__Lara Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Trzymam mocno kciuki za pomoc! Niech znajdzie cudowny domek!!! należy jej się, po tylu cierpieniach. Quote
iwona213 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 sunia ma już 2 obserwatorów na allegro, mam nadzieje że to nie tylko ciekawscy ale poważnie zainteresowani... Klaudia czy Ty zaglądasz tutaj czasami?? Napisz jak masz jakieś wieści o suni, bo ja tu umieram z zamartwiania sie co u niej... czy masz zapytania w sprawie suni, na wszystkich ogłoszeniach podaje namiar do Ciebie... w środe Zorda będzie w Nowinach Gliwickich, może to da jakiś odzew. Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Iwona zaglądam tu. Wyobraź sobie, że założyłam ten wątek i w związku z tym zaglądam jak tylko mam możliwość. Nie mam zapytań o Nią. Nie mam też czasu dziennie dzwonić co u Niej słychać. Ma się dobrze. Nie przepada za obcymi, albo raczej jak chcą Ją głaskać, dla domowników grzeczna i łagodna. Quote
iwona213 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nie wiem skąd tyle złości w Twoim poście, wiem że masz dużo na głowie i nie jednego psa ratujesz i chwała Ci za to, ale chyba nie ma w tym nic złego że prosze o nowe wieści o młodej skoro tylko Ty masz kontakt z p. Marzeną. Tak więc nie będę więcej pytała, jeśli znajdziesz chwilke czasu żeby zadzwonić aby dowiedziec sie cos nowego, bede bardzo wdzieczna za zamieszczenie informacji. Quote
Wiedźma Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Skończyły się 3 bazarki. Będzie około 200 zł dla suczuni. Dziękujemy serdecznie wszystkim wspierającym Biedulkę.:loveu: Quote
Klaudus__ Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Iwona ogłosiła Zorde w 'nowinach Gliwickich' jest sporo telefonów, ale większość na łańcuch... Więc takim zaraz :bye: Wczoraj dzwoniła jedna 'logiczna Pani' - tylko problem jest takiej wagi,że chce Zordę, a ma małe dzieci... A z tego co mówiła Pani Marzena, to Ona zbyt przyjaźnie do ludzi nie podchodzi [tych, którzy Jej nie spasują] Umówię więc Je, żeby zobaczyły jak Zorda reaguje na nich... Kurcze wolałabym przy tym być, ale mam Mikusia w strasznym stanie i ja niestety rady nie dam... A Pani zainteresowana psiakiem nie ma niestety samochodu... Quote
iwona213 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 w niedziele moge zabrać zainteresowaną Panią i pojechać z nią do sosnowca, polecam sie jakby co. Quote
iwona213 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 w poniedziałek jadę z Panią zobaczyć Zorde, jest zdecydowana, miała psiaka który odszedł za TM i na początku nie chciała psa, jednak jak zobaczyła ogłoszenie nie może przestać o niej myśleć, tak wiec może to właśnie ona, zobaczymy... Quote
Klaudus__ Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Dzisiaj Zorda jedzie do domku :multi: Quote
iwona213 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zorda trafiła do młodych bardzo sympatycznych ludzi. a to zdjęcie jest już od Państwa z domu, powyższe jeszcze w domu tymczasowym u Marzeny Quote
xmartix Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 oo pięknie!! wszystkiego najlepszego ZOrda;) Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Ciekawe jak tam się Zorda sprawuje... Słyszałam,że ostatnio to zjadła Państwu obiadek :evil_lol: Tzn. mięsko :evil_lol: Quote
iwona213 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 wysłałam maila z zaproszeniem na wątek... rozmawiałam z Agnieszką w niedziele, na ogródkach działkowych spuścili Zorde ze smyczy i podobno bardzo się ich pilnowała, strasznie się cieszy kiedy wracają do domu. Straszny łakomczuch, dostała jakiś smakołyk i jedząc warczała jak Pan chceł jej zabrać, ale nic nie zrobiła, na ostrzegawczym warczeniu się skończyło. Mam nadzieje że zarejestrują się i będą nam opisywać od czasu do czasu co u Zorduni nowego słychac... Quote
Piotr_T Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Zordunia ma sie bardzo dobrze właśnie leży na przeciwko mnie i spogląda co robię :-) Jeśli chodzi o zjedzony obiadek jest wybredna bo rybki nie zjadła tylko mięsko :-) Jest z niej wielki łakomczuch tylko by jadła ale jest bardzo usłuchana i nie żebrze przy stole tylko położy się aby wszystko widziała nastawi radary :-) i czeka aż ją ktoś zawała lub wrzuci do miski, w której po chwili robi się czystka :-) Pozdrawiam Quote
Klaudus__ Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Witamy Piotrze na dogomanii :lol: Co do obiadku to zwyczajnie Zorda wie co jest dobre :loveu: Przecież mięsko lepsze niż rybka :lol: :diabloti: Mam nadzieję,że taka grzeczna już zostanie :razz: Chociaż muszę przyznać,że na początku wcale do mnie uprzejma nie była :mad: Ale sytuacja też inna była... Quote
Agnieszka 111 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witam wszystkich. Zorda ma się świetnie, jest nadzwyczaj posłuszna, nawet jak biega bez smyczy (mam nadzieję, że straż miejska tego nie przeczyta), jedynie koty potrafią odciągnąć jej uwagę na chwilę od wszystkiego. W Święta wybiegała się za wszystkie czasy. Przedwczoraj dostała identyfikator ze swoim imieniem i nr telefonu na wszelki wypadek, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzebny. Jest pogodna i zawojowała całą bliższą i dalszą rodzinę. ;) Quote
Klaudus__ Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Agnieszka 111']Witam wszystkich. Zorda ma się świetnie, jest nadzwyczaj posłuszna, nawet jak biega bez smyczy (mam nadzieję, że straż miejska tego nie przeczyta), jedynie koty potrafią odciągnąć jej uwagę na chwilę od wszystkiego. W Święta wybiegała się za wszystkie czasy. Przedwczoraj dostała identyfikator ze swoim imieniem i nr telefonu na wszelki wypadek, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzebny. Jest pogodna i zawojowała całą bliższą i dalszą rodzinę. ;) Wspaniale... Bardzo się cieszę,że wszystko u Was ok. Dobrze,że Zorda zjednuje sobie ludzi... Fantastycznie,że ma dobry dom... Witamy Agnieszko na dogomanii :loveu: Quote
iwona213 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 no to mamy juz wszystkich w komplecie, witamy całą rodzinke :) prosimy o nowe zdjęcia :loveu: Quote
Wiedźma Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tak, tak, zdjęcia w maksymalnych ilościach! Quote
Piotr_T Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Witam, Ostatnimi czasy Zorda była z nami na Jurze i przewędrowała fragment szlaku około 20km. Potem, jak harcerz spała w namiocie, a wcześniej była na wieczornym ognisku, gdzie już zasypiała. Grono znajomych harcerzy na koniec krzyknelo czuwaj, a ona razem z nimi :-). Po powrocie do domu Zasneła, jak kamień chrapiąc przy okazji. Lecz to było mało. Postanowiłem ją zabrać na wycieczkę samochodem 600km do moich rodziców. Zatrzymując się na trasie aby ją napoić i za potrzebą :-). Zorda spała większość drogi, jak niemowlę. Rozłożyła się na tylnych siedzeniach i czuła się jak w raju. :-) Niestety nie mam żadnych zdjęć z samego morza. Ale posiadam kilka filmików z nad rzeki Regi i jej zabaw. Zresztą sami popatrzcie :-) YouTube - Zorda YouTube - Zorda i jej przyjaciel z nadmorskiej krainy :-) Quote
iwona213 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 dziekujemy za zdjęcia :multi::multi::multi: Ale się psince udało, tyle przeszła ale teraz widać szczęście na pycholku. postaram się zrobić bazarek na obiecaną pomoc w sterylce, a tymczasem proszę o wieeeeeeecej zdjęć :loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Fantastyczne zdjęcia i filmiki! Kochana jest...:loveu: I widać podróżnik z Niej!:evil_lol: Co do sterylki to ja też postaram się zrobić bazarek,żeby pomóc. Postaram się jak najprędzej... Quote
Piotr_T Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Zdj�cie0074.jpg | trzesniol | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Poddaję Się :-) Zdj�cie0081.jpg | trzesniol | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Zorda i jej przyjaciel Hipcio :-) Zdj�cie0079.jpg | trzesniol | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl UFO :-) Zdj�cie0078.jpg | trzesniol | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Miejsce pod łóżkiem należy tylko do mnie :-) Zdj�cie0083.jpg | trzesniol | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl No co, to mój patyk :-) Zdj�cie0084.jpg | trzesniol | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl No photo :-) Quote
Recommended Posts