mogę robić pręgusowi tylko proszę napisz mi tekst.jak chcesz;) Wiem, bo widzę i od czasu do czasu podglądam a na końcu liczba jest :cool1: Agaga21 .... przecież ja doskonale pamiętam kto robił allegro:p Quote
agaga21 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 hehe, myślałamże ty też mu zrobiłaś! dopiero teraz zobaczyłam że na końcu jest ilość wyświetleń-wcześniej tego nie widziałam:evil_lol: ale to nie zmienia faktu że i pręgusowi by się allegro przydało.to jak będzie z tym tekstem?:razz: Quote
agaga21 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Magda779 napisał(a):i nie ujmuję zasług .... no wiesz...!przecież ja nie miałam tego na myśli :roll: Quote
Magda779 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='agaga21'] ale to nie zmienia faktu że i pręgusowi by się allegro przydało.to jak będzie z tym tekstem?:razz: Dzisiaj już nic nie wymyślę, idę spać. Może to wystarczy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jak-nie-znajdzie-domu-uspia-go-131025/ W wątku są linki do ogłoszeń już istniejących, jeśli to nie starczy to jutro wymyślę jakiś tekst. Dzięki Quote
Jenny19 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ogłoszenia: alegratka kupsprzedaj kupiepsa adopcje.org ogłoszenia24polska polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska pineska.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree petworld.pl autogiełda.pl rozgłos.net interpress.net Przepraszam,że dopiero teraz ale w tygodniu mam zajęcia w szpitalu i przez to mało czasu:cool1: Magda zajrzyj na pocztę,aktywować kilka ogłoszeń.;) Quote
Jenny19 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jeszcze kilka: mamoferte top-ogłoszenia.com petsy.pl najpewniej.pl pajęczyna.pl eoferty Quote
Magda779 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Z Hektorem jest źle, leczenie nie pomaga... pracownik nie daje mu karmy, którą przepisał weterynarz, zresztą już sama nie wiem czy ta karma by pomogła. Praktycznie żadnych badań to on nie miał. Nic w jego sprawie nie zrobią, bo miasto narzeka na wysokość rachunków za leczenie psów. BŁAGAM POMÓŻCIE !!!!!!!! Quote
Magda779 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Hektor się drapie, ma zaropiałe oczy i cieknie mu z nosa. Co ma się jeszcze stać, by ktoś zareagował? :-( Quote
Alicja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :-( masakra to jakaś alergia ...czy czort wie co ;/ Quote
Lilmo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Niestety jedynę co mogę dla niego zrobić to podrzucić go na pierwszą :placz: Mam nadzieję, że ktoś go wypatrzy :-( Quote
ab-agnieszka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 O Boze jaki cudny. On musi miec zrobione badania pod katem chorob skornych.:-( Quote
Alicja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 wrzucam linka do innych psiaków w typie , moze cioteczki pomogą Quote
Asior Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 boze.... jaka bida... czy to czerwone to krew????:crazyeye: Quote
Recommended Posts