Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
Izis napisał(a):

A zdjecia kiedy zrobie nie wiem. Ale na stronie umieszcze dopiero jak psiaki beda duuze ;-)

ojjj niedobra Izyda :p

Oj nie mów. Mam swoje powody...

Posted

Agappe napisał(a):
jak maluszki będą duże :(((

aa Izis wybierasz się z jakimiś swoimi dzieciątkami do Warszawy na wystawę??

Pewnie nie, bo beda wtedy inne malutkie maluszki ;-)

Posted

Agappe napisał(a):
Izis napisał(a):

A zdjecia kiedy zrobie nie wiem. Ale na stronie umieszcze dopiero jak psiaki beda duuze ;-)

ojjj niedobra Izyda :p

Jasne,że niedobra!!! :wink: Ale mam pomysł!!! 8) My nie strona /czyli DGM/ i możemy zobaczyć wcześniej,zanim maluchy beda duże!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Jasne,że niedobra!!! :wink: Ale mam pomysł!!! 8) My nie strona /czyli DGM/ i możemy zobaczyć wcześniej,zanim maluchy beda duże!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Oj chyba nie. Przeciez nie chcesz, aby pewna Pani nekala Cie o ich fotki ;-) Ale zawsze mozesz przyjechac i obejrzec. Tobie je pokaze w drodze wyjatku oczywiscie ;-)
Bo to TOP SECRET ;-)

Ale juz zaluje, ze nie mam domu z ogrodem, bo zostawilabym sobie jednego z psów kurde sa sliczne krotkie, gruba kosc, a glowa ojoj i kolor. No po prostu nie wiem co mam robic. Jak nie trafia na wystawe to chyba bede plakac :-) A jak trafia to plakac bedzie pewna Pani ;-)

Posted

Agappe napisał(a):
no haaa matagi jedzie ale ja jako mamusia nie moge puscić córy samej :p musze przyjechać z nią :p

No tak :wink: gdzież ja sama bedę podróżować :wink: To zrobimy wycieczkę :P :wink: A ciotka Izis pogoni nas miotłą i poszczuje akitami :wink: :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
No tak :wink: gdzież ja sama bedę podróżować :wink: To zrobimy wycieczkę :P :wink: A ciotka Izis pogoni nas miotłą i poszczuje akitami :wink: :wink:

Jasne. Nawet tymi malymi ;-) Szkoda, ze jeszcze zebow nie maja Wrrrr ;-)
hehe. Oj Lilka Lilka. Padam na twarz, bo maluchy jak to maluchy daja popalic a do tego sesja w pelni. Ale nic to jakos to przezyje ;-).

• 3 weeks later...
Posted

Matagi napisał(a):
Jasne,że przeżyjesz!!!! :P :P :P I będziesz żyć długooooooooooo i szczęśliwie /bo z akitami :wink: :wink: / :P :P :P

No i to z całym stadem. Maluszki mają już skończone 4 tygodnie. Jedzą na potęgę, dudla mamę (ta to ma cierpliwość) ;-) i w ogóle strasznie kochane z nich rozrabiaki. Aż się wierzyć nie chce, że czas tak szybko leci. Dopiero co się rodziły...