Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a ty te zdjęcia chyba telefonem zrobiłaś, co? ;) Quote
Ancia123 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):a ty te zdjęcia chyba telefonem zrobiłaś, co? ;) Tak robie je telefonem musze sobie w końcu date ustawić xD... Quote
Yana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 masz pięknego pieska :loveu: miał szczęście, że zabraliście go ze schroniska i teraz ma kochający domek :loveu: Quote
Ancia123 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Tak miał szczęście...Czasem biore go do domku jak rodzice mają dobry humor...Siąde z nim sobie w kącie i mysle jak ktoś mógł oddać takie cudo do schroniska...Naprawde powinni za to karać !!! W schronisku był razem z siostrą niestety mogłam wziąsć 1 psa :placz: Byłą jasno biała z czarną plamką pod oczkiem..Fact który tam pracuje mówił ,że pani znalazła je w worku powieszonym na drzewie ;/.....Jak ktoś mógł być tak okrutny!! Quote
Yana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 masz rację, niektórzy są okrutni dla zwierząt :angryy: fajnie, że go szkolisz, na początku może być trudno, ale z czasem powinno być coraz lepiej ;) psy lubią szkolenie klikerem i nagródki :lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ancia123 napisał(a):Tak miał szczęście...Czasem biore go do domku jak rodzice mają dobry humor...Siąde z nim sobie w kącie i mysle jak ktoś mógł oddać takie cudo do schroniska...Naprawde powinni za to karać !!! W schronisku był razem z siostrą niestety mogłam wziąsć 1 psa :placz: Byłą jasno biała z czarną plamką pod oczkiem..Fact który tam pracuje mówił ,że pani znalazła je w worku powieszonym na drzewie ;/.....Jak ktoś mógł być tak okrutny!! Czasami ludzie myślą inną częścią ciała! :shake: Quote
Ancia123 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Yana napisał(a):masz rację, niektórzy są okrutni dla zwierząt :angryy: fajnie, że go szkolisz, na początku może być trudno, ale z czasem powinno być coraz lepiej ;) psy lubią szkolenie klikerem i nagródki :lol: Tak...:evil_lol: Szkole,szkole :roll: Czasami mu się chce wykonać a czasem nie xD... Ale mam nadzieję ,że z czasem to się zmieni bo jst naprawde kochany,nie zamieniłabym go nawet na rasowca :loveu: Bo na świecie nie ma drugiego takiego samego jak on :multi: Pozdrawiam zaraz wklejam fotki z dzisiejszych wygłupów :) U nas już prawie śniegu nie ma :( Złapię piłeczkę :) Mój kumpel zza płotu..:) Czasem jak tak się bawimy,on patrzy się na nas tymi smutnymi oczkami..jakby mówił:"Pomóżcie mi".Trzymają go na łańcuchu i to jeszcze w kolczatce <:(..Biedulek Ja i Ciapul :evil_lol: Za pęknięcia ekranów nie odpowiadam :eviltong: Ej ten słoń zabraał mi piłkę!!ODDAWAJ!! Z moja piłcią którą dostałem od pańci na gwiazdkę :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/3636/dsc00053w.jpg ale bidulek slodki:-( :-( :-( Quote
Yana Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 śliczne zdjęcia, widać, że Ciapuś jest szczęsliwy i zadowolony :loveu: a Pańcia jaka sympatyczna :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/3636/dsc00053w.jpg piękna ta bidulina! :loveu: nie możecie mu pomóc? :-( Quote
Ancia123 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):http://img24.imageshack.us/img24/3636/dsc00053w.jpg piękna ta bidulina! :loveu: nie możecie mu pomóc? :-( Chętnie strasznie chciałabym pomóc tylko zastanawiam się jak!!!... Ostatnio widziałam jak obgryzał deskę wydaje mi sie ,ze go nie karmią porozmawiała przed chwilką z jego panem Rafałem ściągnął mu łąncuch i kolczatkę :) Myśl ,ze w kojcu będzie mu dobrze....Ale martwi mnie jeszcze jedna rzecz siedzi ciągle na budzie ponieważ na ziemi jest pełno desek przybitymi gwoździami..Postaram się je jakoś usunąć...nAPRAWDE ŻAL MI TEGO PIESKA :( PODOBNO MIESZANIEC HUSKIEGO....Ale tego nie wiem,nie widziałam zebvy go szczepili to też powód do zmartwień :(..Mają też 2 psa Bodzio niestety jesttak agresywny ,że nawet Rafał boi się do niego podejść:roll:...A naprawde To sympatyczne psy..:)..Ostatnio Ciapek i ten mieszaniec który zwie się ŁAtek ;) Lizali się po mordce to najwyraźniej przyjaciele :loveu: U nas na wiosce błąka się dużo piesków...Ale mam też złe wiadomości..:( Ostatnio znalazłam pieka wydaję mi się ,ze miał z jakieś 6 mies. Chętnie bym zrobiła zdjęcia ale już nie żyje :placz: Oddałam takiej pani Agnieszce..Przed oddaniem prosiłam ją aby zabrała Westi tak ją nazwałam bo była podobna do Westa :) ,żeby zabrała ją do weterynarza wydaję mi się ,że jej nie zawiozła minęło 2 tyg. gdy kolejny raz przyszłam ją odwiedzić spała ale to nie był sen :( Zdechła na co nie wiemy doklładnie..Ale to jeszcze nic moja przyajciółka wpadła pod samochód leży w szpitalu w ciężkim stanie :-( To naprawdę zły dzień :shake: Quote
Yana Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 o kurczę, rzeczywiście smutne wiadomości, trzymam kciuki za twoją przyjaciółkę, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia Quote
Ancia123 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 YouTube - MOV00007 Ciapuś bawi się piłeczką :):p:evil_lol::loveu::lol: Quote
Ancia123 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):to wszystko brzmi strasznie. a co to jest pieka? :roll: HeHeHe :evil_lol: Tam miało być Pieska przepraszam jestem niedokładna Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ancia123 napisał(a):Chętnie strasznie chciałabym pomóc tylko zastanawiam się jak!!!... Ostatnio widziałam jak obgryzał deskę wydaje mi sie ,ze go nie karmią porozmawiała przed chwilką z jego panem Rafałem ściągnął mu łąncuch i kolczatkę :) Myśl ,ze w kojcu będzie mu dobrze....Ale martwi mnie jeszcze jedna rzecz siedzi ciągle na budzie ponieważ na ziemi jest pełno desek przybitymi gwoździami..Postaram się je jakoś usunąć...nAPRAWDE ŻAL MI TEGO PIESKA :( PODOBNO MIESZANIEC HUSKIEGO....Ale tego nie wiem,nie widziałam zebvy go szczepili to też powód do zmartwień :(..Mają też 2 psa Bodzio niestety jesttak agresywny ,że nawet Rafał boi się do niego podejść:roll:...A naprawde To sympatyczne psy..:)..Ostatnio Ciapek i ten mieszaniec który zwie się ŁAtek ;) Lizali się po mordce to najwyraźniej przyjaciele :loveu: U nas na wiosce błąka się dużo piesków...Ale mam też złe wiadomości..:( Ostatnio znalazłam pieka wydaję mi się ,ze miał z jakieś 6 mies. Chętnie bym zrobiła zdjęcia ale już nie żyje :placz: Oddałam takiej pani Agnieszce..Przed oddaniem prosiłam ją aby zabrała Westi tak ją nazwałam bo była podobna do Westa :) ,żeby zabrała ją do weterynarza wydaję mi się ,że jej nie zawiozła minęło 2 tyg. gdy kolejny raz przyszłam ją odwiedzić spała ale to nie był sen :( Zdechła na co nie wiemy doklładnie..Ale to jeszcze nic moja przyajciółka wpadła pod samochód leży w szpitalu w ciężkim stanie :-( To naprawdę zły dzień :shake: to wszystko brzmi strasznie. a co to jest pieka? :roll: Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 pieska łatwo domyslec sie z kontekstu:razz: Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Angelika, filmik strasznie mi się zacina... :roll: Marta, :eviltong::eviltong: Quote
Ancia123 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Marta_Ares napisał(a):pieska łatwo domyslec sie z kontekstu:razz: Dobra jesteś!!! :crazyeye: HeHeHe pozdrawiam ;*** Quote
Ancia123 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):Napisz jeszcze raz, gdzie ty mieszkasz.. :roll: To mniej więcej leci tak :evil_lol: Wężyska to jest w Woj.Lubuskim :)) Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Napisz jeszcze raz, gdzie ty mieszkasz.. :roll: Quote
Recommended Posts