Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pirat trafił do schroniska w Buku kilka dni temu. To młody, mały, jamnikowaty piesek, łagodny i delikatny.

To na razie tyle o nim - teraz fotki, a szczegóły - jutro.

Pirat szuka domu!!!

Posted

Dzięki. Na alegratce bęzie dwa razy, bo ja też tam wstawiłam, ale co tam.

Ja wstawiłam na:
allegro
alegratka
kusprzedaj
4łapy
eurocity
cafeanimal
strona naszej Fundacji.

Oby pomogło. Bo pilnie miejsce potrzebne. W sobotę wraca szczeniak z adopcji z października. Madras. Makabra.

Posted

Ja wiem, że Pirat nie wyróżnia się niczym szczególnym, mały zupełnie zwykły. I nie wiąże się z nim żadna tragiczna historia - tyle, że młody pies jest bezdomny i musi mieszkać w schroniskowej budzie.

Posted

Wiecie może coś bliższego o nim, był na spacerku. Bo mało mamy wieści, a ja go jeszcze nie poznałam osobiście (to chyba jedyny z psiaków który się uchował przede mną) :cool3:

Posted

Pirata przynioslam do schroniska w niedziele . Blakal sie trzy dni kolo mojego domu raz poszedl ze mna i moimi psiakami na spacer. Agresywny nie jest ani do ludzi ani do psow. Przynioslam go poniewaz w niedziele rano strasznie piszczal pod moim domkiem i sasiadom sie to nie podobalo a wziasc go nie moglam mam dwa swoje psiaki.
Na spacerku byl z teri chodzi ladnie tylko troszke sie ciagnie. Jest strasznym przylepa chcial caly czas byc na raczkach .
Mam nadzieje ze szybko znajdzie domek :)

Posted

No dokladnie o Piracie wszystko już powiedziała Gdusia ;) gdy byłysmy z naszymi pieskiami na spacerku to moj Borysek bardzo ładnie sie z nim bawil a Piratowi tez to sie podobalo :lol: gdy go zawlolalam odrazu do mnie przybiegl i chcial sie usadowic na kolankach jak kucnelam :cool3: na spaacerze byl raz szedl ladnie nie bylo to rewelacyjnie ale widocznie wczesniej nie mial na sobie prawdopodobnie obrozy i to dlatego ale gdy bedziemy go czesciej zabierac na spacerki to psinka wkoncu sie oswoi do obrozy i do smyczy :cool3::cool3:

Posted

Psiara121 mamy dwa dni na spacerki trzeba jakos zrobic zeby wiekszosc psiakow poszla sie przejsc :)
Supergoga dla nas najwazniejsze jest to aby te psiaki znalazly prawdziwe domki ai jak mozemy to w kazdy sposob chcemy pomoc :)

Posted

Pirat bardzo teski za kochajacym domkiem, w schroniskowej klatce strasznie piszczy. Jest mlody i bardzo zabawny hehe dzisiaj bawil sie z terierkiem.Milo sie na nich patrzylo :D:D Kolejna przylepa ,ktora poszukuje domku...

Posted

Pirat jest bardzo przesympatyczny :D:D caly czas chciaby byc glaskany a gdy siedzi w schroniskowej klatce to caly czas szczeka bo chce byc blisko czlowieka a nie moze :( zal mi pieska bo to naprawde super psinka :)