moniaaa0402 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Macie jakis pomysł na zabawke dla owczarka-niszczyciela??:evil_lol: Bo ja nie mam pojecia o tym ....a od niedawna (5 dni) mam 2 letniego owczarka niemieckiego no i wszystkie zabawki mojego drugiego psa zniszczył!! chce by mial jakies urozmaicenie;);) Quote
egradska Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hm, nie wiem, czy da rade niszczycielowi, ale u nas sie sprawdza kong, z kauczuku, fajnie sie odbija i mozna smakolykami nafaszerowac;) tylko nie najtanszy jest niestety tu masz recenzje: http://znam.to/recenzje/3642/Kong Quote
moniaaa0402 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No to chyba mu kupie tego konga bo wlasnie czytalam ze podobno dobry jest:multi::multi: dzieki czekam na wiecej propozycji:cool3: Quote
michau Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Zdecydowanie Kong. Może nawet w wersji czarnej - mocniejsza i twardsza guma. Polecam Ci również zabawkę Buster Food Cube, którą mam na sprzedaż. Quote
Glutofia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Również mam w domu takiego niszczyciela tyle ze w dozim wcieleniu. Zamiast konga sprawdza się u nas odbojnik do Stara, dla mniejszych psów moze być nawet bałwanek od malucha.Wygląda identycznie a nieporównywalnie tańszy, guma ta sama, no i..nie tak łatwo go zniszczyć. Piesek ma jeszcze do zabawy część z kombajnu niestety nie znam fachowej nazwy tego elementu. Długie takie metrowe wygląda jak kong x ileśtam. Gumowe też trudno zniszczyć.Niestety wszystkie zabawki kupione w zoologicznych mają średnią żywotnośc 10 min Quote
Karilka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 My tam sznurki - przeciąganki kupujemy i piłeczki z litej gumy i żyją długo:roll:. Co do zabawek nie do zniszczenia - moje psy sie nudzą tym, ze zabawki nie da sie popsuć... Co to za zabawka, której nie da sie rozwalić na strzępy?:diabloti: Quote
moniaaa0402 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Stwierdzam ze zadna :D zaczoł kije przynosic:D :lol: no to poszukam jakis fajnych i ciekawych dla psa:loveu: Quote
Jaroslaw Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja mojemu przywiozłem stara oponę od malucha . Pies ma już 4 lata i opona dalej w użyciu bez najmniejszych oznak zużycia :) .Opona za darmo . pies ma radochę , a jak poszaleje z oponą to z psem spokój . najlepsza zabawa to jak zakłada sobie na szyje i biega z nią po ogrodzie . Polecam . Quote
Recommended Posts