Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="2"][SIZE="2"][SIZE="3"]...Jest taki dzien tylko jeden raz do roku, dzień, zwykły dzień który liczy się od zmroku...
Życzymy Wam zdrowia i wielu powodów do uśmiechu, bo wiemy że bez nich życie traci sens. Wesołych Świąt

Fionka z rodziną

• 6 months later...
  • Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
już zapomniałam jaki on piękny!

Bo Paweł to chyba zapomniał o nas... o fotkach i relacjach nawet nie wspomnę :obrazic:
:eviltong::evil_lol:

A Hektorek wygląda wspaniale!

Posted

Psy są ze sobą bardzo zżyte, ale Hektor jest już w wieku przedemerytalnym. Lubi sobie pobiegać, ale później bardzo długo śpi, gdy w tym czasie Lea nie może usiedzieć na miejscu. Raczej jest z niego "sielankowy" spacerowicz. No i środek lata, najgorszy okres dla alergika. Pyłki traw, komary i do tego zazwyczaj gorąco (teraz super tydzień, bo się ochłodziło). Heniek to taki przyjazny "cielaczek", do głaskania i zalizywania pierwszy. Oczywiście do miski też, ale trzeba trzymać dietę już w tym wieku ;) 17 lipca minął rok, odkąd Hektor zamieszkał z nami.

Posted

zapraszam na watek psiaka, którego chcemy wziąć do hotelu. pies trudny, szkolenie to dla niego jedyna szansa na normalne życie. zbieramy choćby po 10zł na hotelik.

oto BAKO:
pomóżcie proszę.

• 5 months later...
Posted

pawel_wrl napisał(a):
Hej, u nas wszystko ok, psiaki mają się dobrze, zima jakoś nie nastraja mnie do sesji zdjęciowych.. p.s. Find us also on facebook ;)

oooooooooo Paweł nam się objawił ;)

Posted

pawel_wrl napisał(a):
Zagłosuję, tylko znajdę chwilę, żeby zalogować się tam.

szukaj chwili i znajomych co mogli by też szybciorkiem zagłosować ( czas tylko do poniedziałku)

• 4 months later...
Posted

Hej, u nas wszystko ok. Hektor ma się dobrze, choć wiek seniora powoli daje o sobie znać. Lubi pobrykać, ale później dłuuugo śpi, podczas gdy ta małpa Lea łazi i go zaczepia. Najcieplejsze miesiące to najgorszy czas dla alergika, czasami coś mu wyskoczy, na szczęście szybko znika. Ostatnio na spacerze tak się rozbawił, że do domu wrócił z podbitym okiem, trzeba było schłodzić lodem i posmarować wit.F :) Z nowinek żywieniowych - kupuję karmy czeskie (Brit Care, Profine), bardzo dobry stosunek jakość / cena. Na facebooku znajdziecie mnie przez profil agagi. Pozdrawiam - Paweł.

• 3 months later...
Posted

Hello,
u nas wszystko po staremu, choć dla Hektora było to trudne lato. Alergia dała znać o sobie dosyć mocno, więc było dużo zabiegów - kąpanie, kropienie oczu, smarowanie punktowe maścią. Teraz idzie jesień i jest już ok. We Wrocławiu znalazłem ekosklep, sprzedają w nim różne rodzaje surowego mięsa dla psa, mają królika, indyka, koninę i strusia. Dla alergika po prostu ideał. Od października moje astki przechodzą na michę "domową". Test już był, "karmniki" wyczyszczone na błysk. Co do Hektora wiek daje powoli o sobie znać, w ciemności widzi juz trochę gorzej, więcej śpi. Teraz będę miał dużo więcej czasu, powinienem odzywać się częściej. Pozdrawiam - Paweł.