Marcin_apis Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Calibri]Witam wszystkich właścicieli labradorów[/FONT] [FONT=Calibri]Mam ogromny problem:shake:!!!!!!!!!! Mój labrador zjada mi moje kury:-(. Początkowo się nimi bawi a potem je zjada. Robi to zawsze pod nieobecność domowników, więc nie można temu zapobiec. Jeśli macie jakieś rady jak go oduczyć takich praktyk to poroszę o odpowiedzi.[/FONT] Quote
Ania :) Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Oduczyć raczej nie oduczycie .. Ale tak jak Kinia pisała można oddzielić kury od psa. Quote
Marcin_apis Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Dzięki Aniu chyba tak będę musiał zrobić, choć to bedzie utrudnienie dla mnie i dla rodzinki całej. Jednak jak trzeba to trzeba. Quote
Ania :) Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Marcin_apis']Dzięki Aniu chyba tak będę musiał zrobić, choć to bedzie utrudnienie dla mnie i dla rodzinki całej. Jednak jak trzeba to trzeba. Innego wyjścia nie macie. Quote
panbazyl Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A ja zazdroszcze Ci tego ze goni kury! Mnie kury bardzo denerwuja, wiec ich nie trymam wcale. za to moje sasiadki pasjami je hoduja. I nic w tym zlego przeciez, ale dlaczego zwasze te ptaszydla wchodza do mnie do ogrodu???? I rozgrzebuja rosliny!!! :mad: Marzylam zeby mniec psa co bedzie je wyganial. Mam 2 labradory i ZADEN nawet na kure nie spojrzy.... Kiedys mialam mieszanca owczarka niemieckiego z ? i on zlapal kure na jakims spacerze. Bardzo go skrzyczalam, oj bardzo. Bo jeszcze mi ta kure przyniosl. Chyba to pomoglo bo pozniej zdazalo mu sie pogonic kury, ale nigdy nie zlapal zadnej i nie zadusil. A labradoryu na kury patrza raczej jak na element ogrodu...:crazyeye: Quote
Marcin_apis Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Nic Ci nie poradzę ze Twój piesek ich nie gania. Pewnie są techniki, aby nauczyć psa, że kura to jest mięsko a nie element ogrodu:lol:. Może pomyślę nad usługami płoszenia kur to mnie będziesz mógł wynająć a mój Ami zrobi już swoje:mad::mad::mad:. Jak dla pierwszego klienta zrobię to za darm. Quote
panbazyl Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 o dzieki. Zastanowie sie :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts