Agappe Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Izis napisał(a): A zdjecia kiedy zrobie nie wiem. Ale na stronie umieszcze dopiero jak psiaki beda duuze ;-) ojjj niedobra Izyda :p Quote
Izis Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Agappe napisał(a):Izis napisał(a): A zdjecia kiedy zrobie nie wiem. Ale na stronie umieszcze dopiero jak psiaki beda duuze ;-) ojjj niedobra Izyda :p Oj nie mów. Mam swoje powody... Quote
Agappe Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 jak maluszki będą duże :((( aa Izis wybierasz się z jakimiś swoimi dzieciątkami do Warszawy na wystawę?? Quote
Izis Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Agappe napisał(a):jak maluszki będą duże :((( aa Izis wybierasz się z jakimiś swoimi dzieciątkami do Warszawy na wystawę?? Pewnie nie, bo beda wtedy inne malutkie maluszki ;-) Quote
Izis Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Agappe napisał(a):jak maluszki będą duże :((( No oczywiscie ich wlasciciele dostana fotki od razu ale tylko oni :-) Quote
Matagi Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Agappe napisał(a):Izis napisał(a): A zdjecia kiedy zrobie nie wiem. Ale na stronie umieszcze dopiero jak psiaki beda duuze ;-) ojjj niedobra Izyda :p Jasne,że niedobra!!! :wink: Ale mam pomysł!!! 8) My nie strona /czyli DGM/ i możemy zobaczyć wcześniej,zanim maluchy beda duże!!! :wink: :lol: :wink: :lol: Quote
Izis Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Matagi napisał(a): Jasne,że niedobra!!! :wink: Ale mam pomysł!!! 8) My nie strona /czyli DGM/ i możemy zobaczyć wcześniej,zanim maluchy beda duże!!! :wink: :lol: :wink: :lol: Oj chyba nie. Przeciez nie chcesz, aby pewna Pani nekala Cie o ich fotki ;-) Ale zawsze mozesz przyjechac i obejrzec. Tobie je pokaze w drodze wyjatku oczywiscie ;-) Bo to TOP SECRET ;-) Ale juz zaluje, ze nie mam domu z ogrodem, bo zostawilabym sobie jednego z psów kurde sa sliczne krotkie, gruba kosc, a glowa ojoj i kolor. No po prostu nie wiem co mam robic. Jak nie trafia na wystawe to chyba bede plakac :-) A jak trafia to plakac bedzie pewna Pani ;-) Quote
Agappe Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 no haaa matagi jedzie ale ja jako mamusia nie moge puscić córy samej :p musze przyjechać z nią :p Quote
Matagi Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Agappe napisał(a):no haaa matagi jedzie ale ja jako mamusia nie moge puscić córy samej :p musze przyjechać z nią :p No tak :wink: gdzież ja sama bedę podróżować :wink: To zrobimy wycieczkę :P :wink: A ciotka Izis pogoni nas miotłą i poszczuje akitami :wink: :wink: Quote
Izis Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Matagi napisał(a): No tak :wink: gdzież ja sama bedę podróżować :wink: To zrobimy wycieczkę :P :wink: A ciotka Izis pogoni nas miotłą i poszczuje akitami :wink: :wink: Jasne. Nawet tymi malymi ;-) Szkoda, ze jeszcze zebow nie maja Wrrrr ;-) hehe. Oj Lilka Lilka. Padam na twarz, bo maluchy jak to maluchy daja popalic a do tego sesja w pelni. Ale nic to jakos to przezyje ;-). Quote
Matagi Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Jasne,że przeżyjesz!!!! :P :P :P I będziesz żyć długooooooooooo i szczęśliwie /bo z akitami :wink: :wink: / :P :P :P Quote
Izis Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Matagi napisał(a):Jasne,że przeżyjesz!!!! :P :P :P I będziesz żyć długooooooooooo i szczęśliwie /bo z akitami :wink: :wink: / :P :P :P No i to z całym stadem. Maluszki mają już skończone 4 tygodnie. Jedzą na potęgę, dudla mamę (ta to ma cierpliwość) ;-) i w ogóle strasznie kochane z nich rozrabiaki. Aż się wierzyć nie chce, że czas tak szybko leci. Dopiero co się rodziły... Quote
Recommended Posts