supergoga Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pirat trafił do schroniska w Buku kilka dni temu. To młody, mały, jamnikowaty piesek, łagodny i delikatny. To na razie tyle o nim - teraz fotki, a szczegóły - jutro. Pirat szuka domu!!! Quote
supergoga Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Nikt nie zajrzał do ciebie Piraciku - a ty szukasz dla siebie bezpiecznego domu na zawsze. Quote
agusiazet Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ładny piesek, powinien szybko znaleźć domek! Quote
supergoga Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 No ładny, ale jakos u nas z psami kanał. Suczki, zwłaszcza małe idą szybciej. Psiaków nikt nie chce. Co się porobiło. Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pirat ma około roku. Jest przesympatyczny i bardzo łagodny do ludzi. Z psami raczej awantur nie wszczyna. Jeszcze psi dzieciak w zasadzie. Mały i kochany. Quote
DG32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Podajcie namiar do ogłoszeń, to powrzucam malucha na pare portali. Quote
supergoga Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Tel. do Pawła 509 628 584. meil. fdz.animalia@wp.pl Quote
DG32 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 alegratka kupiepsa adopcjapsa pajęczyna dwukropek interpoznan Quote
supergoga Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Dzięki. Na alegratce bęzie dwa razy, bo ja też tam wstawiłam, ale co tam. Ja wstawiłam na: allegro alegratka kusprzedaj 4łapy eurocity cafeanimal strona naszej Fundacji. Oby pomogło. Bo pilnie miejsce potrzebne. W sobotę wraca szczeniak z adopcji z października. Madras. Makabra. Quote
supergoga Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 JUż tyle dni nikogo nie było u Pirata? :-( Quote
supergoga Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ja wiem, że Pirat nie wyróżnia się niczym szczególnym, mały zupełnie zwykły. I nie wiąże się z nim żadna tragiczna historia - tyle, że młody pies jest bezdomny i musi mieszkać w schroniskowej budzie. Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Trzymam kciuki za ciebie abys szybko znalazl domek :) Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Wiecie może coś bliższego o nim, był na spacerku. Bo mało mamy wieści, a ja go jeszcze nie poznałam osobiście (to chyba jedyny z psiaków który się uchował przede mną) :cool3: Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 To już wiemy więcej, super, że tak jesteście i co najważniejsze, że piszecie na dogo. To takie ważne. Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Pirata przynioslam do schroniska w niedziele . Blakal sie trzy dni kolo mojego domu raz poszedl ze mna i moimi psiakami na spacer. Agresywny nie jest ani do ludzi ani do psow. Przynioslam go poniewaz w niedziele rano strasznie piszczal pod moim domkiem i sasiadom sie to nie podobalo a wziasc go nie moglam mam dwa swoje psiaki. Na spacerku byl z teri chodzi ladnie tylko troszke sie ciagnie. Jest strasznym przylepa chcial caly czas byc na raczkach . Mam nadzieje ze szybko znajdzie domek :) Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No dokladnie o Piracie wszystko już powiedziała Gdusia ;) gdy byłysmy z naszymi pieskiami na spacerku to moj Borysek bardzo ładnie sie z nim bawil a Piratowi tez to sie podobalo :lol: gdy go zawlolalam odrazu do mnie przybiegl i chcial sie usadowic na kolankach jak kucnelam :cool3: na spaacerze byl raz szedl ladnie nie bylo to rewelacyjnie ale widocznie wczesniej nie mial na sobie prawdopodobnie obrozy i to dlatego ale gdy bedziemy go czesciej zabierac na spacerki to psinka wkoncu sie oswoi do obrozy i do smyczy :cool3::cool3: Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Psiara121 mamy dwa dni na spacerki trzeba jakos zrobic zeby wiekszosc psiakow poszla sie przejsc :) Supergoga dla nas najwazniejsze jest to aby te psiaki znalazly prawdziwe domki ai jak mozemy to w kazdy sposob chcemy pomoc :) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Pirat bardzo teski za kochajacym domkiem, w schroniskowej klatce strasznie piszczy. Jest mlody i bardzo zabawny hehe dzisiaj bawil sie z terierkiem.Milo sie na nich patrzylo :D:D Kolejna przylepa ,ktora poszukuje domku... Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Pirat jest bardzo przesympatyczny :D:D caly czas chciaby byc glaskany a gdy siedzi w schroniskowej klatce to caly czas szczeka bo chce byc blisko czlowieka a nie moze :( zal mi pieska bo to naprawde super psinka :) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No pirat uwielbia byc w centrum zainteresowania :) Maluszku szykuj sie w przyszlym tyg idziemy na spacerek z terim :):) Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No to znowu bedzie humor na spacerku :):) a moze Teri znow bedzie chcial cie zaprosic do zabawy jak bylo ostanim razem :p Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No i oczywiscie przez pol spacerku pirat bedzie chcial byc na rekach :D Quote
snuszak Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 hmmm Piracik nie bylo mnie dawno... ty nadal bez domku Quote
Recommended Posts